23. elokuuta 2014

Your mama don't dance and your daddy don't rock n' roll

Eilen oli aika kuumottava tilanne töissä hetken aikaa, kun joku kolmas osapuoli kommentoi tätä minun ja kesäpojan "tilannetta". Tuosta noin vaan, puskista. Itsehän menin täysin sanattomaksi ja ilmastoinnista huolimatta tuli yllättävällä tavalla kuuma yhtäkkiä. Onneksi edes toinen meistä sai suunsa auki ja heitti jutun vähän niin kuin vitsiksi, että tilanne ikään kuin laukesi.

Nyt, noin vuorokautta myöhemmin, olen keksinyt vähintäänkin kymmenen aivan loistavaa palautusta sen kolmannen työkaverin heittoon. Voi miten paljon harmittaakaan, kun ei leikkaa riittävän nopeasti ja kun ei voi palata ajassa enää taaksepäin pistelemään nasevia vastauksia takaisin. Parempia kuin "mutsis oli, kun sua teki", vaikka tuo onkin yksi lempparivastauksiani.

Eipä siinä, kolmannen työkaverin kommentti, tai oikeastaan neuvo, oli mielestäni oikein loistava ja olisin lähtenyt sitä toteuttamaan heti, mutta sattuneista syistä se ei nyt taida onnistua. Koska jostain syystä siltä toiseltakin, kesäpojalta, pitää kysyä näistä asioista. Valitettavasti.

Jätin tämän nyt vain nopeasti tähän (ilman oikolukua), koska täytyy rientää. Palaan kesänpäättymistunnelmiini vielä varmasti, halusitte tai ette. Pääosin tunnelmani ovat kyllä hyvät. Helei.

7 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Mitä sä siellä siellä epäröit, aikuinen nainen, kesä on kohta ohi ja kesäpoika mennyt! Eiku korvasta kiinni ja kutemaan, mars mars! Mitä on pahinta mitä voi tapahtua jos saat taas pakit? Että saat taas pakit, so what, ei maailma siihen kaadu, lyöt leikiksi sitten vaan. Eiku läheltäpitihipaisemaan nyt ensi alkuun, kyl se siitä lähtee...

-a kirjoitti...

Hyvin sanottu siellä!

Tiina kirjoitti...

Väkisinkuteminen on laissa kielletty tai ainakin kovasti paheksuttu.

Tän kirjoituksen pointti tosin yritti olla se, että eikö olekin ärsyttävää kun ne hyvät vastaukset keksii vasta tunteja liian myöhään?

-a kirjoitti...

Eiks oo aika ärsyttävää kun ihmiset huomioi vääriä, mutta ah niin kiinnostavia asioita :)

Tiina kirjoitti...

No, ainakin se on täysin turhaa, koska en juurikaan ole taipuvainen tekemään asioita niin kuin muut haluaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedä sitten onko ketään naista Suomessa tuomittu väkisinkutemisesta miehen kanssa..

Tiina kirjoitti...

Kuule, kerta se olis ensimmäinenkin!