14. heinäkuuta 2014

Plop plop

Olen huomannut eläväni omituista plussaseteli-elämää. Viime talvena, kun kesä tuntui toivottaman kaukaiselta ajatukselta, oli jääkaappini ovessa plussaseteli, joka oli voimassa 31.5.2014 saakka. Katselin sitä seteliä ja ajattelin, että kesän täytyy joskus tulla oikeastikin, koska minulle käy aina niin, että käytän plussasetelini aivan viime tipassa. (En tiedä miksi. Ne vaan unohtuu.)

Niinhän siinä sitten kävi, eli tuli kesä ja toukokuun loppu (kyllä, tuossa järjestyksessä) ja käytin plussasetelini taas aivan viimeisellä hetkellä. Nyt jääkaapin ovessa on plussaseteli, joka on voimassa 31.10.2014 saakka. Harmittaa jo valmiiksi, koska se tarkoittaa samalla sitä, että myös syksy ja seuraava talvi tulee vääjäämättä, kerta se kesäkin tuli.

Pienenä lohtuna minulla on nyt tuossa vieressäni aivan uuden uutukainen plussasseteli, joka on voimassa 30.6.2015 saakka. Ikään kuin lupauksena siitä, että ensi talven jälkeenkin tulee taas kesä ja kohta olen taas käyttämässä seteliäni viime tipassa.


3 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Sinä onnellinen sentäs saat plussaseteleitä! Minä sain niitä vaan silloin kun olin Sittarissa töissä ja kierrätin sieltä saadun palkkani takaisin...

Tiina kirjoitti...

No juu! Mun lähin kauppani on k-kauppa, joten sinne tulee kannettua suurin osa tilin saldosta.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai niiden nyt mitenkään täydy tulla.
Ei olisi ensimmäinen kerta, kun markkinointimies lupailee olemattomia.