2. kesäkuuta 2014

She's got legs, she knows how to use them

Mikä siinä onkin, että noiden alaraajojen kuvaaminen ja esille laittaminen tuntuu jotenkin tosi paljon nolommalta kuin yläraajojen? Tai tiedänhän minä mikä siinä on, ne peppukuvat. Mutta en minä edes osaa kuvata omaa persettäni, selkä ei taivu jne. Ja onhan se yläraajojen kuvaaminen ja posettelukin noloa, joo joo.

No mutta vähätkö minä siitä välitän mikä on noloa. Pakkohan tässä nyt on välillä todentaa, etten treenaa pelkkää yläkroppaa. Että on tuolla koipiosastollakin jotain kehitystä tapahtunut. (Teillä ei tietenkään ole havaintomateriaalia alkutilanteesta, mutta kuvitelkaa jotkut tosi fläsät ja ei minkään muotoiset alaraajat).

Julkaisen kuvan silläkin uhalla, että joku siellä onanoi jo pelkästä ajatuksesta.Kuvat on otettu viikonloppuna jalkatreenin jälkeen ja myönnän, että lihaksia jännittää kuvissa.

Ja sitten se selittelyosuus: Huomatkaa, että vasemmanpuoleisessa kuvassa on rinnakkain kaksi jalkaa. Mustasta ei vaan kovin hyvin erota niiden rajaa. Jalkani ei siis jatku nilkkaan asti noin järkyttävän paksuna pötikkänä. Ja oikeanpuoleisessa kuvassa t-paita hämää sil viisiin, että en levene vyötäröstä tuolla tavalla yllättäin. Itse asiassa minulla ei ole muffin topia juuri lainkaan.

No. On siellä jotain lihaksia. On on. (On myös läskiä, mutta I'm working on it...)

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä se lattaperse on?

Tiina kirjoitti...

Blogger oli luullut kommenttiasi spämmiksi, vaikka kyseessähän oli varsin asiallinen kommentti.

Sitä nimittäin minäkin ihmettelin, mutta luultavasti pakaroiden jännittämisellä oli jotain tekemistä asian kanssa. Farkuissa se omasta mielestäni näyttää edelleen lattaperseeltä.

Mymskä kirjoitti...

Betonireidet!

Tiina kirjoitti...

Onneksi ne ei näytä ihan tolta lepotilassa. Saisi muuten alkaa käyttää jotain ratsupoliisin pussihousuja. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ota löysin persein, älä jännitä...

maythef kirjoitti...

Hyvät on!

Zepa kirjoitti...

Aika viileetä! Mutta sä ootkin treenannut kunnolla etkä oo tämmönen lusmulehmä ku mä.

Anonyymi kirjoitti...

Elämäntapasi ei siis salli baarireissuja eikä herkuttelua juuri koskaan?

Mitä muuta teet kuin treenaat? Teetkö gradua, oletko (muussa kuin kesä-) töissä? Seurusteletko, suunnitteletko yhteenmuuttoa tai perheenlisäystä? Vai korvaatko treenaamisella näiden kaiken puutetta?

Oletko kuullut ortoreksiasta, olet varmaan? Useinhan syömishäiriöt johtavat toisiin syömishäiriöhin: ahmimishäiriö voi johtaa ortoreksiaan tai anoreksiaan, tai sitten bulimiaan. Olet ilmeisesti oireillut pitkään, nyt vaan oireesi ovat muuttaneet muotoaan? Huomaatko, että pakenet kohtaamattomia tunteitasi ruokaan, oli se sitten mässyä tai korostuneen terveellistä ruokaa? Huomaatko, että kanavoit siihen elämänpelkoasi?

Oletko onnellinen?

Tiina kirjoitti...

Anonyymi #1, yritän parhaani.

Maythef, mutta ei ihan yhtä jäätävät kuin sulla. :)

Zepa, joo, tässä kohtaa on pakko myöntää, että treenaan "kunnolla". Kotiolosuhteissa ei mitenkään pystyisi vetämään tuommoista jalkatreeniä mikä mulla on ohjelmistossa. Paitsi tietysti, jos olisi kuntosali kotona.

Anonyymi #2, kyllä, kiitos vaan kysymästä.

Kiljua! Kiljua! kirjoitti...

Anonyymi namba tuu on ilmeisesti joku aloittelija Tiinaversumissa ;D

Tiina kirjoitti...

Juu. :D
Teillähän on hieno nimimerkki sekä blogi. Oli pakko vähän tutustua.

Täytyy kyllä ihmetellä, mistä syntyy semmoinen harhaluulo, että treenaamisella korvattaisiin jonkun muun asian puutetta. Olen kuullut ihmisistä, joilla on työ, perhe jne. ja treenaavat silti. Mutta saattaahan tuo olla urbaania legendaa.

Annikki kirjoitti...

Looking good. En minäkään kyllä kuvassa mitään lattapersettä erota, varmaan vain näet jotenkin väärin peilistä. :) tai sit sun tarvii ruveta ostamaan vähän erimallisia farkkuja.

Tiina kirjoitti...

Alan käyttää tämmöisiä housuja! Ei olis latta enää!

Annikki kirjoitti...

Huh

Anonyymi kirjoitti...

No nyt päästiin asiaan!

Tiina kirjoitti...

Meni kyllä vähän ohi targetistaan tuo läppä.

Anonyymi kirjoitti...

Eipäs nyt takerruta pikkuseikkoihin.
Kyllä tuota katselee.

Tiina kirjoitti...

Joo, ei ole pikkuseikka minun perseeni. Eikä se ole tavoitekaan.