22. marraskuuta 2011

Everybody knows this party sucks

Tässä on hurahtanut useampi kuukausi ilman kuukauden miestä, mikä ei kai voi kertoa mistään muusta kuin julkkismiesten heikosta tasosta. Nyt tilanteeseen tulee kuitenkin muutos.

Marraskuun mies on ehdottomasti...


Eugene Hütz

Eugene on siis Gogol Bordellon laulaja ja olin eilen katsomassa heitä akustisena Tavastialla. Siis ensinnäkin... Tuo nenä! Oh mein gott, se on niin seksikäs, että housuni melkein putoavat itsellään jalastani. Eugenen silmät sopivat myös oikein hyvin kehystämään tuota nenää.

Eilisellä keikalla huomioni kiinnittyi myös Hützin lihaksiin. Ne eivät olleet mitkään pullisteltavan ylisuuret lihakset, mutta ne erottuivat jokaista yksityiskohtaa myöten ihon alta. Tyypin rasvaprosentin täytyy olla lähellä nollaa. Tuollaisesta jäntevästä lihaksikkuudesta minä tykkään. Moni suomalaisurheilija olisi varmaan kateellinen siitä kropasta.Dalín ja Poirotin lisäksi on harvoja miehiä, joita pukee viikset. Eugene Hütz on ehdottomasti yksi niistä.

11 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Sanoisin myös tuota hymyä aika... hmmm... aseistariisuvaksi.

Oliko muuten joskus joku höpöjuttu, jonka mukaan hymyilevä mies ei olisi ollut puoleensavetävä. No, oli tai ei, tässä yksi vasta-argumentti.

Tiina kirjoitti...

Joo, joskus oli joku juttu, että jos mies haluaa tehdä vaikutuksen naistyökaveriin (en tiedä miksi työkaveriin), niin ei saa hymyillä sille. Käsittämätöntä tuubaa. Mikään ei tee minuun ainakaan niin suurta vaikutusta kuin aito hymy.

Anonyymi kirjoitti...

Viikset tekevät kenet tahansa hiukan höntin näköiseksi, mutta upeasta neneästä olen samaa mieltä!

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Mä en ymmärrä tuota nenää enkä viiksiä, mutta kannatan sitä, että miesten kannattaa aina hymyillä naisille! Muhunkin se tekee kyllä aina vaikutuksen.

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, mutta joskus höntin näköisyys on vain plussaa. :)

Puhkutyttö, ja jos halutaan jalostaa hymyä vielä vähän pidemmälle, niin naurukin tekee vaikutuksen. Tosin ei kannata nauraa naisille vaan naisten kanssa. ;D

Irwis kirjoitti...

Ounou, katsoin eka että Frank Zappa... :D Mutta taitaa tämä olla hieman nuorempaa vuosikertaa, ja muutenkin mielekkäämpi katsella, eli ihan söpönen :P

Jännä muuten kun joissakin tapauksissa lyhyt tukka nuorentaa. :o

Tiina kirjoitti...

Zappan nenä on kyllä kanssa oikein kiva.

Todennäköisesti Eugene onkin nuorempi tuossa lyhyttukkaisessa kuvassa. Justiinsa eilen tsekattiin, että se on vm. -72.

Ps. Esineellistäisin. ;)

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Puhkutyttö. :D Mä oon oottanutkin, että koska joku keksii ekan lyhennetyn version. Kohta se on tuttavallisesti pelkkä Puhku.

Tiina kirjoitti...

Joo, Puhku! :D

Tarkistin tässä justiinsa, että tuo lyhyttukkainen kuva on vuodelta 2005 ja pitkätukkaisempi vuodelta 2008.

Annikki kirjoitti...

Vois olla myös PKT, mutta on tuo Puhku parempi. pkt on vähän niinku paketti.

Tiina kirjoitti...

Totta. :D