19. tammikuuta 2011

Look around, leaves are brown, there's a patch of snow on the ground


Alan olla korviani myöten täynnä tätä talvea. Eikä tammikuu ole vasta kuin hädin tuskin puolessa välissä. Lumi ja liukkaus ja märkä ja kylmä ja pimeys vituttaa niin, että pää tuntuu räjähtävän ihan kohta. Tiedän, että tämä on asia, josta on ihan turha kiukutella, koska luonnon mahdeille nyt vaan ei voi mitään. Mutta vituttaa silti. Tämä tiedoksenne. Se, joka väittää tykkäävänsä talvesta, valehtelee.
Haaveilen koko ajan enenevässä määrin, että lähtisin töihin ja elämään jonnekin ulkomaille. Muualle, pois Suomesta ja muutenkin pohjoiselta pallonpuoliskolta (tai ainakin pallonneljännekseltä). Voisin lähteä Thaimaahan makaamaan riippumattoon tai Australiaan hoitamaan koaloita tai Boliviaan kasvattamaan kokaiinia tai Intiaan kävelyttämään apinoita. (Edellisellä linkityksellä en viittaa siihen, että Tyttö olisi apina, vaan tuossa postauksessa on kuva ilmoituksesta, jossa halutaan vapaaehtoisia apinankävelyttäjiä. Oletin, että kyseessä on Intia.) Mutta eipähän sitä tule lähdettyä ja sitä paitsi täällä on ihmisiä, joita tulisi ikävä, jos lähtisi.
Mutta noin muuten kuuluu kyllä ihan hyvää. Ei ole harmittanutkaan enää niin kovasti kuin tuossa edellisen postauksen tiimellyksessä. Ja olen saanut jopa vähän katsekontaktia (uuh, kinky), joka on tyydyttänyt levotonta sieluani.


17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ilmoittaudun valehtelijaksi.

Tiina kirjoitti...

Hyi sua, valehtelu on rumaa.

Zepa kirjoitti...

Mie en valehtele nyt: tykkään _tästä_ talvesta. Viime kesän superhelteiden jälkeen talvi on ihanaa ihanaa ihanaaaaaa IHANAAAA!

Voi olla, että jos kesä tulee olemaan siedettävämpi, naama menee myttyyn ensi talvena. Mutta ei mee tänä talvena!

Kirsikka kirjoitti...

Talvi on paskaa. Lumi on paskaa. Kylmyys on paskaa. Räntä on paskaa. Pimeys on paskaa.

Ja tää tuli ihan sydämestä.

Lähetään yhessä apinoita taluttaan.

amamama kirjoitti...

tykkään talvesta.

Tiina kirjoitti...

Zepa, mun mielestä tää on viime kesän jälkeen suoranaista kidutusta. :D Mutta mä en olisikaan toivonut helteiden loppuvan ollenkaan.

Kirsikka, ihanaa! Eikö vähän helpotakin, kun voi edes sanoa ton ääneen?
Lähetään!

Amamama, taas yksi puijari. ;)

Aimo kirjoitti...

Mulle myös alkaa riittää tämä talvi. Seuraava vuodenaika, kiitos!

Elegia kirjoitti...

Onneksi en ole siellä :D

Jotain saadakseen pitää joskus luopua jostain. Valintoja valintoja :))

nimim. kroonisessa ystäväikävässä elävä ;)

Penni kirjoitti...

Alat olla korviasi myöten täynnä?

Onko se muka joku uutinen? Paljastan nyt jutun, joka saattaa vähän järkyttää: minä olen ihan vitun kyllästynyt tähän talveen. En olisi, jos olisi pakkasta. Tämä saatanan loska ja muhju tuolla kaduilla ja siellä piilossa oleva jää ja liian lämmin ilma kun ei voi edes pukeutua oikein mitenkään kun talvivaatteet on liikaa ja muut liian vähän ja pimeys joka ei helpota oikeasti yhtään vaikka päivä on kuulemma pidentynyt jo vaikka kuinka paljon ja kaikki aaaaaaaa!!

Mutta ei kyllä tarvi tulla mitään perkeleen viime kesän toisintoakaan. Riippumatossa loikoilu kuulostaa kivalta duunilta ulkomailla, mutta mulla ei ole kohta muita vaihtoehtoja kuin ammututtaa itseni avaruuteen. Vittu.
(kiitos ja anteeksi)

Anonyymi kirjoitti...

Minulle sopii kylmä, pakkanen ja talvi! :)

Jäinen, liukas, epämääräinen nollakeli, kun hiekkaa ei ole, eikä se edes auta: inhokki!

Odotan ensi kesästä taas kuumaa - valitan, mutta näin toivon! :)

Tiina kirjoitti...

Aimo, niinpä. Ihan sama mikä se seuraava vuodenaika on, vaikka tulis syksy, kunhan vaihtuisi. ;D

Elegia, no eipä siellä teilläkään ole tänä talvena lumelta säästynyt. Kevät tosin taitaa tulla nopeammin. Mutta haluan vielä etelämmäksi!
Mulle oikeasti lähtemiseen suurin este taitaa henkisesti (uskaltamisen lisäksi) olla tällä hetkellä ne kaksi palleroa, joista mainitsin tuossa aiemmin. Isoja ihmisiä nyt voi ikävöidä, mutta haluan olla lähellä, kun ne pallerot kasvaa. :)

Penni, nooooh... Harvemmin mä kai tänne mitään uutisia kirjoittelen. Ainakaan omasta elämästäni. ;)
Säätiloissa on se hyvä (tai huono) puoli, että vaikka kuinka toivoo, niin se toivominen ei vaikuta yhtikäs mihinkään. Eli vaikka toivon kuumaa ja aurinkoista, niin sellainen sää joko tulee tai on tulematta. En mä tietysti kenellekään toivo kärsimyksiäkään, kuten tiedät, mutta en voi sille mitään, että nautin viime kesästä aivan todella. Siksi mun pitäisikin varmaan lähteä Australiaan ja viileämmästä tykkäävät voisi jäädä tänne Suomeen palelemaan kesämökeille toppatakit päällä. ;)

Char, liukastelu on kyllä inhottavaa, mutta suosin silti nollakeliä enemmän kuin pakkasta. Inhoan palelemista!
Ja ensi kesästä olen samaa mieltä.

Penni kirjoitti...

Tarkoitukseni oli oikeastaan vaan lohduttaa, että ei se mikään ihme ole, jos sinulla alkaa olla mitta täynnä, kun minullakin (joka valehtelee tykkäävänsä talvesta) se on täyttynyt jo... Tuli tarpeettoman raju purkaus tänne sun kommenttilootaan, mutta kun kerran aloitin asiasta avautumisen, niin annoin mennä :D

Musta ois kiva, jos vuodenajat olis lyhyemmät. Niitä voisi olla 8 vuodessa, niin ei ehtisi kyllästyä mihinkään. Paitsi kevät, se voisi olla aina ♥

Tiina kirjoitti...

Kiitos, olen lohdutettu. :)
Mullehan toi oikeastaan tulikin yllätyksenä, koska jotenkin odotin sun nautiskelevan tästä talvesta nyt ihan täysillä, mutta niin tietty, nythän ei oo taas kovin kylmä. En tiedä onko teillä siellä etelässä vielä sohjoisempaa kuin täällä.

Mun mielestä vois olla kesä aina!!! ♥ :D

Penni kirjoitti...

Arvelinkin sun yllättyvän :)
Pakostakin täällä on enemmän loskaa ja muhjua, kun tänne on tullut enemmän luntakin...

Elegia kirjoitti...

Joo, ilihan täällä lunta kinokseksi asti ainakin päivän ja pientä haituvaa melkin kaksi päivää :D Mutta juu, haaveissa on minullakin muuttaa tästä vielä jonnekin, missä ei tartte katella lunta koskaan ollenkaan.

Minulta jäi kolme palleroa (isojen ihmisten lisäksi), joista yksi on kummipoikani. Tietenkin olisin voinut jättää lähtemättä käyttäen palleroita (teko)syynä sille, etten uskalla/halua lähteä, viitsi, liikaa vaivaa jne. ;)

Tiina kirjoitti...

Penni, no niinpä, eikä sitä lunta täälläkään ole tullut mitenkään vähän. Niiiiice. :D

Elegia, mä luulen, että (mulla itselläni ainakin) se olisi eri asia, jos olisi joku jonka kanssa lähteä. Yksin on niin kalseaa olla. Nyt tyydyn vaan haaveilemaan, että pääsisin jonnekin lämpöisempään. :)
Mutta ei ne ole tekosyitä.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on paksut villakerrastot, kaksinkertaiset tumput, villahuivia ynnä äidiltä perittyä toppatakkia - en siis ole kovin edustava tyylilyyli katukuvassa, mutta en liioin palele. :)

Silloin ei pakkanen haittaa.

P.S. Käytän myös niitä mummujen liukuesteitä, eli jalkarautoja.

Tästä ei voi olla tie kuin ylöspäin! :):D

Tervs. nimimerkki "Hellekesää Odotellessa!" :)