15. syyskuuta 2011

Ça ne fait rien... c'est la vie


Näytin eilen tytöltä, joka kuuntelee Anna Puuta. Kävin kaupassa, jopa Stockmannilla asti, jossa turkisrouvat saattavat mulkoilla paheksuvasti, pukeutuneena seuraavasti: Minulla oli jalassani vaaleanpunaiset Hai-saappaat, päälläni polvimittainen hame, Indiskan retrokuvioinen tunika ja musta neuletakki sekä olkapäälläni Anna Puun -fanituotekangaskassi.

Silloin kun ostin tuon kassin, minulla ei ollut aavistustakaan, että se on Anna Puun fanituote. Jonkinlaista vihjettä olisi voinut antaa se, että kassi löytyi Anttilan musiikkiosastolta, mutta kun ei siinä sanottu mitään. Kassi on aivan ihanan pehmeätä orgaanista puuvillaa, siinä on puun kuva ja vieressä lukee "C'est la tree". Tuo olisi voinut olla toinen vihje. En silti tajunnut asiaa ennen kuin kotona vasta googlasin, mitä tämä c'est la tree merkitsee. Siis sanaleikin ymmärrän kyllä, mutta ajattelin, että sen täytyy olla joku juttu. Ja olihan se. Anna Puun fanituote. Kassi on kuitenkin ihana ja ihan lempparini nykyisin.

Ja onneksi Anna Puu on vähiten paha näistä kotimaisista listoilla pyörivistä naisartisteista.

Ps. Noiden C'est la tree -tuotteiden hinnasta osa menee Suomen metsien hyväksi. Tein siis samalla jotain hyvää vahingossa. Hyvä minä!

Pps. Postauksen kuva ei liity aiheeseen millään tapaa. Se on vain julmasti netistä varastettu tekemään tästä paikasta hiukan viihtyisämmän ja kauniimman.

Ei kommentteja: