7. tammikuuta 2011

This just in

Tiedättekö, taisinkin tehdä hätäisiä johtopäätelmiä (pun intended) tuossa viime viikolla eli keskiviikkona. (Eilenhän oli tavallaan viikonloppu, joten tänään on yhdistetty maanantai sekä perjantai). Nimittäin tänä aamuna vaikuttikin siltä, että vika ei olekaan kuulokkeissa vaan itse soittimessa! Mikä on tietysti vielä ikävämpi juttu. Mieluummin sitä kuitenkin pari kymppiä laittaisi uusiin kuulokkeisiin, kuin ostaisi kokonaan uuden soittimen vanhan tutun ja totutun tilalle. Mutta näin se vaan nyt taitaa olla. Tai en ainakaan koskaan ole kuullut sellaisesta johdon katkeamisesta, johon auttaa soittimen puristelu eri kohdista. Sen sijaan johdon vääntely ja kääntely ei auttanut millään tavalla äänen kuulumiseen molemmista korvista. Voihan itku ja turaus.

Tiedättekö muuten mitä inhoan (musiikkisoitinongelmien lisäksi)? No sitä, kun pakkanen laskee siedettäviin lukemiin, mutta ulos on silti pukeuduttava lämpöisesti ja sitten bussissa pohottaa lämmitys ihan täysillä. Meinasin aamulla sulaa siihen penkille. Ainakin joissain vanhemman mallisissa busseissa on siinä penkin alapuolella seinän vierustassa sellainen kunnon pohotin, joka polttaa säärikarvatkin karrelle. Sitten sitä vaan puree hammastaan ja on hyvin ärsyyntynyt tilanteesta sen sijaan, että ehkä huomauttaisi kuskille, että voisiko sitä lämmitystä hiukan laittaa pienemmälle.

Myös aamut kuuluvat inhokkilistalleni. Ja hiusten peseminen aamulla. Silti teen sen mieluummin aamulla kuin illalla, koska "kampaukseni" (eli oikeastaan kampauksettomuus) on parhaimmillaan heti hiustenpesun jälkeen.

Olen keksinyt vuoden 2011 poikakalenteriin jo kolme urosta. Enää yhdeksän keksittävä, niin sitten jaan ne kanssanne. Ehkä vielä tänä vuonna!

7 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Minäkin inhoan sitä, kun bussissa on kuuma ja olet kaikissa talvitamineissa juuri taivaltanut läpi tuulen ja tuiskun ja muutenkin vähän ahdistaa, niin sitten vielä meinaa kuolla kuumuuteen!

Munkaan poikakalenteri ei etene ihan niinkuin ajattelin. Ei oo helppoa ei.

irkku kirjoitti...

Jään niin odottaan tota poikakalenteria!

Ps. säärikarvojen karrelle kärähtelyyn auttaa se että ajaa ne pois. Ainakin niin meillä ukko väittää, en sit tiedä onks totta koska piruako niitä talvella ajelee...

sirtsu kirjoitti...

Hei ja tervehdys täältä pitkästä aikaa!
Ensiksikin... haluan sanoa, että olen pahoillani musiikkilaitteistollisten ongelmiesi vuoksi, sellaista EI pitäisi tapahtua kenellekään! IKINÄ!
Toiseksi.. Mä inhoan koko bussielämää! ;)

ja lopuksi vielä kommentoisin suihkuasiaa: Iik, jos joutuisi märillä hiuksilla aamupakkasiin. Itse olen ehdottomasti ilta-tukanpesuihmisiä, koska haluan nukkua aamuisin mahdollisimman pitkään. But got the point!

sirtsu taas kirjoitti...

...ai niin ja vielä tuosta poikakalenterista... Odotan sitä NII-IN innolla. Mikäli vanhat merkit pitävät nimittäin paikkansa, tykkään siitä ihan kaikkinensa. Laavlaav.♥

Tiina kirjoitti...

Minja, ei oo helppoa. Kumpikaan em. asioista.

Irkku, ai että sheivaus auttaisi. Nääh, kuka sitä nyt talvella... ;D

Sirtsu, no tervehdys! Mähän en suinkaan lähde märällä tukalla ulos, vaikka pesenkin hiukset aamulla. Kas kun omistan sellaisen taikavälineen nimeltä hiustenkuivaaja! ;D
Ja jotenkin luulen, että tämä versio poikakalenterista ei välttämättä tule hivelemään sun mieltäsi. Laitoin ne 12 parasta jo nimittäin vuosi sitten ja nää on nyt sitten "jotain ihan muuta". ;)

Annikki kirjoitti...

12 karmeinta miestä -kalenteri?

Tiina kirjoitti...

Hahaa... Se olis ehkä liian vaikea. Vaihtoehtoja on niin rajattomasti.