8. helmikuuta 2013

Ilmoitusluonteinen asia salavuodattajille

Vielä palatakseni tuohon Vuodatuksen toikkarointiin.

Vaikka olisi salasanalla suojattu blogi Vuodatuksessa, niin ne päivitykset kyllä nykyisin tulevat syötteenlukijaan ihan vapaasti nähtäville. Ihan vaan tiedoksi, jos vaikkapa Cista tai joku Cistan tunteva lukee tämän täältä. Minullahan on salasana kyseiseen blogiin, mutta en pääse sillä blogiin sisään. Muuten olisin tullut ihan paikan päälle kertomaan asiasta. En tiedä onko salasana sitten vaihtunut vai mistä kiikastaa. Päivitykset kuitenkin poksahtelevat Google Readeriin. (Mikä on minun kannaltani tietysti kiva juttu, mutta kirjoittajan ei ehkä niinkään).

Toimikoon tämä myös varoituksen sanana muillekin, jotka luulevat salasanan takana kirjoittelevansa "uudessa" Vuodatuksessa.

10 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

No voi helvetti. Onpas hienoa toimintaa.

Tiina kirjoitti...

Älä muuta sano.

Kiva tietysti pitkästä aikaa lukea tiettyjen tyyppien kuulumisia, kun en noissa salasanasuojatuissa muista koskaan käydä, mutta kyllähän noi nyt on niidenkin luettavissa, jotka ei ole salasanaa saaneet, mutta ovat joskus blogin tilanneet lukijaansa.

Mari kirjoitti...

Mua niin ärsytti ne readeriin ilmestyvät vanhat tekstit että laitoin vanhat jutut salasanan taakse, paljompa auttoi :D
Ihme touhua vuodatuksella!

Neo kirjoitti...

Aika loistokasta. NOT!

Mä olen sen verran epäluuloinen, että vaikka kirjoittaisin salasanan taakse jotain, niin siltikin varmaan jarruttelisin sanomisiani. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Tein sitä jo sellaisten paperisten päiväkirjojen aikaan, kun eihän niistäkään tiedä, kenen käsiin päätyvät. Pimee vai?

Tiina kirjoitti...

Mari, juu ei auttanut. :D Sunkin vanha blogi kilkatteli tuolla lukijassani.
Ton täytyy kyllä olla vahinko (tosi paha sellainen), eihän ne voi olla toteuttanut sitä tarkoituksella noin...

Neo, mä olen kyllä vähän samanlainen. Mä en lapsena enkä teininäkään koskaan oikein kokenut paperisen päiväkirjan kirjoittamista luontevaksi, koska koko ajan ajattelin, että miltä se näyttää muiden silmissä, jos/kun. Siksipä rupesin bloggaamaan. :D

Zepa kirjoitti...

Kai joku on rapotellut Vuodatukseen?

Kamala juttu, yäk.

Tiina kirjoitti...

Mä laitoin kyllä sinne palautetta. Toivon mukaan lukevat.

Elegia kirjoitti...

No voi perseenreikä. Olen yrittänyt dellata vanhan blogini vuodatuksessa, joka on siis salasanan takana piilossa (toivottavasti on yhä?!), mutta tunnukset on hukassa.

Olen lähettänyt mailia about sata kertaa vuodatukseen, mutta eivät koskaan vastaa. Haluaisin siis ihan kokonaan pamauttaa sen blogin mäkeen.

Elegia kirjoitti...

Oho, sain uusittua salasanan, kun nykyään nähtävästi pystyi saada sen, jos vaan muisti s-postiosoitteen (ennen piti muistaa tunnus, mitä en tietenkään muistanut edes).

Nyt pamahtaa blogi avaruuteen ja koko vuodatus-tili!

Tiina kirjoitti...

Elegia, siis joo, sunkin vanhan blogisi postaukset poksahteli uusintana tuonne syötteenlukijaani. En nyt ole ihan varma, kun en tsekannut, mutta kai ne oli niitä salasanasuojattuja tekstejä.
Varmaan tosin kovin moni ei roikuta noita ikuisuuksiin päivittymättömiä blogeja tuolla tilatuissa niin kuin minä teen.