18. syyskuuta 2012

18. Price


Tampereella kannattaa aina suosia Niagaraa tuon Finnkinon ylivallan sijasta, jos vain mahdollista. Kaikki elokuvat eivät tietenkään pyöri Niagarassa. Tiistaisin on vitosen päivä ja muinakin päivinä liput ovat Finnkinon lippuja halvempia. Niagaran aulassa on myös viihtyisä pikku kahvila, jossa voi istuskella, vaikkei elokuviin menisikään.

Itsehän kävin tänään katsomassa 3 Simoa, joka oli aika hauska. Sellainen keskivertoa kotimaista elokuvaa hauskempi, jonka artikuloinnissa olisi ollut hetkittäin parantamisen varaa. Onneksi siinä oli ruotsinkielinen tekstitys, josta saattoi aina tsekata, jos ei täysin ymmärtänyt mitä näyttelijä mumisi. Olen kyllä huono ruotsissa, mutta niissä kohdin se auttoi, kun tarvetta oli. Onneksi tarvetta oli aika vähän, kuitenkin.

6 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Mäkin tykkäsin 3Simosta ihan simona. Oon ihan pöyristynyt siitä että nyt on tässäkin maassa tehty ihan selkeesti hyviä leffoja jo monta, esim Simot, Varasto ja Iron Sky. Vau, mitä on tapahtunut? Pönötys on kadonnut, vähintään. Uskalletaan olla rentoja. Shiistii.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kävin sen eilen poikani kanssa katsomassa - hauska ja tosi hyviä UUSIa naamoja!!!

Tiina kirjoitti...

Zepa, siinä ennen leffan alkua tuli jonkun tulevan kotimaisen leffan traileri ja sitä katsellessa mietin, että se leffa ainakin on ihan sitä taattua kotimaista laatua eli täyttä paskaa. En nyt muista mikä se leffa oli nimeltään, mutta sellasta omituista tekotaiteellista lausuntaa ja pitkiä hetkiä kun kukaan ei puhu mitään. Not my cup of tea.
Varastoa en ole nähnyt, se kyllä kiinnostaisi! Pussikaljaelokuva oli myös hyvä, minusta katsoen.

Anonyymi, no todellakin! Aina niin mukavaa, kun leffoissa näkee jotain uusia, ihan lahjakkaita naamoja eikä aina ne samat.

Tiina kirjoitti...

Se trailerin leffa taisi olla muuten nimeltään Veden peili.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla, että joku toinenkin tykkää kannattaa Niagaraa. Jos sama elokuva menee sekä Finnkinolla että Niagarassa, niin valitsen Niagaran. Kyllä tässä kylässä nyt edes yksi ei-Finnkinon teatteri pitää olla.

Anonyymi kirjoitti...

Jos siinä mumistiin niin kai suomalaisen elokuvan perinnettä jatkettiin myös liian kovalla musiikilla?