23. helmikuuta 2011

I am he as you are he as you are me and we are all together

Ihana upea mahtava Riikkis lahjoi minua. Täällä blogissa on ollut niin sisältököyhää viime aikoina, etten oikein tunne edes ansaitsevani tätä. Lupaan kuitenkin parantaa kuin sika juoksuaan. (Onneksi en tiedä mitä tuo käytännössä tarkoittaa, joten saatoin luvata ihan mitä tahansa).
Palkintoon kuului myös muutama standardin mukainen kysymys...

1. Milloin aloitit blogisi?
Ensimmäisen blogin aloitin 29.1.2007. Siitä on jo yli neljä vuotta. Tähän kuutioon muutin virallisesti 18.11.2007, kun kyllästyin Vuodatukseen syystä, jota en enää muista. No hard feelings, siis.
En ole koskaan pystynyt lukemaan vanhoja juttujani jälkikäteen. Kauankohan aikaa tarvii kulua, että voi palata omille alkulähteilleen?

2. Mistä kirjoitat blogissasi ja mitä kaikkea se käsittelee?
En minä tiedä! Tiedätkö sinä? Joskus tänne aina pullahtaa jotakin, eikä se välttämättä käsittele yhtään mitään. Naureskelen toisten mokille ja dissaan väärämielisiä ja olen tosi vitsikäs? Joskus itsesäälini tiimellyksessä saatan avautua jostain henkilökohtaisesta, jota kadun sitten ihan välittömästi.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Hah hah, heh heh, hoh hoh. Ei yhtään mikään. Eikä tarvitsekaan. Ainakaan enää nykyisin.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Luin innokkaasti muiden blogeja ja kommentoin paljon, mutta blogittomana tunsin olevani jotenkin persoonaton. Siitä se ajatus sitten lähti. Ja tietysti oli tarve saada viisaat ajatuksensa jaettua suuremmallekin yleisölle. Narsismi. Egoismi. Tylsyys. Tai sitten tykkään vaan kirjoitella, mutta en ole koskaan osannut kirjoittaa itselleni. Päiväkirjan kirjoittaminen pöytälaatikkoon on minusta aina ollut jotenkin vaivaannuttavaa.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
No tietysti sen, että tänne ilmestyisi säännöllisesti teräviä sekä tarkkanäköisiä, mutta samalla humoristisia tai hieman sarkastisiakin kirjoituksia, joissa leikiteltäisiin kielellä sujuvasti ja joiden lukeminen olisi pelkkää nautintoa sekä teille että minulle.

5 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Tuo on hyvä määritelmä, että blogiton ihminen on persoonaton. Siltähän se tuntuu, sellainen ohut ja häilyväinen olento on se.

Olinkohan liian rohkea, kun luin kaikki vanhat tekstini ja siirsin ne talteen. Ei ollut kovin ihana kokemus. Rasittava vain.

Onnea neljävuotiaalle blogille. Minunkin taitaa täyttää viisi näinä päivinä.

Anonyymi kirjoitti...

Onnentoivotuksia vaan korkoosille polkkaajalle.

Tiina kirjoitti...

Annikki, tuo pätee tietysti vain blogimaailmassa. Ihan live-elämässä en käy arvostelemaan ihmisten persoonattomuuttan sen perusteella, kirjoittavatko he blogia vai eivät. ;D
Ja kiitos.

Anonyymi, kiitos sullekin, vaikken aivan tiedäkään mitä korkoosi on suomeksi.

Dårka™ kirjoitti...

Tossahan tuo lukee, Gorgeous eli korkoosi. Vähän niinku character on suomeksi tsäräkter. Tai jotain. Tota polkkaajaa en mäkään ihan ymmärrä. Se on varmaan todella ison mutkan takaa haettu bloggaaja.

Tiina kirjoitti...

Kas. Kiitos. Joskus on hyvä, että joku toimii tulkkina.