27. marraskuuta 2009

Yks aamu mä havahduin

Äsken tuli telkkarissa mainos siitä ohjelmasta, joka alkaa joskus alkuvuodesta ja kertoo Martina Aitolehden ja Esko Whateverin raskaudesta ja lapsen syntymästä. Martina nillitti siinä mainoksessa, että kätilö oli antanut ymmärtää, että Martina on täysin epäkypsä äidiksi eikä hänellä ole mitään valmiuksia kasvattaa lasta. Martinalla oli paha mieli näistä vääryyden sanoista. Ja seuraavaksi pikkuneiti Aitolehti-Whatever saikin 2,5 viikon ikäisenä reiät korviin.

Okei, ehkä tämä on sitä kukkahattutäti-osastoa, mutta: 1) kuka suostuu tekemään reiät 2,5 viikkoisen vauvan korviin, 2) eikö se ole jonkinlainen terveysriski, johan niin pieni vauva repii ne korut korvistaan ja 3) eikö se ole ihan helvetin irvokkaan näköistä, kun vauvalla tai pienellä lapsella (tytöllä) on koruja, meikkiä tai muuten jotain "seksikästä"? Vastenmielistä. Minun mielestäni. Miksei voitaisi antaa pikkutyttöjen olla pikkutyttöjä? Harmi, ettei vanhempiaan voi valita. No, ihan sama...

Muutettiin tänään jo ensimmäinen kuormallinen tavaroita soon-to-be uuteen kotiini. Hirmu kivaa. Tykkään siitä asunnosta ihan hirveästi ja sieltä on niin lyhyt matka kaikkialle. Asunnon edellinen asukas oli jättänyt minulle piirustuksen sinne seinälle. Ilahduin siitäkin. Nyt olen ihan poikki, mutta varmaan pitäisi vielä pakata loput rojut, jotka lojuvat ympäri kämppää ja sängyn alta. Huomenna sitten lopullinen muutto ja sen jälkeen bloggaankin jatkossa yhdeksän kilometrin päässä nykyisestä sijainnistani.

Kivaa viikonloppua Juuri Sinulle!

6 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

No yäk, sanon minäkin! Sisareni sai kovan parun ja huudon jälkeen reiät korviinsa ollessaan tokalla luokalla. Molemmat reiät tulehtuivat. Ja samaa mietin minäkin, että lapsi kun sorkkii ja sohii, niin siinä repeää korvat aika nopeaan. Sitä paitsi MIKSI tuon ikäisellä pitää olla korvikset?! Hyi helvetti, ei lapsi nyt mikään joulukuusi ole! Seuraavaksi Martinan ja sen whateverin ipana saa varmaan tatskan :O

Tajusinko nyt oikein, että muutat Annikin entiseen kämppään?!

Tiina kirjoitti...

Niinpä, tuosta tulee lähinnä mieleen, että ihmiset voisivat ostaa nuken jolla leikkiä. Vähän sama homma niiden "asustekoirien" kanssa, joita Paris Hiltonit ja vastaavat hommaavat.
Mun on tosiaan vaikea tajuta, että missä ja kuka suostuu tekemään reiät noin pienen korviin?

Ja joo, tajusit. :)

Annikki kirjoitti...

minähän tarjosin sitä heti tiinalle, kun päätin muuttaa. muistelin, että joskus se on huokaillut uuden asunnon perään, ja siitä se ajatus sitten lähti.

kiva, että kelpasi kuva, senkin jotenkin muistelin, että tykkäät naakoista ja minusta on mukavampi antaa kuin pitää itse. Pitihän sinne nyt jotakin jättää, muutakin kuin hiusväritahroja lattiaan.

Charlatan kirjoitti...

AAAARRRGGGHHH!!!!!!!!!! Nyt pistää vihaksi. Jumaliste ei lapsilla leikitä tolleen! Jos kätilö sanoi mitä sanoi niin varmana oli oikeessa. Olen vaan yhen jutun lukenut Martinasta eli en tunne tapausta hyvin mut sen jälkeen kun kuulin että siitä tulee äiti, niin... taas mietin miksi ihan väärät ihmiset pystyy saamaan lapsia ja paljon kypsemmät ja järkevämmät kärsii lapsettomuudesta. (Toivottavasti tää nyt ei loukkaa ketään.)

Mut ihana se piirustus!! Tunnetteko te muuten vai ootko bloggaamisen kautta tutustunut Annikkiin ja löytänyt kämpän? Hyvää muuttoa! Kerro sit lisää ja kaikkea uudesta kodista mahd. pian. =)

seeds kirjoitti...

Oikeassa oli kätilö, epäilemättä... Mietin kanssa että ihanko oikeasti joku lävistäjä on suostunut laittamaan melkein vastasyntyneen korviin reiät? Käsittämätöntä sekoilua... kaksivuotiaana sillä ressukalla on tätä menoa varmaan jo silikonit, jossain virolaisella klinikalla laitettuna tietenkin.
Martina selvästi näkee vauvan saamisen jonain hemmetin nukkeleikkinä.

Anonyymi kirjoitti...

No, kunhan kukaan ei mainitse nännikoruja..


prkl.