9. helmikuuta 2013

Cat on a hot tin roof

Olen tosi pahasti ihon puutteessa. Älkää käsittäkö väärin, oma vartaloni on lähes kauttaaltaan ihon peitossa, mutta jonkun toisen ihoa. Miehen ihoa.

Miehessä kauneinta (kasvojen lisäksi) on käsivarret, hartiat, selkä, vatsa, kyljet... Siitä on aivan liian kauan, kun olen saanut viimeksi hivellä noita alueita niin, että se on oikeasti tuntunut joltain. Melkein hengästyttää pelkkä ajatuskin.

Kamalimpia ovat semmoiset katsoa saa muttei koskea -tilanteet. Kun on aivan lääpällään johonkin ja sitten se venyttelee tai on muuten sellaisessa asennossa, että paljas alavatsa tai kylki pilkistää paidan alta. Näin on käynyt useammankin tyypin kanssa ja tilanne on samaan aikaan todella ihana ja todella sietämätön. Tekisi mieli repiä vaatteet pois ja käydä saman tien kimppuun. Mutta se ei sovi.

Katselin äsken Teemalta jonkun romanttise(hko)n ranskalaisen elokuvan. Siinä pääosamies (Guillaume Canet) oli niin kaunis, varsinkin ilman paitaa, että melkein en kestänyt. Melkein jätin koko elämäni täällä Suomessa ja lähdin Ranskaan sen luokse. Imdb:stä kävi ilmi, että se on eronnut vaimostaan jo monta vuotta sitten. Valitettavasti samaiselta sivulta kävi ilmi, että sillä on nykyisin suhde ja lapsi Marion Cotillardin kanssa. Damn you, Marion Cotillard!

No, ehkä vähempikin riittäisi kuin ranskalainen filmitähti. Mulle ihoa tänne heti nyt!


Tästä puuttuisi enää, että katselisin elokuvan Kissa kuumalla katolla, jossa on Paul Newman ilman paitaa ja vähän rakkauttakin vailla. Varmaan kuolisin. KUOLISIN.


Olisin laittanut tähän loppuun Sir Elwoodin Hiljaisten Värien kappaleen Kollikissa, mutta sitä ei löytynyt YouTubesta. Höh. 

12 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Voi sinua...Tää on just niin väärin. Voisin heti antaa sinulle pari sellaista miestä :) Kun minua ei vaan sytytä se, että he olisivat niin valmiina minun kosketeltaviksi ja minä en voi....

Mymskä kirjoitti...

Ei saa kirjoittaa noin elävästi! Tässähän ihan kivettynyt vanhapiikakin kaivoi jostain muistojen laatikosta pari mielikuvaa juuri tuolla tavalla venyttelevästä nuoresta miehestä... Uuhh. Mutta ei saa koskea. Joten en muistele enempää. Tai no hemmetti, ketä se nyt satuttaa, vaikka mitä katselee ja ajattelee! Terveisiä vaan sinne jonnekin.

Zepa kirjoitti...

Ohitan itse aiheen with style ja meen Cotillardiin. Siinä on yks leffastara jota en tunnista ikinä. Kattelen vaan leffoja ja mietin, kukahan toi on ja kotona sitten tarkistan - ai se oli taas Cotillard. Ihan söpö.

Muuten kovasti suosittelisin sullekin Luihin ja ytimiin (Cotillard...) jos se tulee Treelle. Mut ei nyt, kun siinä on aika paljon napakkaa mieslihaa eestä ja takkaa.

Celia kirjoitti...

Oli se ihan söpö nuorimies, mutta ihan liian nuori minun makuuni. :) Eilisessä elokuvassa minä liikutuin niin kovasti siitä isoäidistä, kun hän sai onnellisen lopun. Niin ja aatelismiehestä, joka löysi vihdoinkin itsensä. Ja kivaa oli, että se söpö nuorimies osasi rakastaa siinä elokuvassa ja opetti sen toisenkin nuoren söpostelijän rakastamaan.

Tiina kirjoitti...

Kimmeli, kauheeta kun et osaa yhtään arvostaa tollasta, vaikka tarjolla olisi! ;D

Mymskä, no ei kyllä satutakaan. Mä tosin en noita aiemmin vatsanahkaa paljastelleita tyyppejä enää halua ajatella, mutta voisin siirtää tämän vision johonkin toiseen tyyppiin. Hmm.

Zepa, mulle käy joskus Meryl Streepin kanssa niin, etten tunnista sitä. Mutta ehkä se johtuu Merylin muuntautumiskyvystä, en tiedä.
Musta tuntuu, että toi Luihin ja ytimiin on ollut menossa Tampereella, mutta ei mene enää. Sen ensi-ilta on ollut kuitenkin jo marraskuussa. Kyllä noi elokuvat tänne meillekin susirajalle tulee yleensä sinä ensi-iltapäivänä. ;)
Mutta ehkä sen voisi vuokrata joskus.

Celia, onneksi se liian nuori on minua viitisen vuotta vanhempi, ettei tule tässä mitään kehdonryöstäjäfiilistä. :D
Hassusti sekä Wikipedian että Imdb:n mukaan Audrey Tatou (se söpö nuori nainen) on syntynyt joko -76 tai -78. Miten tästä voi olla epäselvyyttä?
Isoäidin loppu oli kyllä onnellinen.

Anonyymi kirjoitti...

http://craiggav.files.wordpress.com/2011/08/paul_newman_no_shirt.jpg

Siinä on puumalle purtavaa

Tiina kirjoitti...

Ai hitto...
Siitä on kyllä puumuus (puumaus?) aika kaukana, kun Paul Newmankin on (oli) kohtuullisen paljon minua vanhempi.

Celia kirjoitti...

Oho, Tiina, se nuori söpö mies onkin hyvin säilynyt nelikymppinen. Minä kun olin ihan varma, että ei ole päivääkään yli kolmenkymmenen. Risuparta näes. ;)

Tiina kirjoitti...

Kyllä, oikein hyvin säilynyt. Elokuva tosin on vuodelta 2007, mutta oli se silloinkin jo yli kolmenkymmenen. No, silloin se taisi olla sen ikäinen kuin minä nyt.

Eipä sillä, etteikö joskus itseäni nuoremmatkin filmitähdet aiheuttaisi samanlaisia värinöitä. ;)

DorianK kirjoitti...

Täysin tapojeni vastaisesti on pakko ruveta herkistelemään ja olla kovasti samaa mieltä. (No, sikäli ei, että miesten iho ei kyllä kiinnosta tippaakaan.)

Olen yrittänyt logiikan voimin järkeillä itseni keskittymään ihan muihin asioihin, mutta pakko se on myöntää, että tuollainen merkityksellinen kosketus on aika ainutlaatuinen — ja varmasti riippuvuutta aiheuttava — kokemus. Syytän biologiaa (ja vaikka samaan syssyyn evoluutiotakin) siitä, että se on tehnyt ihmisistä laumaeläimiä ja istuttanut meihin mokoman heikkouden.

Täytyy myös sanoa, että olen nyt aika hämmentynyt tuosta Tautoun syntymävuodesta. Aiemmin ei ollut käsittääkseni mitään epäselvyyttä siitä, etteikö hän olisi minua nuorempi. Näin sitä ravistellaan kokonaisen maailmankatsomuksen perustuksia.

Tiina kirjoitti...

DorianK, mikähän juttu tämäkin nyt sitten on, että käpyrauhanen alkaa heräillä jo helmikuussa? Tai sinusta en tiedä, mutta itselläni tuossa talven pimeimpään aikaan oli ainakin pari kuukautta, ettei vähempää olisi voinut kiinnostaa. Nyt taas sitten... köh... Täytyy varmaan lähteä purkamaan turhautumia salille.
Damn you, biologia!

Tautoun omilla kotisivuilla sanotaan selkeästi, että hän on syntynyt 1978, mutta onko tässä nyt sitten joku juttu, että neiti on yrittänyt tehdä itsestään pari vuotta nuoremman ja karu totuus on paljastunut syntymätodistuksen tms. muodossa?!!

DorianK kirjoitti...

No ei tässä oma pää vielä käy yhtä ahtaaksi kuin yleensä joka kevät, mutta voi hyvin olla, että nyt ollaan kuitenkin yleisen helmikuiden keskiarvon ylittävissä lukemissa. Ehkä kyse on leudosta talvesta. Tai sitten joku äärioikeiston/-vasemmiston/-keskustan fanaattinen salaliittoryhmittymä on käynyt laskemassa heterokaasua postiluukuista hiljattain.

Tautou-mysteeri tuntuu nyt olevan sikäli luotettavasti selvitetty, että ranskankielinen Wikipedia listaa vain yhden syntymäajan (1976) ja antaa lähteeksi sivuston, joka puolestaan antaa lähteeksi syntymätodistuksen (tunnistenumeroineen). Huh, mikä vanhus! No, osuu kyllä silti vielä haarukkaan ja saattaisin suostua samaan tilaan neidon kanssa, jos riittävän uhkaavalla aseella osoiteltaisiin.