generated by sloganizer.net

14. tammikuuta 2018

Tää on se kylmä kohta mussa, ja jos ei ole vielä, löytyy myös se kohta susta

Miten on edes mahdollista, että olen blogannut viimeksi elokuussa? Olispa elokuu. Mieluummin tuleva kuin viime elokuu. Tai riippuu kai siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta ainakaan säiden tai paljon muidenkaan olosuhteiden puolesta en kaipaa viime elokuuta.

Seuraan Roope Salmista Instagramissa (älkää kysykö). Tässä hiljan Roope laittoi Insta-storeihinsa pätkää, kun kävi salilla ja treenin jälkeen pyysi ihmisiä olemaan valehtelematta siitä, että treenistä tulisi hyvä fiilis. Ei kuulemma tule, vaan se on ihan kamalaa, vaikka sen jälkeen toki on tyytyväinen itseensä, että tuli lähdettyä ja tehtyä jne. Hmm.

Olen muualtakin ymmärtänyt, ja tästä olen varmaan ennenkin puhunut, että kaikille vaan ei tule sitä "endorfiinihumalaa" liikunnasta. Ei se silti tee siitä asiasta valehtelemista, jos itselle ei tule. Itse asiassa luulen, että jos sitä ei tule, niin laji on väärä. Toiset jää koukkuun juoksemiseen, itse en ole vielä koskaan saanut siitä lajista pienintäkään hyvänolontunnetta. Osittain kyllä myös syytän endometrioosia siitä, että juokseminen on joinain päivinä minulle jopa kivuliasta. Ei sillä, että kovin monena päivänä olisin kokeillutkaan. Tarvitsisin jonkun tosi tiukan korsetin, joka estäisi keskivartalon ja sisäelinten hölskymisen juostessa, niin voisin miettiä lajia uudestaan. Tätäkin asiaa on täysin turha yrittää selittää miespuoliselle pt:lle. Tai varmaan myös naispuoliselle, jos hänellä ei ole kokemusta siitä, että vatsassa on munasarjoista palleaan asti endon aiheuttamia kiinnikeitä.

Mitäpä minulle on tapahtunut sitten viime elokuun? Olen saanut uuden työpaikan, josta tykkään, ja olen muuttanut uuteen asuntoon, josta tykkään. Molemmat ovat määräaikaisia. Asunnon määräaikaisuus on pidempi kuin työpaikan. Ensimmäisen määräaikaisuus siis tarkoittaa, että en saa irtisanoa vuokrasopimusta vuoteen ilman sanktioita, ja jälkimmäisen määräaikaisuus tarkoittaa, että saan olla töissä kesäkuun loppuun asti. Toivon molempien jatkuvan kuitenkin hamaa tulevaisuuteen.

Laitan silkasta uteliaisuudesta Spotifysta soimaan Lauri Porran feat. Paperi T:n teoksen Kohta ja alan siivoilla lukaaliani. Voisin leikkiä sämpylää heidän kanssaan, jos tiedätte mitä tarkoitan.

Nähdään taas!


8 kommenttia:

Veela kirjoitti...

Luin, että "toiset jää koukkuun juomiseen". Ja sitten luin eteenpäin, ja nmietin; "ai, en tiennytkään, että endometrioosi ja alkoholi eivät sovi yhteen, onpa ikävää".

Onnea uuden kämpän ja työn johdosta!

Tiina kirjoitti...

Toiset jää kyllä koukkuun myös juomiseen, mutta en ihan varmaksi tiedä miten endometrioosi siihen suhtautuu. Ei mua ainakaan ole estänyt juomasta... :D

Kiitos!

-a kirjoitti...

Kerrankin mä olen jossain asiassa Roopen kanssa samaa mieltä. Kuntosalit lähinnä ahdistavat ja mä käyn siellä vain jos on ihan pakko. Mutta liikunnan riemu on helppo löytää jostain muualta, tähän aikaan vuodesta erityisesti ladulta. Toinen tykkää äidistä, toinen appiukon koirasta.

Onnea määräaikaiseen elämään, yritä nyt kuitenkin muistaa meitä ennen ensi elokuuta :)

Anonyymi kirjoitti...

Emme tiedä. Kerro. Mut sämpylä on ruokaa ja ruoalla ei saa leikkiä.

Anonyymi kirjoitti...


Vanha, vois varmaan sanoa historiallinen lukijasi tässä, moi. Tuli yhtäkkiä ikävä sun kirjoitustyyliä, ja täällähän sää oot ny käyny, nääs, mahtavaa! Hyvää uutta vuotta, duunia ja kämppää.

Aah, nauroin ilosta ja oivalluksesta ääneen, kun luin ton Paperi T -jutun! Monia musiikintekijämiehiä olen sun kanssa ja sun tekstien äärellä palvonut, mut Paprua pidin jostain syystä eri kategoriassa, vähän niinku omana salaisena paheena. Nyt ihan hassu ilahtunut fiilis, kun sääkin tykkäät, haha!

Tiina kirjoitti...

-a, onneksi harvemmin on pakko? Tai en osaa kuvitella mikä se tilanne voisi olla, että olisi PAKKO mennä kuntosalille.
Kiitos ja yritän blogata ennen elokuuta!

Anonyymi #1, siinä on sellainen pieni nyanssiero leikkiikö ruoalla vai ruokaa.

Anonyymi #2, hahaa. Papru on mun ei-niin-kovinkaan-salainen pahe. Mä olen jopa käynyt sen keikalla. :D
Ja kiitos, ihana kommentti. <3

piia / On elettävä huolella kirjoitti...

You're back! Oli jo ikävä <3
Mäkin seuraan Roopea. Somessa, en niin ku fyysisesti.

Tiina kirjoitti...

Tuli roiskeita läppärin näytölle, kun pyrskähdin mielikuvalle sinusta seuraamassa Roopea fyysisesti. :'D

<3