1. maaliskuuta 2014

I’m a loser baby, so why don’t you kill me?

Voihan hellanduudelis sentään:

"Aamulehden toimitukseen otti yhteyttä lukija, jonka lapsi osallistui perjantaina sotilasvala- ja vakuutustilaisuuteen Panssariprikaatissa Parolassa. Lukijan mukaan alokkaat joutuivat seisomaan ulkona, hyytävässä säässä, kauan aikaa kevyessä vaatetuksessa. Yhteydenottajan tietojen mukaan moni alokas on sairastunut perjantain jälkeen."

Oikeasti joku äiti (tai isä) kehtaa soittaa lehteen sen takia, että oma (täysi-ikäinen) lapsi ei osaa pukeutua sään mukaisesti. Että armeijassa pitäisi kädestä pitäen näyttää mitä aikuisen ihmisen pitää pukea päälleen sääolosuhteisiin nähden?

"Alokkailla on samat mahdollisuudet pukea vaatteita ja vaikka pitkät kalsarit, väliasu ja villasukat lisäksi. Normaalijärkisen ihmisen pitää tajuta, että laittaa muutakin kuin t-paidan takin alle."

Olen kyllä joutunut todistamaan ihan omassa tuttavapiirissänikin tapauksia, joissa äiti paapoo aikuista poikaansa ihan liikaa. Ja kyseessä on aina poika, ei koskaan tytär. Äidit, tehkää pojillenne palvelus ja lakatkaa paapomasta.

"Panssariprikaatiin ei ole tullut palautetta asiasta, joten Viitalalle selvisi vasta Aamulehden yhteydenotosta, että osa alokkaista oli sotilasvalan aikaan kylmissään."

Jos nyt tulisi sota, niin me kuoltaisiin kaikki.

Aamulehti

6 kommenttia:

annikki kirjoitti...

äidit, tehkää meille kaikille palvelus ja lakatkaa lisääntymästä. :P

Tiina kirjoitti...

Meni aika linkolalaiseksi nyt.

Kirsikka kirjoitti...

Jotenkin tämä vahvistaa mielipidettäni siitä, että ois globaalisti niin paljon hyödyllisempää, jos kaikki armeijat vaan pistettäis sulki ja poijjaat (sekä tyttäret myöskin) lähetettäis kotia tekemään oikeita töitä. Ensin voitais opetella pukeutumaan ja sitten vaikka keskustelemaan ne ikävät asiat halkipoikki.

Varioin vielä tuota annikin kommenttia, että äidit, tehkää palvelus ja kasvattakaa lapsenne.

Tiina kirjoitti...

Ja isät! Isien kasvatusvastuuta ei voida väheksyä.

Anonyymi kirjoitti...

ketä ne isät oikein on?

annikki kirjoitti...

toi anonyymi olin sit mä