30. elokuuta 2010

What does this mean?

Yksi ystäväni väitti huumorintajuani omituiseksi, kun näytin hänelle alla olevan videon. Ehkä se sitten on omituinen, mutta tuo video nauratti minua aika paljon, kun katsoin sen ensimmäisen kerran. Ja naurattaa vieläkin. Miettikää nyt oikeasti jotain vanhaa hippiä, joka pienellä tripillä näkee kaksi sateenkaarta päällekkäin ja... No katsokaa itse tuo video, jos ette vielä tiedä mitä sitten tapahtuu.

Tuohan on nyt jo aika vanha juttu, mutta luulen, että täällä pohjolan perukoilla on vielä joku, joka ei ole päässyt osalliseksi tästä riemusta.

Videon seurauksena myös tämä kuva sai eilen minut nauramaan ääneen yksikseni.
Kiitos ja anteeksi!

8 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Oh my God... Miten tuolle voi olla nauramatta? Vaikka toisaalta tuli mieleen, että jos tyyppi on ihan tosissaan, niin ei saisi nauraa. Pitäisi olla ehkä kateellinen. Mäkin haluan tuollaiset kicksit jostain. Ehkä seuraavasta sateenkaaresta...

En siis ollut nähnyt aikaisemmin, mutta olenkin ilmeisen takapajuinen.

Tiina kirjoitti...

No jos heität jonkun pingviinitarran kitusiin, niin eiköhän ala kicksejä tulla. ;D

Youtubessa on joku video, jossa ko. heppu kertoo tän videon taustoja, mutta - heh - en ole jaksanut katsoa sitä. Ehkä se on hauskempi ilman selityksiä.

Mymskä kirjoitti...

Niin no silleen. Mä en oikeastaan koskaan tongi tota youtubea muuten kuin paitsi musiikkia etsiessä. Siksi tällaiset videot on mulle aina uusia, ja sinä ehkä ainoa kenen avulla näitä vastaan tulee. :)

Tiina kirjoitti...

Joo, mä luulen, ettei toi kaverikaan ihan selvinpäin ole tossa videolla. :D

Mäkään en oikeastaan tongi youtubea kuin korkeintaan vahingossa, mutta mulla on paljon kavereita jotka tonkii. Tai ainakin ne laittaa niitä eteenpäin aktiivisesti. (Nörtit...) ;)

Irwikissi kirjoitti...

Itselle tuli kyllä mieleen että kuinkahan monet naurut minunkin herkistelystäni saataisi, jos kaikki suinkin tietäis mitä kaikkea milloinkin itkeä tihistän (salaa yksin peiton alla tietenkin) ... :D - Mutta enpä kyllä ihan tällaista haloota ole saanut vielä mistään aikaiseksi, minäkään!! :D :D Vaan ehkäpä moiseen yltiökuohuiluun tarvitaankin tosiaan jo jotain viinaakin vahvempaa :] OU MAI GAAD!!! :D

Kissaa nauroin kyllä kovastikin ääneen :D Kuva ja oivallus on hauska, ja tuo ilme kruunaa kaiken =) Tuo menee "Satavarma päivän piristys" -arkistoihin heti :D Se arkisto ei sisälläkään muuta kuin hulluilmeisiä kissoja :D :D

Susa kirjoitti...

Mitahan toi tyyppi oli ottanut...? He's high on something, thats for sure! ;D

Tiina kirjoitti...

Irwikissi, jos sun herkistelyt on lähellekään tuota luokkaa, niin kannattaa videoida ja laittaa youtubeen. :D
Toi kissakin kyllä oli ihan loistava. :)

Susa, mä en oikein tiedä myöntääkö se ottaneensa mitään.
Selitys on jotain tällaista:
"The rainbow was the Universe or Spirit flowing through me, the
reaction you heard was how I reacted to seeing the Holy Ghost, kind of like Moses seeing the burning bush in the 10 commandments."

Susa kirjoitti...

Uskon, etta toi sen selitys kuulostais varmaan tosi hyvalta jos olis kayttanyt jotain... ;D
Selvinpain se kuulostaa silta, etta typpi on hullu. ;)