1. joulukuuta 2015

1. luukku

No niin. Yksi ystäväni soitti eilen ja kysyi, miksen päivitä enää blogia. Tänään sitten eräs kommentaattori tiedusteli, eikö ole mitään joulukalenteria tänä(kään) vuonna. Suosioni on niin huikea selkeästi, että pakkohan se on jotain yrittää...

En tähän hätään keksinyt joulukalenterin aiheeksi mitään muuta kuin ihan perinteisen kuvakalenterin (ei mitään suklaakalentereita täällä!). Minulla vaan ei ole tällä hetkellä muuta kameraakaan kuin tuo iPhonen kamera, joten sillä mennään, enkä jaksa hirveästi käsitelläkään kuvia, joten tämä on tämmöinen hästäg kännyräpsyt hästäg nofilter -joulukalenteri.

Eka kuva, jee!Tänään Kehräsaaresta löytyi tuommoisia himmeleitä. :)

Toivottavasti muistan vielä huomennakin tämän joulukalenterin. Jos on kuvatoiveita, niin saatan jopa toteuttaa niitä, sikäli mikäli ne ovat toteutettavissani.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maailma on pysähtynyt. Mitään ei tapahdu paitsi hallitus perseilee ja mutiaiset rääkkää kissaa Järvenpäässä.

Sit jotain positiivista. Ei ole lunta. Ei. Yhtään.

Tiina kirjoitti...

Oon samaa mieltä tuosta positiivisesta. En kaipaa lunta yhtään. Mun puolestani lumi voisi sataa jouluaaton aattona ja sulaa pois loppiaisen jälkeen, jos nyt valkeaa joulua kaipaa.

Kissoja ei saa rääkätä!

Ana kirjoitti...

Kiva kun ilmaannuit tänne. Joo, saa laittaa kalenteria ja kuvia! Kuvatoive: ota selfie joulupukiksi laitettuna. Naamakuva riittää!

Tiina kirjoitti...

Hahaa, joo. Mulla ei oo mitään pukkinaamioimistarpeita, mutta katsotaan keksinkö jotain. Se voisi sitten olla 24. luukku, jos saan tarpeeksi tunnistamattomaksi itseni naamioitua. :D

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin sellaisen kuvan, missä oot munkaa juomassa viiniä. Onnistuisko? / Riikka (on niin monta tiliä, etten tiiä mitä käyttäis)

Tiina kirjoitti...

Joo!!! Jos ollaan samassa kaupungissa ennen joulua? :)