17. syyskuuta 2012

17. In my fridge

Olen tehnyt tämän ennenkin, mutta kun kerta käsketään...  • Ylimmällä hyllyllä on jokunen siideri ja juoksevaa rasvaa, joka ei vielä ainakaan ole juossut minnekään, ja mikähän vihreäteejuomapullo tuo reunimmainen onkaan.
  • Keskihyllyllä Skyr-rahkoja, joista yritän saada proteiinit treenin jälkeen, salaatti, jonka söin jo sekä vanha ranskanleipä ja joku majoneesisalaattipurkki.
  • Alahyllyllä mm. tähtitorttuhilloa, kananmunia, makkarapaketteja, mansikkahilloa, kylmäsavulohta, juustoa ja levitettä.  • Ovessa ylimmällä hyllyllä on yksi jugge eli jugu eli jogurtti.
  • Keskihyllyltä löytyy salaatinkastiketta, jotain vanhoja mehupulloja, vaahteramustikkasiirappia ja varmaan vanha voipakettikin, jonka päällä marsipaanipossu.
  • Alahyllyllä vesipullo, ketsuppi, mehupullo ja kaksi maitopurkkia.
Jännittävää tietoa.

6 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Se on jukurtti.

Tulen teille syömään, jooko?

Zepa kirjoitti...

Nuo viheriän teen pullot on ihania. Mul on koko sarja, valkoinen on duunissa ja loput kotona.

piia kirjoitti...

Siis näiden kuvien jälkeen sun on kerta kaikkiaan pakko tulla vastavierailulle ja vastata elämää suurempaan kysymykseen. Hop hop, tule jo ja kerro!!

Tiina kirjoitti...

Ohari, okei, mutta noita vanhentuneita ei tarvi syödä.

Zepa, niin on, siis just pullot. Sisällöstä en tiedä, kun en ole vielä osannut avata tota.

Piia, tulin, näin, voitin. Ei vaan, mä varmaan yleensä syön just noita mitä tuossa näkyy: valmista salaattia tai kylmäsavulohta tuollaisenaan. :D Tai sitten jotain mikroruokia. Mieluiten käyn ulkona syömässä.

Zepa kirjoitti...

Osannut? Leikkaa pikkasen muovia vaakasuoraan ihan korkin alta ja kierrä. Se on siis kierrekorkki, se on vain peitetty muovilla.

Voihan sitä muovii leikata enemmänkin, mutta jos haluaa säilyttää ehjää nättiä kuvapintaa niin sitten varovasti.

Tiina kirjoitti...

No jos ihan tarkkoja ollaan, niin en ole edes yrittänyt osata. Olen vaan siitä muovin läpi katsellut, että minkähänlainen mekanismi siellä on. Mutta kierrekorkki on hyvä tietää. :D