21. marraskuuta 2007

Revenge

Onko kukaan pelannut koskaan pienempänä tai isompana peliä nimeltä Revanssi? Siinä laitettiin sellaisia värillisiä nappuloita sellaisen jutun taakse piiloon ja toisen pitää sitten vihjeiden perusteella yrittää arvata ne värit ja niiden järjestys. Kuulostaa varmaan vähän hölmöltä juonelta, jos ei tunne peliä, mutta se oli pienenä yksi minun lempipeleistäni. Ja varmaan olisi vieläkin, jos joku sitä kanssani suostuisi pelaamaan. Jostain syystä kukaan ei ikinä jaksanut pelata sitä kanssani pienenä. Ja minä rakastin sitä! Varmaan samasta syystä kuin rakastan logiikkaa ja sudokuja. Ja varmaan samasta syystä ne muut eivät halunneet pelata sitä kanssani, jotka tänä päivänäkään eivät tykkää logiikasta eikä sudokuista...

No joka tapauksessa se peli oli se, minkä huusin sieltä huuto.netistä viime viikolla. Ja jonka hain eilen postista, ja jonka lähettäjän haukuin pösilöksi, kun ei osannut kirjoittaa koko osoittettani paketin päälle. Arvelen, että siitä vanhempieni huostassa olevasta pelistä on jutut rikki ja nappuloista suurin osa kateissa, jos koko peliä enää tallessa onkaan, joten nyt minulla on oma! Ihan ehjä ja kokonainen. Kun vaan olisi vielä pelikaverikin. Sniif...

Pykäsin tuohon nyt äänestyksen, kerta olen saanut omituista ja jakautunutta palautetta tuosta kuvastani. Katsotaan miten äänestyksessä käy, vaikka en lupaakaan täällä vallitsevan demokratian. Saatan vaihtaa kuvan, jos kerta lukijoitteni herkät sielut järkkyvät tuosta, mutta saatan myös samalla mököttää hieman. Olette täten varoitetut.

12 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Ei saa Tiina möksöttää, jos kuvan vaihto tulee ajankohtaiseksi :)

Wille kirjoitti...

Älä möksähdä.

Henu kirjoitti...

Mä oon joskus pelannu sitä peliä, vaikken sitä tuon nimiseksi muistanukkaan! Tykkään kans kaikista tollasista logiikkahommeleista.. :P onneksi mun sisko pelaa mun kans sellasia pelejä :D

Makazian kirjoitti...

Hmm, en voi äänestää, "Vaihda, se ei ole tarpeeksi söpö!" vaihtoehto puuttuu.

Alcinoe kirjoitti...

Minä tunnen sen pelin Mastermindina. Noin kerran vuodessa saan huijattua naisellisin keinoin siipan pelaamaan sitä kanssani. =)

Tiina kirjoitti...

Mimmu & Wille, we'll see...

Henu, kiva hei, että joku muukin tykkää siitä. :)

Makazian, imartelette minua. :D

Alcinoe, ai se on sen niminen. Tuo Revanssi on jostain vuodelta kaksi ennen käpysotia.
Naiselliset keinot kunniaan! :D

Kami kirjoitti...

Jos joskus satun kulmille pyörimään pidä itsesi haastettuna, mutta varoitan, saatan olla yllättävän hyväkin tuossa pelissä.

Olen nimittäin mestari sellaisessa älypelissä kuin afrikan tähti. Ikinä en ole hävinnyt (Huijasin siskolta aina rahat).

Meedionkykyjeni takia myös aliaksessa olen ilmiömäinen.

Mymskä kirjoitti...

Olen muuten ihmetellyt, että miksi se logiikka on niin vaikeaa, kun kuitenkin olen kaikenlaisissa logiikkapeleissä hyvä, sudokut ovat herkkua jne. Minä voisin tulla sinun kanssa pelaamaan sitä peliä (vaikka en sitä muistakaan).

No, oikeastaan logiikkakin on ihan kivaa, mutta kun mennään niihin kaavoihin ja siihen käsittämättömään kieleen, menen ihan sekaisin. Sitten se muistuttaa liikaa matikkaa.

Mitä tuohon kuvaan tulee, niin vaadin ehdottomsti sarvipäätä takaisin. :)

Tiina kirjoitti...

Kami, tuossa pelissä jos pystyt huijaamaan, niin olet aika guru. :D

Mymskä, sä et ole vaan vielä päässyt sisälle siihen logiikan syvimpään olemukseen. :D
Saas nähdä tekeekö sarvipää paluuta.

Kami kirjoitti...

Oliko tuo haaste? Pistä mese ni pelataan miinaharavaa :F

Salka kirjoitti...

Oi tuo peli kuului minunkin suosikkeihin lapsena! Meillä ei taida olla sitä enää tallessa mutta voisihan sen jostain hommatakin. Minäkin muistan Alcinoen tavoin sen nimen olleen Mastermind.

Tiina kirjoitti...

Joo, googlailin hieman ja totesin, että mastermind on tosiaan sen enkunkielinen nimi. Tuo Revanssi on kotimainen versio samasta pelistä, jostain vuodelta miekka ja kivi. :)