12. joulukuuta 2013

Now this is how we rock


Vastustan! Miksi muka naiset tarvitsisivat jonkun oman kuntoilukirjan? Eikös tuo ihmisen anatomia ole aika pitkälle sama sukupuolesta riippumatta, paitsi sillä strategisella alueella? Naiset, älkää olko väsykköitä! Rautaa niskaan vaan, kyllä se siitä!


Kuva: 7 Reasons Why Squats Rock

(Ok, myönnän, etten vilkaissutkaan kirjan sisältöä, koska kannesta tuli jo niin valtava inho- ja vastareaktio, joten saattaahan siellä olla kyykkyjä ja muita eikä pelkkää pallojumppaa).

3 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Pallot - kuvan palloja pienemmät - menee kätevästi persiin alle ja/tai alaselän alle ja ite siihen päälle pitkäkseen. Ohjelmassa seuraa hetkutusta edestakaisin, joka hyvinkin vastaa kevyttä hierontaa ja myös rentoutusta. Meenpä kysymään ens viikon perjantaina hierojalta, huomaako hän mitään eroa, kun olen nyt "hierottanut" itteeni palloilla kuukauden.

Paras käyttö lienee tää.

Rautaa raajoille!

Luomakunnan Klaava kirjoitti...

Tuota kirjaa, ja muita erityisesti naisille tarkoitettuja juttuja myydään varmasti siksi, että ne menevät kaupaksi. Muistakaamme, että sukupuoli on sosiaalinen konstruktio. Toinen asia on sitten sellainen, että naisten ajattelukyky on rajallinen ja maailmankuva suppea.

Tiina kirjoitti...

Zepa, mä käytän salilla semmoista pilatesrullaa vähän samaan tarkoitukseen. Selkäjumit onkin vähentyneet. Pitäisi rullailla muitakin lihaksia sillä, mutta kun se tekee niin pirskatin kipeätä tietyin paikoin.

Luomakunnan Klaava, no on se onni, että meillä onnettomilla naisilla on miehet, jotka ajattelevat puolestamme! <3