3. huhtikuuta 2014

Voiko ihanammin päivän enää alkaa

Herään aamulla puhelimeni soittoääneen. Nousen ja vastaan lääkärille, joka ilmoittaa laittavansa minulle lähetteen naistentautien poliklinikalle lisätutkimuksiin. "Voi olla, että tää ei ole mitään, mutta tää on nyt tutkittava."

Puhelun jälkeen makaan vähän aikaa sängyssä ja laitan pari hätäviestiä ystäville. Nousen ylös ja avaan sähköpostin. Sieltä löytyy viileähkösävyinen viesti työpaikasta, jossa kävin haastattelussa ja jonne olisin oikeasti halunnut. "Tällä kertaa emme päätyneet sinuun." 

Ikään kuin maksimoidakseni kurjuuden, hyppään vaa'alle ja otan välipunnituksen ennen lauantaiaamun virallista viikkopunnitusta. Vaa'an tulos näyttää sellaiselta, että sisälläni varmaankin kasvaa joku alien hurjaa vauhtia. (Tai sitten viikonlopun herkuttelu vaan kostautui julmalla tavalla).

Alan nyhrätä ranteitani auki jollain tylpällä esineellä.

9 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Tiinulainen. Moukaroidaan takaisin!

viiu kirjoitti...

Meiltä sais kurjuuteen kivan lisän vielä vatsataudista(auttaa toki painonhallintaankin...).
Kuuluisko tähän vielä jaxuhali? Voimia.

Zepa kirjoitti...

Älä nyt oo siitä pallukasta huolissasi ennen kuin on on syytä. Se voi edelleenkin olla ihan vaaraton vaikka sitä kytättäsiin naistentaudeissa sen puoli vuotta tai vuosi.

Ja herkutteluhan kostautuu aina, tell me something new :-D

- S - kirjoitti...

Harmi työpaikasta!
Pallurainen voi tosiaan olla ihan jotain harmitonta. Just wait and see.

Jep, herkuteltu on täälläkin niin, että housunkaulus kiristää iloisesti. Tarttis tehrä jotain...

Anonyymi kirjoitti...

Täällä vastaavanlainen päivä. Just äsken vielä kuulin, että mun pitäisi jättää vielä aloittamaton gradu ennen pääsiäislomaa sisään. Ajattelin hakea nyt pyörän talvivarastosta ja ajaa itseni väsyksiin, mutta tätä kirjoittaessani tuolla alkoi sataa lunta.

Nollavaimo kirjoitti...

Sanon saman, mitä eilen Isommalle huoliinsa: etukäteen on turha murehtia. Murehditaan sitten, jos sen aika tulee. Voi olla näet, ettei sitä tulekaan.

Helpommin sanottu kuin tehty, mutta yrittänyttä ei laiteta. Tsemppiä.

Anonyymi kirjoitti...

Lihas painaa enemmän kuin läski ja vaatii kasvuun sekä lepoa että rakennusainetta..

Mymskä kirjoitti...

Shit. Shitshit. En sano, että älä murehdi etukäteen, koska kyllähän sinä sen tiedät sanomattakin, ettei se murehtimalla miksikään muutu. Sanon vaan, että toivon parasta kanssasi. Ei se varmaan mitään ole, mutta hyvä kun tutkitaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tylpällä esineellä ei saa aikaan kuin mustelman. Kannattaa koettaa tylsää esinettä, niin tulostakin voi syntyä.