28. tammikuuta 2012

I can go with the flow


Saan yleensä parhaat bloggausideat vessassa. Vessa on niin meditatiivinen paikka, että aivot alkavat toimia ihan uudella tasolla ja suoltavat yhtäkkiä sanaa toisensa perään. Sen takia minulla täytyisikin olla vessassa läppäri tai joku sanelukone. Yleensä se idea on jo kovasti vesittynyt siihen mennessä, kun vihdoin pääsen sieltä vessasta tähän läppärin ääreen.

En ole vielä saanut käytyä äänestämässä. Se on oikeastaan hassu ajatus, että olisi pitänyt käydä jo. Oikea äänestyspäivähän on vasta viikon päästä sunnuntaina. Silti tunnen olevani myöhässä. Ennakkoäänestyksestä on tullut minulle se juttu ihan näiden Tampereen vaalipiirijakojen takia. Onnistun aina asumaan paikassa, jossa virallinen äänestyspaikka on aivan liian pitkän matkan päässä. Ennen asuin lähes erään koulun vieressä, jossa oli äänestyspaikka, mutta eihän minua tietenkään sinne päästetty, vaan minun täytyi kulkea useiden kilometrien päähän toiseen kaupungiosaan äänestämään. Ja vaalipäivä on aina sunnuntai ja useimmiten talvella tai muuten kylmänä ja märkänä vuodenaikana. Eikä sunnuntaina ja sateella/pakkasella koskaan huvita. Yhtään. Sitten tajusin, että voin ennakkoäänestää. Ihan missä haluan, ihan milloin haluan. No ainakin melkein.

Olen jo melkein antanut anteeksi Haaviston höyrähtäneille kannattajille, joten en siis jätä ääntäni käyttämättä. Tai käy vaikkapa piirtämässä Batmania äänestyslippuseen. Suurin hehkutus on rauhoittunut ja osa tuntuu jopa tajunneen, että se heidän yrittämänsä aivopesu on vain ärsyttävää eikä lainkaan toimivaa. Tästä huolimatta on vielä jotain epätoivoisia viritelmiä, kuten että Conan O'Brienin pitäisi nyt asettua Haaviston puolelle näissä vaaleissa, koska se edellisissä vaaleissakin kannatti Halosta. Koska Halonen on hänen "kaksoisolentonsa". Haavisto ei. Get it?

Nyt se vessareissusta saatu hyvä flow loppui, joten ei mulla muuta. Moro!

(Kuva: oma)

12 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Tossa Conan -jutussahan on melkein logiikan siemen.

Tiina kirjoitti...

Mä en jotenkin saa edes siitä siemenestä kiinni. Siis miksi se haluaisi sekaantua näihin vaaleihin, kun kumpikaan ehdokkaista ei edes näytä siltä? Täytyisihän siinä joku syy olla edes.

Elegia kirjoitti...

En jaksanut lukea tuota linkin juttua, joten nyt tulee ihan sokea kommentti. Mutta siis mitä arvoa olisi Conanin mielipiteellä, kun ei herra edes tajua Suomen politiikasta mitään.

Mulla on vessassa luonnosvihko ja kynä - just noita flow-tilanteita varten :D

Tiina kirjoitti...

Ei siellä linkin jutussa varmaan mitään sen olennaisempaa ole, kuin minkä tuossa tiivistin yhteen lauseeseen.
Sitä paitsi nämä tyypit on aivan liian myöhässä, ottaen huomioon, että vaalit on jo ihan kohta. Ei ne Conanin jaksot edes ehtisi Suomeen ennen kuin homma on jo ohi. Enkä ihan oikeasti usko, että Conan haluaa ottaa poliittista kantaa, se Halos-juttu oli aikanaan niin läppä. Sillä olisi siis vain viihdearvoa, mutta en usko, että tästä irtoaisi edes hyvää vitsiä tällä kertaa.

Lehtiö ja kynä onkin ehkä helpompi kuljettaa vessaan kuin läppäri tai sanelukone! :D

Anonyymi kirjoitti...

Luulisin useimpien ihmisten pitävän positiivisena, jos WC-asioiden flow jää sinne WC:n puolelle.

Tiina kirjoitti...

Raah raah röh röh...
Nyt oli kyse yläpään flowsta.

Zepa kirjoitti...

Ensinnäkin, täytyy kysyä sama kuin meidän taloyhtiön hallitukselta: MITÄ te siellä vessassa oikein teette kun menee tollasen kuhnimisen puolelle?? Muistilehtiöitä, valoja, lehtiä.. kamoon! Eikö siellä käydä tyhjentämässä ja sitten elämä jatkuu?

Sit mun piti kertoo, että mulla on ns. varsinainen äänestyspaikka kodin edessä ja ennakköaanestyspaikka samassa talossa kuin duuni. Olen melko etuoikeutettu vissiin. Ennakkoäänestin.

Tiina kirjoitti...

Valoja? Meinaatko, ettei vessaan tarvi sellaista turhaketta kuin valot? Ei mulla kyllä ole mitään lehtiä vessassa, eikä toistaiseksi muistilehtiötäkään, mutta joskus siihen jää mietiskelemään asioita. Se ei kai ole keneltäkään mitään pois?

Elegia kirjoitti...

No minulla on siellä vessassa muutama lehti ja vaatekuvasto. Ja se lehtiö kynän kanssa. Haluan hyötykäyttää siellä istumani ajan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Perverssi ajatuskin, ettei tuollainen kuhniminen olisi muilta pois!
Ajetelkaa nyt lapsiakin!

Elegia kirjoitti...

Kenen lapsia? :D

Tiina kirjoitti...

Etiopian.