20. lokakuuta 2015

Sleep with one eye open

Näin unta, että kirjoitin blogiin, joten... Kai se on jotain tänne raapustettava. Harmillisesti en enää muista aihetta, josta kirjoitin, niin en voi hyödyntää sitä myös täällä reaalielämässä.

Näin myös painajaista juuri ennen heräämistäni. Uni oli jotenkin todella kamala. Herättyäni olin melkein huolestunut siitä, miten sairas alitajunta minulla mahtaa ollakaan. Sitten muistin, että katselin eilen illalla ennen nukkumaanmenoa viime viikon Docventuresin ja sen leffan, Tales of the Grim Sleeperin, josta uneni selvästi suoraan johtui. Helpotuin. Ehkä vähäsen.

Siinä vaiheessa asiat on kyllä todella huonolla tolalla, kun bloggaa omista unistaan, joskin tässä tapauksessa myös unessa blogattiin. Joten vuoroin vieraissa jne. Mutta vitsit, kun ei ole mitään kirjoitettavaa.

Mistä te haluaisitte, että kirjoitan?

5 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Mä olen blogannut usein unistani, mutta mun unimaailma oli joskus paljon mielenkiintoisempi kuin valve-elämä. Nykyisin ei ole kummassakaan paljon kehumista. Kirjoita ihan mistä vaan, kaiken luen kuitenkin vaikken juuri kommentoi :)

Liisu kirjoitti...

Ja minä heräsin eilenaamuna uneen, joka pilasi koko päivän!

Anonyymi kirjoitti...

Unistakin voi noin lyhkäisesti postata kunhan ei tavaksi ota :) Minunkin viikonlopun uneni olivat pitkiä, polveilevia ja aika ahdistavia. On kivaa nähdä unia, mutta haluan jotain aurinkoista ja mukavaa unta seuraavaksi yöksi vaihteen vuoksi.

-pitkästä aikaa kommentoin-

Kris Kringle kirjoitti...

Ei mitään joulukalenteria ole tänäkään vuonna?

Tiina kirjoitti...

Voi että, olisko mitään ideoita? Olishan joku joulukalenterijutska kiva, saisi vähän elämää tännekin näiden hämähäkinseittien keskelle...