19. kesäkuuta 2013

You'll get your balls to the wall, man

Nyt on tosi painavaa ja tärkeätä asiaa.

Ensinnäkin nämä Nelosen Kuninkaalliset häät. Yhtä jaksoa katsoin noin viisi sekuntia ja vaihdoin kanavaa, koska monikaan asia ei tunnu puuduttavammalta katsoa televisiosta kuin suora lähetys kirkosta täysin vieraiden ihmisten häistä. En ole niiden oikeiden kuninkaallisten häitäkään jaksanut katsella, saati sitten joidenkin ihan tavisten. Toisen kerran televisioni oli äänettömällä kyseisellä kanavalla juuri, kun Tarja Turunen veisasi hääparille jotain. Turusen lauluosuus tuntui kestävän ainakin vuoden. Varasti shown mokoma, vaikka morsiamenhan pitäisi olla se päivän päätähti.

Eilen sosiaalisessa mediassa levisi linkki edellä mainitsemani sarjan eilisen hääparin esittelyvideoon (suosittelen toki katsomaan), jossa tyypit lässyttivät toisilleen kuin vajaaälyiset kolmevuotiaat. Tuollaiset rakkaudenosoitukset on varmasti ihan kivoja parien keskinäisessä toiminnassa, mutta siinä vaiheessa kun niistä aletaan kertoa ulkopuolisille, niin homma kusee. Rakastuneet parit: älkää tehkö niin. Ketään ei kiinnosta. (No okei, ehkä ohjelman konsepti vaatii jotain ällöimelää lässytystä, mutta vähänkö tuonkin parin kahdenkeskinen läppä meni nyt pilalle, kun kaikki kynnelle kykenevät nauravat sille ja pilkkaavat).

Kuten siis mainitsin, en ole juurikaan katsonut kyseistä sarjaa enkä ole noista pareista nähnyt kuin mainoksissa muutaman. Sitä vaan rupesin tässä ihmettelemään, että miksi noiden näkemieni parien morsiamet ovat erittäin kauniita naisia ja sulhaset... no, eivät nyt aivan mitään alfauroksia? Jokainen näkemäni sulhanen on ollut nököhampainen omituinen lässyttäjä. Onko tässä havaittavissa joku kaava kenties? Vaaleanpunaisessa hattarassa elävät naiset valitsevat puolisoikseen omituisia vässyköitä, jotta saavat palvontaa ja pääsevät sitten juhlimaan häitään televisiossa koko kansan edessä? Tykkään kyllä, että mies osaa ilmaista tunteitaan, mutta hei jotain munaa täytyy olla. Olisi kamalaa olla se parisuhteen munakkaampi osapuoli.

Josta tulikin mieleen Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko. Mikä juttu se niidenkin suhde on? Joku tosi outo ja hatara kulissijuttu, josta kaikki tietävät molempien osapuolien paneskelevan ympäriinsä muiden ihmisten kanssa? Tässä täytyy olla joku win-win-tilanne molemmille, joka ei vaan avaudu muille. Eipä sillä, että asia kenellekään ulkopuoliselle kuuluisikaan.

14 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Mutta noi eiliset - ne on sentään olleet yhdessä jo neljä vuotta, ja jos sellaisen ajan jälkeen on vielä umpirakastunut toiseen, niin on kyl sellainen ihme, että on se syytä kertoo julkisesti!

Mymskä kirjoitti...

Yyyyööörrrghh :D No, ovat ns. toisensa ansainneet. Ja noi ei kuitenkaan vaikuta siltä, että ne esittäis mitään, ihan tuntuivat olevan tosissaan. Mikä on ehkä kaikkein käsittämättömintä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Sinullahan ei ole edes sitä nököhampaista lässyttäjää. Olet vain kateellinen ja katkera vanhapiika. Mikä ihmeen tarve sinulla on arvostella toisten ulkonäköä? En edes odota vastausta.

Mymskä kirjoitti...

Ahhahha, mä melkein kirjoitin kommenttiini, että "mutta mähän (huom. olisin puhunut vain omasta puolestani) olenkin vain kateellinen ja katkera vanhapiika", mutta ajattelin sitten jäädä odottamaan, koska joku anonyymi tulee vetämään sen tähän.

Zepa kirjoitti...

Meetkö Anonilli nyt jo vittuun, jooko? Ehkä olet vain kateellinen ja katkera nimetön nössö. Mikä tarve sinulla on arvostella toisten blogeja? En edes odota vastausta.

Tiina kirjoitti...

Zepa, tuotapa en tiennytkään. Ilmeisesti se mainittiin videolla, mutta korvani vuotivat verta, joten unohdin kaiken.

Mymskä, niin, että tuommoisia ihmisiä on ihan oikeasti olemassa muuallakin kuin Hollywood-leffoissa. :D

Anonyymi, why u mad, bro?

Mymskä taasen, kas kun mulle ei edes tullut mieleen tommonen vaihtoehto, mutta niinpä tietysti! Niinhän sen täytyy olla! :D

Zepa myöskin taasen, mä olen nyt saanut ihan oman perskärpäsen. Kovin söpöä.

- S - kirjoitti...

Outs! Tiedätkö, tämä on sellainen ohjelma joka saa mussa aikaan kylmiä väreitä jo ihan pelkän mainoksen näkemisestä!
Yhtä jaksoa katsoin ehkä kolme minuuttia ja sitten riitti.

En oikeasti ymmärrä, miksi kukaan haluaa oman vihkimisensä kaiken kansan töllisteltäväksi, suorana...

Ihana toi sun perskärpänen. ;)

Mymskä kirjoitti...

Sä et vaan vielä ole tarpeeksi montaa kertaa saanut siitä kortista ;)
Perskärpäset on jotenkin liikkiksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Perskärpäset on silleen outoja, että ne viehtyvät paskasta. Pesisit itsesi joskus, niin kärpäset katoaa.

sea kirjoitti...

Oliko tää se pari joka harrasti suhteen analysointia? Olen pari kertaa eksynyt kanavalle/tv jäänyt ko kanavalle ja silmäillyt pari jaksoa. Noita ällösöpöjä katselin myös tovin. Sinänsä olen aavistuksen ehkä jopa kateellinen heille. Jos vuosien seurustelun jälkeen on edelleen noin rakastunut ei se voi tietää kun pitkää tulevaisuutta yhdessä. Sitten se toinen puoli, en todellakaan jaksaisi tuommoista lässyttelyä, varsinkaan mieheltä. (Ja jos nämä oli ne analysoijat niin kiesus ei ikinä sellaista minulle.)

Itse ohjelma on jotenkin köyhän oloinen, mielummin katson satuhäitä, joissa sentään on joskus jotain äksöniä.

Tiina kirjoitti...

-S-, joo, meitä on niin moneen junaan. Jotkut haaveilee pikkutytöstä asti prinsessahäistä ja toiset... ei.

Mymskä, yritän muistuttaa itseäni, että nainen haluaa aina avioliittoon ja kadehtii niitä, jotka sen ovat saavuttaneet!

Anonyymi, sun olisi pitänyt sanoa, että kirjoittaisit edes joskus jotain muuta kuin paskaa. Vähän skarppaat nyt siellä, hei.

Sea, joo mä en tosiaan tiedä, kun en ole nähnyt noista muuta kuin tuon linkkaamani pätkän. Onhan se kiva, jos se rakkaus on aitoa, mutta toisaalta sellainen ällösöpöilemätön suhdekin voi olla ihan yhtä kiva ja aitoa rakkautta.

Kirsikka kirjoitti...

Minä oon katsonut myös tuota sarjaa ehkä kaksi kertaa ja se jäi molemmissa jaksoissa ihmetyttämään, että pariskunnat olivat olleet yhdessä jotain vuoden. Että mikä kiire? Tai siis onhan se toki kiire, että pääsee ohjelmaan mukaan, mutta kuinka paljon se prinsessahäiden saaminen on sitten mahtanutkaan nopeuttaa parinmuodostusta...

Anonyymi kirjoitti...

Vettu pitääks mun nyt kirjautua johonkin, etten tule sekoitetuksi tohon kielteiseen anonyymiin?!1!

Kesäterveisin myönteinen anonyymi (kiitos vielä mm. Siwa-karkkiarviosta, punkkeskustelusta ym.)

PS Hääsarjaa en pysty katsomaan, ja ei, vehkeessäni ei ole hiekkaa eikä suhde-elämässä ollut koskaan ongelmia - taitaa vika olla joko telkkarissani tai siinä, että häihin törsääminen on muuttunut junttijutusta pakkomielteeksi joillekuille. Umpirakastuneisuus on hieno asia maailmassa, ja toivon sitä kaikille, mutta mitäs vittua, hääjuhlat tv-sarjaan, hä. Plus toki aina pienet puistatukset tulee tuosta 'kuninkaallisuudesta', jonka vahvin sivumerkitys on kuitenkin 'sisäsiittoisuus' ja sensellainen. Sekä siitä, että ne kalleimmat satuhäätkin on aina jotenkin niin tympeän tavallisia pönötyksiä!

PPS Hyvää kesänjatkoa, Tiina!

Anonyymi kirjoitti...

Minua "kuninkaallisuudessa" häiritsee taas se, että implikoidaan itse olevan muita parempia. Onko "satumaiset", "mahtavat" ja "prinsessahäät" jo niminä viety?