14. helmikuuta 2011

A whale's heart is as big as a car. A whaler's thought must be smudged by the dark.

Tänään jatkuvan True Bloodin ja ystävänpäivän kunniaksi tarjoan teille helmikuun miehen:


Alexander Johan Hjalmar Skarsgård ja valaanpyrstöposeeraus

Niin, tänään siis jatkuvat ehkä kolmannen (?) kauden True Blood -jaksot taas. Minulla vaan on vielä edellisen kaudenkin lopusta muutama jakso digiboksilla katsomatta. True Blood on ehkä vähän liian jännittävä sarja minun nössöydelleni, eikä kuitenkaan aivan niiiiin hyvä, että nössöydestäni huolimatta ahmisin sen hirmu vauhtia. Ainut mitä ahmin (silmilläni) sarjaa katsellessa on Vampyyri-Eric. Uu mama.

Pienenä, mutta hyvin olennaisena tietona kerrottakoon, että Alexander on 193 senttimetriä pitkä. Minut tuntevat tietävät, että saan fiksini pitkistä miehistä.

Sitä paitsi kuka voisi olla tykkäämättä miehestä, joka tykkää valaista?


If I was lost at sea
That harpoon boat in front of me
It's the whale I'd like to be

~ Pearl Jam - The Whale Song ~

6 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Hyvä tietää. Osaan sitten pitää Donista (192 cm) tiukasti kiinni kun olet maisemissa. Paitsi että enhän mä tiedä miltä näytät! Voi apua!

Tiina kirjoitti...

No mut jos sovitaan, etten mä just sun miestäs vamppaa. ;)
En mä nyt muutenkaan ihan jokaisesta pitkästä miehestä saa kiksejä. Tarvii siinä olla jotain muutakin. Vaikka en siis epäile, etteikö Donissa olisi.

Elegia kirjoitti...

Juuri viime yönä sain loppuun kuudennen True Blood -kirjan, Definitely Dead. Eric on ihan cool kirjassa(kin?), mutta Sookien tyhmyys ärsyttää ;D

Tiina kirjoitti...

Mä olen tainnut tästä joskus sun kirjablogissasi avautuakin, mutta mua ärsyttää siinä sarjassa se Sookien tyhmyys ja myöskin sen Vampyyri-Billin tylsyys. Onneksi siinä on kuitenkin muitakin hahmoja, tosin en tajua miksi se "pääpari" on niin tajuttoman BLAAH.

Elegia kirjoitti...

Joo, muistan että juteltiin tästä kirjablogissani. :D

Tiina kirjoitti...

:D