30. joulukuuta 2011

Ööööööööööööööö


Kuuntelen hyvin harvoin radiota ja silloinkin kun kuuntelen, niin pyrin välttämään Radio Suomi"humpatihumppa"Popia. Äsken vietin kaupassa kotvan enkä päässyt pakoon kyseisen kanavan iltapäiväohjelmaa, jota juonsivat Arttu Harkki ja Rakel Liekki. Ohjelman, tai lähinnä Rakelin kuunteleminen oli niin tuskaa, että mieleni teki repiä aivoni korvien kautta ulos. Harkki puhui kuin normaali ihminen, mutta Liekin puheessa esiintyi vähintään kerran lauseessa ÖÖ. Oikeasti. Olin kaupassa ehkä viitisen minuuttia ja sinä aikana Rakel ehti sanoa vähintään sata kertaa ÖÖÖÖ. Siis öö, miten on voitu öö palkata radioon öö ihminen, joka ei öö osaa puhua sanomatta öö koko ajan öö? Ihan kauheata. No, eipä ole minun murheeni. Paitsi ehkä kaupassa käydessä. Osanottoni niille, jotka haluaisivat kuunnella Arttu Harkkia. (Tai kai siinäkin jotain vikaa on, en tiedä. Mutta ainakin ne viat jäivät kovasti Rakel Liekin jalkoihin.)

Eilen illalla eksyin Facebookissa linkin kautta toiseen ja päädyin erään nuoren naisen profiiliin. Kävi ilmi, että kyseinen tyttönen oli omalla mittapuullaan julkkis. Hänen mielestään julkkikseksi riittää esim. se, että pitää blogia, jolla on lukijoita. Tämä kai tarkoittaa sitä, että minäkin olen julkkis? Tehän tunnette minut, ettekö vaan? No, kävi sitten myös ilmi, että tytöllä oli bb-etuliite nimessään, mutta en muista ikinä nähneeni tai kuulleeni kyseisestä tytöstä. En siis tiedä minä vuonna hän on ollut Big Brotherissa (ilmeisesti tänä vuonna) ja miten hän on sijoittunut. Enkä muuten nyt muista hänen nimeäänkään enää. Taattua julkkiskamaa siis.

No kuitenkin. Katselin hänen profiilikuviansa ja rupesin ihmettelemään nykynuorten, eli sellaisten itseäni vähintään 10 vuotta nuorempien tyttöjen kauneusihannetta. Miten ihmeessä sellaiset järkyttävät töröhuulet (ja se duckface, luonnollisesti), kaksimetriset ripset, muutenkin ylimeikattu pärstä, aliravittu kroppa ja tissit tiskissä voi olla kenenkään mielestä viehättävää? Siinä on nuori, mahdollisesti jopa luonnollisena kaunis nainen, niin luonnottoman näköinen. Ihan kuin joku vahanukke. Ja joo, olen kai vaan kateellinen.

Melkein tekisi mieleni linkittään niihin kuviin, että ymmärtäisitte kouriintuntuvasti mistä puhun, mutta en viitsi, koska en halua olla niin ilkeä kuitenkaan. Kyseessä on varmasti ihan kiva joskin itsestään lievästi epävarma ihmislapsi.

7 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Moi julkkis! Kiva duckface sulla tuossa postauksen kuvassa! Aika mairee ilme, pyrstökin on pystyssä, ja rinnukset tarjolla.

Hei mutta sullahan on oma profiilikuvakin melkein duckface!! Viimeisimmän muodin mukainen siis.

Tiina kirjoitti...

Moi toinen julkkis!
Nythän mä vasta tajusinkin, että mulla tosiaan on duckface profiilikuvassa. Vaikka se onkin vähän takaapäin otettu kuva. Cool!

Annikki kirjoitti...

Duckface takaapäin - sehän on ihan porno!

Elegia kirjoitti...

No ööö, vai pitäskö sanoa äää! Ammatimaista touhua joo. On se kumma, kun tiettyihin töihin pääsee nykyään, vaikkei osaisi edes kirjoittaa tai puhua. Hei mitä välii - se on JULKKIS!

Katselin muutaman jakson netistä BB-juttuja, jotka juonsi joku TOIMITTAJA ja Sauli (ei toimittaja). Tietenkään toimittajan, jos esiintyy videolla, ei tarvitse kirjoittamisen lisäksi(kään) osata puhua. Karseeta kiherrystä!

Mietin kahta asiaa:

Itsekritiikki (ilmeisesti my ass?).

Median uskottavuus, kun palkkaa ammattitaidotonta väkeä (ilmeisesti my ass sekin).

Sitten kananaamoihin:
Tosi empiirisen tutkimukseni mukaan huuret töröllä poseeraaminen kaventaa kasvoja. Silleen teinixit saavat kunnon lommot poskiinsa, jos ei niitä muuten ole. Ja onhan sellaset ihkut ankkahuulet tosi sexyt, hei! Olen muuten huomannut myös (taas empiriaa!), että monet poikaset tekevät tätä samaa!

Ei sillon minun nuoruudessa vaan... lol :D No ei sillon kyllä ollut nettiä ja harvalla kameraakaan. Ja sitten kuvien kehittäminen kesti puoli vuosisataa eikä niitä edes voinut esitellä missään! ;D

Kimmeli kirjoitti...

RadioSuomiPop OLI hyvä, vaan taso laski kuin lehmän häntä, kun se Liekki tuli sinne! Minulla ei ole lesboja vastaan mitään, mutta sen tissijutut olivat niin ala-arvosia ja sitten se Harkki, ei jaksa kuunnella, kun sen jutuille ei naura kuin se itse! Kun Jaajo lähti, en jaksa koko kanavaa. Niin ja sitä paitsi siellä soi varmaan kerran tunnissa Dingo, jota en myöskään kykene kuuntelemaan...
Sorry, nyt pääs vuodatus!

Zepa kirjoitti...

Täällähän on jo sievä kasa julkkiksia! Sekaan! Noista ulkonäköjutuista varsinkin yks menee multa yli - ripset. Ensin oli tää vuosia jatkunut juttu, että ripsien piti olla kuin hämähäkin jalat. NYT niillä on lisäksi kuituripsaria, joka tekee niihin hämärinjalkoihin karvoja. Ei diises taas ko wanha ei ymmärrä. Varsinkin kun ne kuidut ei edes kestä silmissä vaan on poskilla koko ajan.

En mä niistä tisseistäkään ole niin kovin ilahtunut ikinä. Niiden tyrkyttäminen on vähän kuin huutais eduskuntatalon portailla "KATTOKAA, MULLA ON KAKS TISSIÄ!" So not, useimmilla on..?!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät huulet ja töttöröö :) Olet taas niin asian ytimessä ! Omituista nuorisotyyliä tämä ankkatyyli :)

t.sanni