13. syyskuuta 2014

Cause I'll tell you everything about living free

Tämmöisinä iltoina olisi kiva, jos olisi joku kaveri, jonka kanssa lähteä lenkille tai ihan muuten vaan istuskella iltaa jossain ja jutella. Ei ehtisi ajatella niin paljoa. Onneksi olen oppinut, että krapulapäivän ajatuksia ei kannata ottaa ihan hirveän vakavasti, koska huominen on aina parempi, vaikka se ei just nyt siltä tuntuisikaan.

Kevennyksenä minua rupesi tänään päivällä naurattamaan kaupungilla yksi pulu ihan hillittömästi. Siis ihan tavallinen citypulu. Seistiin siinä rinnakkain liikennevaloissa suojatien reunalla. Minä, joukko muita ihmisiä ja se pulu. Kun autoja lakkasi kulkemasta, se pulu lähti ylittämään autotietä suojatietä pitkin. Siinä se ihan kylmänviileästi tepasteli punaisia päin ja ihmiset jäivät hölmöinä seisoman jalkakäytävälle, vaikkei yhtään auto kulkenut. Valot vaihtuivat vihreäksi jalankulkijoille vasta kun pulu oli melkein ylittänyt koko suojatien. Tilanne oli jokseenkin absurdi ja katsoin ympärilleni naurattiko ketään muuta, mutta eipä tietenkään. Ehkä olin vähän väsynyt.

Nyt televisiosta alkoi 500 Days of Summer. En tiedä onko se tässä herkässä mielentilassa hyvä valinta, mutta menkööt nyt. Eikä voi edes vetää mitään krapulamättöä, koska dieetti. Ei oo helppoo, ei.


5 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Ainakin Summerin jälkeen tulee Autumn, joten onhan siinä valoa tunnelin päässä.

Tiina kirjoitti...

Vituiksihan se mänöö kuitenkin...

Onneksi perään tulee pari jaksoa Modernia perhettä, jos tää tunnelma tästä vaikka vähän kohoaisi. :D

Zepa kirjoitti...

Kävitkö siel elokuvissa? Mulla on edelleen Aikuisten poika näkemättä vaikka eilen ja tänään ois ollut tilaisuus. Jotenkin vaan koti houkuttelee nyt enemmän...

Mä kans ylitin kerran pulun kanssa suojatien, mutta me mentiin vihreillä. Vei tosi pitkä aika ennen kuin mieli lakkasi hihittämästä :-)

Tiina kirjoitti...

En mä sitten päässyt sinne elokuviin, kun rapuloissani nukuin onneni ohitse. Siitä ei ollut kovin myöhäisiä näytöksiä. Enkä tänäänkään, kun näytös alkaa 20 minuutin päästä... Täytyy yrittää joku arki-ilta kampeutua, koska se on kuitenkin Tampereella kuvattukin ja kaikkee. :)

Citypulut on kyllä sympaattisia otuksia. :D Ja ne oppii ton liikenteen niin, että bussejakaan ne ei viitsi lentää pakoon, vähän vaan väistävät. Onhan niitä kyllä välillä myös pläts tuolla sitten.

Lupus kirjoitti...

Oon kuullut, että nää City birdsit osaa käyttää noita suojateitä hyväkseen, mut liikennevaloista ne ei sit kai paljon perusta. Tai eihän niissä kyllä olekaan mitään lintuja koskevaa ohjeistusta. Sama pätee kait myös ranskalaisiin. Meidän ranskan ope sivisti meitä tästä asiasta tunnilla. Siis ettei Ranskassa kuulemma kukaan ole niin pöljä, että seisoo odottamassa siksi, että joku valo palaa, jos kerran autoja ei tule.