15. helmikuuta 2012

Just because you're paranoid don't mean they're not after you

Vastapäiseen taloon aivan asuntoani vastapäiseen ikkunaan on ilmestynyt joku kummallinen pömpeli. Siinä se on kököttänyt jo useamman viikon ikkunalaudalla tuijottamassa minua ilman mitään selvää virkaa. Ensimmäisenä tietysti kenelle tahansa järkevälle ihmiselle tulee mieleen vakoilulaite. Ne kuvaavat minun elämääni. Ehkä mahdollisesti laittavat sen suoraan jonnekin nettiin. Täällä on varmasti myös jossain nauhuri, jolla ne kuuntelevat mitä puhun.

Kuka minua nyt haluaisi tarkkailla? Olenko hyppelehtinyt täällä liikaa ilman vaatteita, kun olen kuvitellut, ettei kukaan näe? Vai tarkkaillaanko minua siksi, että äänestin väärin? Olenko valtion vihollinen numero yksi ja he haluavat seurata jokaista liikettäni?

Tai ehkä laitteella on joku muu tarkoitus. Siinä vain on keskellä suuri musta silmä, joka tuntuu tuijottavan juuri tänne. Ehkä se on kaiutin. Tai joku hi-tech linnunpönttö.Huomatkaa, miten sälekaihdinkin on nostettu ylös juuri sen verran, että he voivat esteettä tarkkailla minua...

Ehkä aion varmuuden varalta kuitenkin tutkia nurkat kuuntelulaitteen takia, tukkia pistorasiat ja pitää verhot visusti kiinni. Foliohattu on jo valmiina.

16 kommenttia:

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

OMG!

Mimmu kirjoitti...

Selkeä kamera!

Mymskä kirjoitti...

Ihan selvä kamera, miksi muuksi tuota voisi luulla?

Telkkari kannattaa muuten viedä vintille. Ne katselevat Kymmenen uutisten kautta. ja käyttävät ne muitakin kanavia ja ohjelmia, muta uutiset ovat pääväylät.

Tiina kirjoitti...

Puhkutyttö, OMG!!!

Mimmu, niinPÄ!

Mymskä, apua!
Tai jos naapurit katselee mun telkkariani tolla laitteella? Vai voikohan se jopa olla tv-lupatarkastajan kätyri?!!

Elegia kirjoitti...

Joo, ihan selkee piilokamera, joka ei tosin ole tarpeeksi hyvin piilossa, kun huomasit sen! Toivottavasti et ole tehnyt mitään kovin järsyjä juttuja, sillä satavarmasti se video löytyy juutuubista ennen kuin huomaatkaan!

Tiina kirjoitti...

Onneksi juutuubi ei kelpuuta edes niitä kaikkein irstaimpia juttuja!

ehkä zepa, ehkä naapuri kirjoitti...

Tai ehkä ne säteilyttää sua. Tää on nouseva trendi paranoian villillä niityllä, usko mua - oonhan vanha trendien haistaja. Mitä ne nyt on... Hiljaisia signaaleja tms.

Timo kirjoitti...

Tai kaiuttimen takaseinä? ^_^

Tiina kirjoitti...

Ehkä zepa, ehkä naapuri, no niin, säpä sen sanoit! Säteilytys ei tullut mieleenkään! Laitan foliot ikkunoihinkin!!!

Timo, eeeei kai? Kuulostaa kauhean utopistiselta...

Anonyymi kirjoitti...

Zoomailepa mitä siinä reiän alapuolella lukee.

Annikki kirjoitti...

Siinä reiän alapuolella on tietysti hämäystarra, eikä siihen voi luottaa.

ar kirjoitti...

Kaiuttimelta toi kyllä vaikuttaa. Ehkä se toistaa sun puheitas, joita Ne nauhoittaa sun asunnossa olevilla kuuntelulaitteilla?

Kimmeli kirjoitti...

Tilaisuutesi on koittanut! Nyt vaan kerrot kaikille sen kaiken, mitä olet aina halunut :D

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Ihan varmasti tätä sun blogiaskin sitten tarkkaillaan. Mitähän täällä uskaltaa enää sanoa. Ei kai auta muuta kuin alkaa elää ihmisiksi. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogias lukiessa kuuluu linjalta epäilyttävää naksuntaa. Kyllä ne tätäkin kuuntelevat.

-M- kirjoitti...

Toihan on ihan selvä IR-radiotion-GLE-C3...

Ei huolta, tuo härpäke on niin vanhaa mallia, että sen vidiointitaajuuden saa käännettyä tuollaiset 30 kelviniä helposti ikivanhalla keksinnöllä... Foliohattu vaan päähän, niin laite alkaa iskeä naapurissa kipinää.