16. joulukuuta 2013

Get a haircut and get a real job

Jotenkin eksistentiaalinen ja eksponentaalinen ahdistus päällä. Liikaa asioita. Vatsa ei kestä, eikä kohta enää pääkään. Sydän vielä sinnittelee.

Joulu. Argh, joulu. En yleensä järjestele ja puuhaile joulua mitenkään enkä näin ollen myöskään stressaa, mutta tänä vuonna sen lähestyminen tuntuu tavallistakin ahdistavammalta. Äidin kuoleman jälkeen joulu on ollut minulle lähinnä sellainen välttämätön paha. Äiti ja joulu on vähän niin kuin sama asia. Äiditön joulu on... jotain sanoinkuvaamatonta.

Gradu. Yhtään tätä lähestyvää joulua ja vuodenvaihdetta ei myöskään helpota se, ettei gradu ole edennyt yhtään siihen malliin kuin olisi pitänyt.

Prokrastinaatio. Tämä liittyy kumpaankin edelliseen. Minulla on sekä jouluun että graduun liittyviä asioita joita en - vaan - saa - tehtyä. Vaikka pitäisi. Ja olokin helpottaisi heti kun ne tekisi. Mutta ei. En vaan tee. Joulujuttujen deadline on huomenna. Gradun sitten parin viikon päästä.

Elämäntaparemontti. Yllättäin tämäkin tökkii juuri tällä hetkellä. Koko syksy on ollut kuin kivirekeä olisi vetänyt perässään. Stressillä ei varmaankaan ole mitään tekemistä sen kanssa, eihän? Treenaaminen toimii, mutta se kaikki muu on ihan silkkaa pas...tissia tällä hetkellä. Salilla käyminen (ja kännääminen) on ainoa mikä tällä hetkellä purkaa hiukkasen tätä stressiä. (Ja kännäämisestäkin tulee seuraavana päivänä ainakin moraalinen krapula, jos ei muuta). Tällä viikolla piti olla kahdet treenit rainerin kanssa ja sitten se meni sairastumaan. Yksin on puskettava kohti joulua, jolloin en kuulemma saa edes syödä suklaata. (Onneksi punaviinistä ei ollut puhetta).

Rakkaus. Eihän minua kukaan edes rakasta. Saatana.

Ja ikään kuin kurjuuden maksimoimiseksi on myös se aika kuusta. Sanoisin sen v-sanan, jos se ei viittaisi liian suoraan näihin naisvaivoihin ja siten muuttuisi ironiseksi.


Ps. Muistatteko, kun silloin ennen vanhaan (kts. edellinen kirjoitus) puhuttiin haircutista blogeissa? Nykyisin se tarkoittaa ihan jotain muuta. Yrittäkääpä vaikka googlata haircut-aiheisia blogikirjoituksia. Joo, niissä tosiaan puhutaan kampauksista.

7 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Me kaikki blogirakastetaan sua!

Tiina kirjoitti...

Awwww, blogirakkautta!!! <3

- S - kirjoitti...

Komppaan Zepaa! :) <3 <3

Ja joulu, joo... Angstia pukkaa, mutta onneksi olen onnistunut edes vähän pakottamaan hullut sukulaisetkin downshiftaamaan joulun suhteen. Että enemmänkin voi nykyään ottaa sen vapaan kannalta.

Mymskä kirjoitti...

On korkea aika palauttaa haircutin kunnia!

Riikka kirjoitti...

Kaikki on silkkaa tissiä. Ei se nyt niin paha oo. Pus moi.

Anonyymi kirjoitti...

Erilainen tapa ajatella "sitä aikaa kuusta": ihminen joka olisi ollut.
Ei taida parantaa oloa?

Anonyymi kirjoitti...

TISSI mainittu