9. syyskuuta 2013

And she thinks she’s made of candy

Sain eilen siltä kuuluisalta Anonyymilta närkästynyttä lukijapalautetta noin kolme vuotta vanhaan Siwa-säkki -arvosteluuni:

""Epämääräinen hedelmäkarkkikokoelma"? Miksi edes yrität leikkiä karkkiarvostelijaa, jos edes Haribon peruskarkit eivät ole tuttuja? Haribon Matador Mixissä ovat olleet ainakin viimeiset 15+ vuotta."

Niin. Siis aika kamalaa. Hyi minua. Pyydän syvästi anteeksi ajattelemattomia sanojani.

Olen nauranut itseni tärviölle tuon kommentin jälkeen, koska se on niin monin tavoin suorastaan absurdi. Joku reppana on googlannut tänne etsiäkseen tietoa Siwa-säkistä ja sitten törmää tämmöisen karkkiamatöörin kirjoittamaan skeidaan! Kyllä siinä saattaa suivaantua sydänjuuriaan myöten pieni ihminen. Täytyisi vaatia jonkinlainen ammattitutkinto tai vähimmäispätevyys makeisalalta, että saa olla mieltä karkeista.

Tuo Siwa-säkki -arvostelu on muuten yksi tämän blogin luetuimpia juttuja enkä edelleenkään ole saanut Siwalta minkäänlaisia provikoita niiden myynnistä. Kostoksi voin mainita, että Haribon Matador Mix, kuten valtaosa muutenkin Haribon karkeista (paitsi lakutoukat) ovat melkoista kuraa. On ainakin yksi asia, missä Suomi on parempi kuin muut maat ja se on karkit!

8 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Voi nyyh. En kestä.

Ja kyllä, olen ihan samaa mieltä Haribosta.

Kielikepponen kirjoitti...

Lätkäliiga-mellien koko on pienentynyt. Näin ainakin töissä pääteltiin kun joku toi säkillisen niitä. Tietysti en asiaa voi todistaa, kun ei ole vanhempaa referenssi-lätkäliiga-melliä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä! Täällä yksi ulkosuomalainen itkee hyvien karkkien puutetta ulkomailla! Kun käyn Suomessa, matkalaukut ovat palatessa pullollaan ruisleipää ja karkkeja, pääasiassa tietenkin salmiakkia ja lakritsaa, mutta myös muita ihania suomalaisia karkkeja. Enkä enää ikinä anna paikallisille mitään kokeiltavaksi, koska he vain mutristelevat naamaansa ja joskus jopa käyvät roskiksella sylkemässä nämä kallisarvoiset karkit suustan pois, argh! Olisinpa vain itse syönyt senkin karkin!

piia kirjoitti...

Vähemmästäkin sitä pienen ihmisen maailma nyrjähtää raiteiltaan. Oi ja voi.

Terhi kirjoitti...

Haribo on kyllä karmeeta kuraa karkkimaailmassa. Ne lakutoukatkin on aika sitkeitä, puhumattakaan niistä muka-merkkareista ja monesti koko Matador Mix maistuu sille, että karkit on purkitettu joskus 90-luvun lopulla.

Päädyin blogiisi ekan kerran pari päivää sitten jotain kiertotietä ja jäin ihan koukkuun kirjoituksiisi. Nyt olen jo kahlannut pitkälti yli vuoden taaksepäin, huippuja juttuja :) ja tuosta Chris Cornellista oon aivan samaa mieltä, näyttää (ja kuulostaa) tooooodella hyvältä.

Max Dochnal kirjoitti...

Heh itsekin törmäsin tähän blogiin kun googletin siwa säkkiä :P ajatellu että pitäis täs joku pvä käydä polkupyöräl siwas ja testailla iteki sitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt keittää! Mä oon se, joka sen arvostelun sinulta alun perin tilasi, ja eipä tullut mieleenkään, että joku joskus olisi siihen mainioon arvioosi tyytymätön, saati että ET olisi ennen pitkää saanut karkkilahjoja! Mitä ANKEILUA!

PS Hyviä ihastusbisneksiä!! Toivottavasti saat kundien tapailut limitettyä, nyt kun jos se yks aiempi tuli takaisin; ennustan, että kohta on ylitarjontaa, niinhän se aina heittelee. Nauti! Hyvää syksyä!

Tiina kirjoitti...

Ihana kommentti, arvostelun tilannut anonyymi! Vähän kuin olisi nähnyt vanhan tutun vuosien takaa, vaikka ei olekaan haisuakaan kuka olet. :D

Luultavasti ylitarjontaa on vain pakeista, kun meikäläisen elämästä on kyse.