4. kesäkuuta 2014

I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in

Jotta ruokailutottumuksistani ei jäisi todella häiriintynyt kuva tuon toiseksi edellisen kirjoituksen pohjalta, niin ajattelin jakaa teille kuvan tämän päivän ruoastani:Pulled Pork Pocket à la Amarillo. 

Tai se, mitä siitä nyt enää oli jäljellä.

Huhut ortoreksiastani ovat vahvasti liioiteltuja. Ei myöskään muita syömishäiriöitä täällä. Luultavasti pt:ni toivoisi minun olevan edes pikkuisen säntillisempi näissä asioissa, mutta... aina ei saa mitä toivoo.

4 kommenttia:

Nimellinen kirjoitti...

Oon syönyt pulled porkia vain kerran. Muistutti tonnikalaa.

Mulla on kyky ylensyödä huonontunut kun olen nyt toista vuotta syönyt kohtuudella. Karkkipäivät ei ole enää hauskoja :D

Tiina kirjoitti...

Mullekin tää oli eka kerta. Pakko oli maistaa, kun se on nyt niin in ja kaikkee. Hyvää oli, tosin ruoassa oli muuten hiukkasen liian tulisuutta meikäläisen suulle.

Kävin leffassa maanantaina ja ostin irtokarkkeja sinne. Hyi olkoon, miten huono olo niistä tulikaan! Söin silti kaiken väkisin. :D

- S - kirjoitti...

Pulled pork on hyvää! :)
Tosin Amarillon ruuista aika monet ovat meikäläisen makuun vähän väärällä tavalla tulisia. Harvoin tulee käytyä, mutta onneksi on tuo kokkaava Siippa, joka on pienellä yllytyksellä valmis kokeilemaan melkein mitä vaan keittiössä. ;D

Onks sulle huudeltu, että sulla on joku syömishäiriö? Hohhoi...

Tiina kirjoitti...

Hah, joo, tuolla edellisessä kommenttiboksissa joku anonyymi läheinen oli huolissaan hyvinvoinnistani.

Tää annos oli kyllä kieltämättä aika yllättävällä tavalla tulinen. Tiesin kyllä, että dippi on tulinen, mutta se onneksi tuli omassa kipossaan, mutta sinne taskuunkin oltiin piilotettu mitä lie habaneroja.