1. joulukuuta 2009

Pikapäivitys

Tapahtunut sitten viime päivityksen:

  • Olen muuttanut. Se on ihanaa. Vieläkään ei oikein meinaa tajuta sitä, että ei tarvi kuin astua ovesta ulos ja olen käytännössä katsoen keskellä kaikkea.
  • Olen ollut ihan järkyttävän kiireinen ja asunto on sisältä vieläkin pelkkää kaaosta ja pahvilaatikko- sekä jätesäkkimerta. Se ei ole niin ihanaa. Mutta ehkä tämäkin tästä pikkuhiljaa.
  • Olen kärsinyt ehkä elämäni tähän mennessä karmivimman krapulan. Sekään ei ollut ihanaa. Kärsimyspäivä oli maanantai eli eilen.
  • Minulla on ollut kivaa ja se on ihanaa. Kaikesta tästä kivasta johtuen pelkään edessä ammottavaa tyhjyyttä ja se taas ei ole ihanaa. Kiire ja hauskanpitokin loppuu kuitenkin ennemmin kuin myöhemmin.
  • MS Visva aikoo sanoa sopimuksen irti läppärini kanssa. Se on kaikkea muuta kuin ihanaa. Äskenkin buuttasin tämän varmaan viisi kertaa ennen kuin se suostui yhteistyöhön.
  • Minulla on neljät pikkujoulut edessä ennen joulua. Se on hirmu ihanaa. Kolmet niistä on nyt vajaan kahden viikon sisällä. Alkoholisoidun. Maksani piippaa ennen tammikuuta. Se on... oh well, whatever, nevermind.

Siinä taisi olla enemmän noita epäihania juttuja kuin ihania, mutta yleisfiilis on tästä huolimatta erittäin positiivinen.

Se on muuten joulukuu jo tänään. En osaa vielä asennoitua joulun odotukseen eikä ulkonakaan näytä miltään muulta kuin lokakuulta. Eikä ole joulukalenteria tänä vuonna täällä blogissa, valitettavasti.

Voikaa hyvin!

4 kommenttia:

Dårka kirjoitti...

Odotan innolla että sä, Tiina, selostat sitten sun tupareita livenä täällä blogissa. Ja ois se joulukalenteri ollut ihan kiva.

Mimmu kirjoitti...

Ei tosiaan ole kovin jouluiset tunnelmat tällä hetkellä. Täälläkin satoi aamulla vettä kun menin kouluun. Silti mä toivon edelleenkin valkoista joulua.

Ilkka kirjoitti...

Liian jurrissa sanoakseni enemmän kuin halitus rakas blogiystävä :)

Aimo kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Joulukalenteri olisi kyllä ollut odotettu :)