9. elokuuta 2010

Tiina neuvoo, ohjaa ja opastaa, osa 381

Ihan pienenä vinkkinä miehille (ja miksei toki naisillekin): Kun kesä on jatkunut jo pitkälle, ja olette viettäneet aikaa ulkona auringonpaisteessa, ehkä hieman päivettyneetkin, niin älkää, toistan älkää sitten yhtäkkiä kesken kesän päättäkö ajella päätänne puliksi! Se näyttää ihan todella typerältä. Jos halutaan kesäkalju, niin vedetään se sitten heti mielellään jo toukokuussa tai viimeistään kesäkuun alussa, tai vaihtoehtoisesti pysytellään visusti pois auringosta ainakin siihen parturointiin asti. Paitsi tietysti jos tarkoitus onkin näyttää siltä, että päähän on vedetty joku useaa astetta ihon väriä vaaleampi nahkakypärä. Mutta ei pidä sitten ihmetellä, kun ihmiset purskahtelevat nauruun ympärillänne.

Toinen aika paha on kesäparta, jonka monet miehet mielellään kasvattavat lomallaan. Annetaan ensin leuan ja ylähuulen peittyä tuuheaan karvoitukseen, vietetään koko kesä auringonpaisteessa ja sitten syksyn tullen töihin palatessa vetäistään se parta pois. Sepä ei sitten näytäkään yhtään tyhmältä, eipä. Muissa osissa vartaloa rusketusrajat voivat olla jopa ihan söpöt, mutta ei päässä.

No, tämä ohjeistus tuli nyt tietysti ihan liian myöhään, koska vahinko on varmasti ehtinyt jo tapahtua, mutta ensi kesänä tiedätte sitten paremmin.

3 kommenttia:

AnniM kirjoitti...

Sä oot taas NIIN oikeassa! :-D

nona kirjoitti...

Totta puhut, ei sovi kalpea kalju tai panda-look leuassa yhdellekään uroolle. On vähän pellemaskin näköinen. Itselläni on kuitenkin ihan törkeät rusketusrajat käsivarsissa, että ei mennyt tyylikkäästi mullakaan nämä helteet.

Tiina kirjoitti...

AnniM, toki! ;D

Nona, no tytöille sopii rusketusrajat paremmin kuin pojille. Mutta tietty jos on tosi törkeät t-paita- tai shortsi-rajat, niin ehkä ne ei sit sovi kellekään. :D