23. helmikuuta 2014

Leijonaa mä metsästän, aion saada suuren

Miesten jääkiekossa voitettiin olympiapronssia eilen, mutta se tärkein kysymyshän on aina: kuka jellonista on ihanin elikäs parhaimman näköinen?

Huutoäänestin jo tuolla Nolliksen nurkissa, mutta kysyn teiltä ja vastaan myös itse myös täällä omalla tontillani. Luntata voi vaikkapa tuolta, jos ei muuten muista taikka tiedä minkä näköisiä tyyppejä siellä jäällä pyöri.

Ykkönenhän on ihan selkeä ja tätä en vaihda enkä ole vaihtanut varmaan 31 (no okei, ehkä noin kymmeneen) vuoteen:


Tuomo Ruutu ♥

Kattokaa ny miten ihana! Tuomon haastattelutkin on aina ihan parhaita, kun se kikattelee (videolla Aku Hirviniemi esittää Tuomoa). Tuomo on myös jellonien onnenmaskotti, koska Tuomo ei ole lähtenyt yksistäkään maajoukkuearvokisoista ilman mitalia jostain junioriajoistaan alkaen (olen kuullut). Tai jos Tuomo on loukkaantunut eikä pääse osallistumaan maajoukkuekisoihin, niin sitten se on kisastudiossa parantamassa katselukokemusta.

Jos nyt jostain mystisestä syystä en kuitenkaan saisi Tuomoa, niin minulla on myös varajellona:

Sami Lepistö

Sami ei ole läheskään yhtä ihana kuin Tuamo, mutta minuun vetoaa tuommoiset selkeä- ja isopiirteiset (ei suurpiirteiset) miehet. Sami on kyllä siinä rajoilla, onko hän jo vähän "liian" hyvännäköinen ja menee jo sellaisen itsetietoisen puolelle.

Perintöprinssisijoille pääsevät Juhamatti Aaltonen ja Leo Komarov. He eivät ole niinkään nättejä poikia, mutta jotenkin vaan tykkään heistä.Teemu Selänne on kyllä parantunut vanhetessaan, mutta hän ei silti pääse listalleni. Teinityttönä en voinut sietää Teemua ollenkaan, kun kaikki muut tytöt olivat häneen ihan rakastuneita. Vuodet ovat tuoneet Teemuun kuitenkin sellaista charmia ja onhan ne makuukamarisilmät... Kaikki muut Leijonat taitavat sitten ollakin ihan liian babyfaceja minun makuuni. Tai ainakin ne, joita näiden kisojen jälkeen on tapana hehkuttaa.

Eilen illalla mietittiin tyttöjen kesken miesmakujamme. Väitin, ettei minulla varsinaisesti ole sellaista ulkoista miesmakua, mutta kyllähän tässä punaviinin hälvettyä päästä voisin kuitenkin sanoa, että tykkään tummista miehistä, joilla on iso hymy ja mielellään myös vähän kihartuvat hiukset.


Kuvat on kylmänviileästi varastettu intternetistä.

9 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Idris Elba. Ai mut se ei taida pelata Leijonissa tänä vuonna.

Mää kirjoitti...

Petteri Nummelin! Ai mut sekään ei ollut mukana tänä vuonna. :)

Ps. Nään ihan selvän kaavan noissa sun suosikeissa kaikissa kolmessa muussa, mut toi Leo Komarov on hämmentävä poikkeus.

Tiina kirjoitti...

Zepa, ahhahaa! Stringer Bell on kyllä The Wiresta tuttu, mutta luistimilla en sitä ole koskaan nähnyt. Hyvin huutoäänestetty kuitenkin!

Sää, Nummelin on vähän kuin vanhempi versio tosta Mikael Granlundista, käviskö se?
Leo Komarov on... en tiiä, jotenkin se on vaan hirveen rutisteltavan näköinen. :D

Viiu kirjoitti...

Hienot valinnat! kyllä pitäisi koko joukkuekin koota vain ulkonäköä ajatellen. Varmasti katsoisin enemmän kiekkoa..

Miekin muistan inhonneeni Selännettä silloin kun muut kuolasivat perään. Muistan vieläkin sen pettymyksen kun Lemmikki-lehden julisteessa oli Teemu Selänne. EIhän sitä kuvaa voinut minnekkään laittaan.

Tiina kirjoitti...

Kyllä se ehdottomasti lisäisi kiekon kiinnostavuutta, jos joukkue koottaisiin ulkonäkökriteerein. Tosin vähän pelottaa, ettei kaikilla ole yhtä hyvä miesmaku kuin minulla...

Voin kyllä kuvitella tuon Lemmikki-lehden aiheuttaman pettymyksen. :D Mullekin tuli Lemmikki-lehti joskus.

Kirsikka kirjoitti...

Oi te ulkonäkökeskeiset tyttöset, katsokaa Kanadan joukkuetta. Luulen, että se on jo vuosia koottu ulkonäön perusteella.

Muutoin kyllä yhdyn Tiinaan ja Viiuun niin Tuomon, Samin kuin Teemunkin osalta. Edelleen ihmettelen, miksi en iskenyt kimppuun, kun nuori ja vapaa ollessani näin Tuomon Kampin Anttilassa. Mikä minua riivasi? Miksi tyydyin tuijottelemaan vain levyhyllyjen välistä?

Anonyymi kirjoitti...

Niin pinnallista!

- S - kirjoitti...

Hahah! Kyllä sulla aika selkeä kuvio on tuossa miesmaussa, ainakin lätkähemmojen suhteen. ;)

Mä kun olen jo ihan täti-ikäinen, niin taitaa se Teemu olla ainoa edes sinnepäin meikäläisen ikäinen ilman, että kehdonryöstäjäksi luullaan.

Eli jätän suosiolla muille nämä ja tyydyn osaani nykyisessä rouvassäädyssäni. ;)

Tiina kirjoitti...

Kirsikka, täytyypäs tsekata Kanadan joukkue.
Tuomolla on kesämökki Hämeenkyrössä ja siksi sitä näkee kesäisin Tampereella usein. Olen kyllä yrittänyt monenmoista kampitusta ja katsekontaktia, mutta ei ole tärpännyt. Nythän se ei enää itse ole vapaa, lapsikin taitaa olla. Siis hänellä, ei hän itse. :D

Anomuumi, ei ole ollut kunniaa tutustua heihin pintaa syvemmältä, mutta melko varmasti ainakin Tuomo on myös sisäisesti kaunis. Ja varmasti nuo muutkin. Kuten sanoin: iso hymy.

-S-, onhan siellä valmennusjoukoissa sitten noita Kurria ja Jutilaa... :D
No ei kai. Eihän se nyt silmään satu, vaikka vähän nuorempaakin katselis. ;)