3. lokakuuta 2011

Sure you know how to drive this thing

Tuhannet kiitokset kaikille edellisiin postauksiin kommentoineille. Olette ihan uskomattoman hyväsydämisiä, empaattisia ja kauniita ihmisiä. En jaksanut vastata kommentteihin yhteisesti enkä erikseen kenellekään, mutta jokainen sana on painettu korvan taakse ja muutaman vuoksi vuodatettu kyyneliäkin.

Sitten jotain vähän kevyempää välillä.Sain Ofelialta tuollaisen ruusukimpun, kiitos vaan kovasti. Ja kuten nykyisin tuntuu tapana olevan, niin tunnustuksen myötä täytyy (saa) vastailla kysymyksiin.

1. Lempiruoka: Olen nykyisin aika kaikkiruokainen (miinus ruoat, joissa on verta tai sisäelimiä), mutta kyllä varmaankin joku oikein hyvä pihvi on parasta. Olen syönyt myös hevosen ulkofilepihvin. Ei sillä, että se olisi lempiruokani, mutta se on kiva aina mainita erinäisissä yhteyksissä.

2. Lempimakeinen: Syön loppujen lopuksi aika vähän karkkia, mutta tuota... Parasta ehkä koskaan ikinä oli kesällä ranskalaiselta torilta ostetut fudget. Makeaa ja höttöistä. Olen yrittänyt ostaa kaupoista erilaisia fudgeja, mutta yksikään niistä ei ole onnistunut tavoittamaan samaa tunnelmaa.

3. Lempiluettava: Netti, heh heh. Ei vaan, en oikein tiedä miten tähän pitäisi vastata. Siis ei kysytä lempikirjaa kuitenkaan. Lempiluettavaa on hyvät kirjat? Tällä hetkellä minulla on kesken Guns'n'Rosesin elämäkertatyyppinen kirja, jonka keskellä aloin lukea Miika Nousiaisen Vadelmavenepakolaista, jonka keskellä aloin lukea Satu Taskisen Täydellistä paistia, jonka keskellä aloin lukea Erlend Loen Muleumia, jota en ole vielä saanut loppuun. Olen outo, tiedän.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Jos osaan vain neuloa sukkia ja tumppuja sekä auttavasti virkata, niin vaihtoehdot ovat vähissä. Tästä kysymyksestä oli joissain toisissa blogeissa olemassa myös versio mieluisimmasta paikasta tehdä käsitöitä. Se on helppo: sohva. En kerta kaikkiaan pysty neulomaan missään muualla kuin omalla sohvallani. Johtunee oudosta tavastani pidellä puikkoja, mutta ei siitä sen enempää.

5. Lempielokuva: Hmm... Amélie, Juno, mitä näitä kestosuosikkeja nyt on. Goodbye Lenin on aivan mahtava. Tuulen Viemää on suuri ja visuaalisesti kaunis elokuva. When You're Strange oli ihan mahtava elokuva Doorsista ja Pearl Jamin Twenty oli kerrassaan pakahduttava kokemus tällaiselle grunge-nuorelle. Pussikaljaelokuva oli ehkä hauskin elokuva, mitä olen pitkään aikaan nähnyt.

Olen saanut myös toisen palkinnon, joten palaan sen edellyttämiin toimenpiteisiin ensi kerralla.

8 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Jos saat joskus vadelmaveneen luettua, niin olisi kiva kuulla, mitä tykkäsit. En siis ole lukenut sitä, mutta kiinnostunut kyllä.

Sinulla on kyllä aika runsas lukutyyli :D Minulta menee pää sekaisin jo siitä, jos on kaksi kirjaa (jos ovat molemmat romaaneja siis) samaan aikaan kesken. :D

Annikki kirjoitti...

Mun mielestä tuo sinun lukemisto on haastellisempi rakennelma kuin Inception.

Saiko sitä hevosta sieltä Kojootti-ravintolasta?

Tiina kirjoitti...

Elegia, ehkä se kertoo Vadelmavenepakolaisesta jotain, että olen paria muuta kirjaa lukenut tässä välillä, mutta ei luovuteta vielä!

Annikki, kyllä, Inception häviää kevyesti minun elämälleni.
Hevosta saa rouheasta ravintolasta Roastista.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko siirtynyt otsikoissa kultakalavitseihin?

Elegia kirjoitti...

Ai kauhee, just kun päivittelin, etten voi lukea useaa kirjaa samaan aikaan, niin nyt minulla on kolme kirjaa kesken :D Tosin vain yksi niistä on romaani: toinen on novelliantologia ja kolmas on "mielipidekirja" ;)

Sinun sanat ovat kommenttilootassani!

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, epäilemättä, mutta jos viitsit hiukan avata tuota kultakalahuumoria myös muillekin?

Elegia, no niin, se on tarttuvaa! ;)
Kiitos sanoista, palaan niihin piakkoin!

Anonyymi kirjoitti...

Two goldfish in a tank.
One says: You know how to drive this thing?

Tiina kirjoitti...

Hah hah haa!