10. tammikuuta 2015

Boobs make the world go round

(Kuvan toppi ja vaahtomuovikupit liittyvät tapaukseen.)

Täytyy vähän ihmetellä naisille myytäviä treenivaatteita. Ainakin luulen, että miehillä ei ole näitä "ongelmia", mutta mistäs minä tiedän, kun en ole miesten treenivaatteita ostellut. Enkä tarkoita nyt oikeiden urheiluliikkeiden valikoimaa, niissä myytävät treenivaatteet ovat yleensä oikeasti hyviä, käytännöllisiä ja järkeviä. Mutta puhutaan nyt tämmöisistä vaateketjuista, kuten vaikkapa H&M ja KappAhl.

Ensinnäkin siis... toppaukset. Oikeasti, miksi toppaukset? Oli kyseessä sitten treenitoppi tai -rintsikat, niin jo vain niiden etuosasta löytyy muhkeat vaahtomuovikupit. Miksi ihmeessä rintojen pitäisi urheillessa näyttää isommilta kuin ne ovat? Minusta lattarinta on aivan hyvä urheillessa ja näyttääkin sporttisemmalta. Jos siis ei omasta takaa ole enemmän sitä fyllinkiä. Nuo vaahtomuovitoppaukset ovat mielestäni ällöttävän epämukavia, luonnottomia ja hiostavia. Onneksi ne ovat lähes kaikissa vaatteissa poistettavaa mallia.

Sitten toinen, mitä ihmettelen, on treenitopin (siis paidan) sisäänrakennetut "rintsikat" tai miksikä sitä tukea nyt pitäisi sanoakaan. En usko, että se topin sisään ommeltu kaistale antaa riittävää tukea kenellekään. Minä en ole mikään isorintainen (jos ei vielä tullut selväksi), mutta minullekaan se ei ole riittävä tuki. Sikäli mikäli haluaa oikeasti urheilla eikä vain hytkytellä tissejä miesten edessä. Ostin tuommoisen topin tällä viikolla, koska se oli kivan värinen, mutta siinä oli tuollainen sisäinen lisäkangas, tietysti topattu sekin. Kokeilin sitä ilman treeniliivejä, sekä toppauksilla että ilman, ja pari kertaa hypähtelin peilin edessä. Juu ei. Ei toimi. Siispä tilanne on sitten se, että täytyy pukea ensin treeniliivit, jonka päälle vetää tuo toppi, jossa on lisärintsikkasysteemi itsessään. Ja jos tuo ei vielä riitä, niin parhaassa tapauksessa molemmissa on vielä erikseen ne vaahtomuovitoppaukset. Jo vain kelpaa mennä salille pumppailemaan. Olo on kuin... jollain, joka on tosi vaahtomuoviin kääritty.

Jännityksellä odotan, koska kaupoissa aletaan myydä naisille treenihousuja, joissa on vaahtomuovitoppaukset pakaroiden kohdalla!


Edit klo 14.05: Kuvituskuva lisätty!

2 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Mulle se topin sisään rakennettu "tukijuttu" on riittävä. Mielelläni myös käytän sellaisia toppeja, koska inhoan rintsikoita. Jos on pakko käyttää rintsikoita, niin sitten käytän sellaisia napakoita toppeja, joissa ei ole mitään kaaritukia saati toppauksia.

En käy henkkamaukassa (enkä KappAhlissa, koska täällä ei sitä ole), mutta usein noiden halpisketjujen röttien ongelma on se, että se materiaali on jo lähtökohtaisesti huonoa eli hiostaa ja kangas alkaa haista, vaikkei edes hikoilisi.

Mäkään en kyllä tajua toppaushimoa: on tosi vaikea löytää tavallisiakaan rintsikoita, joissa ei ole toppauksia.

Kiljua! Kiljua! kirjoitti...

TISSIT mainittu!