23. toukokuuta 2013

Head, shoulders, knees and toes

Vaikka Turussa toisin huhutaankin, minä en muistuta ulkomuodoltani vielä(kään) She-Hulkia. Paitsi ehkä suuttuessani ja muuttuessani vihreäksi.

Noin muutenhan lihakseni toki tuntuvat näppituntumalla ja näkyvät myös treenitulosten paranemisessa, mutta ulospäin en varsinaisesti näytä miltään muskelimimmiltä. Lihakset kyllä kasvavat ja rasva vähenee, pikku hiljaa, mutta ei sitä Roomaakaan rakennettu päivässä hei. Parhaiten treenaamiseni tulokset huomaan omilla silmilläni kuitenkin yläkropan alueelta.

Aiemmin olen jo lesoillut epäkkäilläni sekä hauiksillani. Viime maanantain yläkropan treenissä olisin melkein voinut suudella peilikuvaani tehdessäni vipunostoja sivulle, mikäli peili ei olisi ollut niin likainen ja täynnä toisten hikiroiskeita. Olkapääni vaan ovat nykyisin niin nätit. Siis verrattuna entiseen. Tietysti varmasti lähes jokaisella normaalilla ihmisellä on jo ihan luonnostaan paljon nätimmät olkapäät ja plaa plaa plaa, mutta tämä siis omalla vaatimattomalla mittapuullani.

Alla olevasta kuvasta olen tietysti rajannut pois ne rumat kohdat itsestäni, kuten käsivarret ja kasvot (ja tissit, ihihi!), siksi tuommoinen hieman panoramahenkinen esillepano (no pun intended). Sairaan hienoja sisustustaulujani en tietenkään tajunnut heivata taustalta pois, mutta älkää antako niiden häiritä.
Kuvassa en siis pullistele oikeasti ollenkaan mitään lihaksia, ainoastaan olen levittänyt käsivarteni sivuille. On ne siinä, olkapäät. Melkein harmittaa, etten ole joskus vaikkapa vuosi sitten tajunnut ottaa sellaisia "ennen"-kuvia, joten nyt ei ole mitään vertailukohtaa, varsinkaan teillä. Mutta eipä tämmöisiä asioita osaa ennakoida mitenkään.

Aina hetkittäin mietin, että pitäisikö perustaa erillinen treeniblogi (ja olen varmaan sitä täälläkin miettinyt), niin näitä juttuja ei tarvitsisi lukea kuin niiden, joita kiinnostaa (eli itseni). Mutta sitten taas toisaalta, kun ei tämäkään blogi varsinaisesti huku päivityksiin tällä hetkellä, niin tuskin saisin kahta erilistä blogia senkään vertaa päivitettyä. Teiltä en viitsi edes kysyä, kun vastaus on kuitenkin se "ihassama". Ja sitten taas toisaalta jos perustaisin treeniblogin, niin tekisin sen ehkä ihan omalla nimelläni ja naamallani, niin ei tarvitsisi sensuroida kuvia (paitsi niitä rumia kohtia).

Sitä paitsi näistä yksittäisistä postauksistakin tulee jo niin narsistinen olo, että jos omistaisin kokonaisen blogin tälle oman pintani palvomiselle, niin joutuisin tämän tästä uimaan tervassa ja ripottelemaan tuhkaa päälleni.

Ensi kerralla sitten pohkeet? Sitä saatte kyllä odottaa vielä hetken jos toisenkin, että ne olisivat edustuskuntoiset. Eli ei kannata pidätellä hengitystä odotellessa!

11 kommenttia:

Artio kirjoitti...

Tä, mitä vikaa pohkeissa? Juuri jokin kerta niitä hiljan tillitin, kun sinulla oli jokin lyhyehkö mekko päällä.

(Sinä ehkä narsu, minä muuten vaan pervo. Ihassama.)

Tiina kirjoitti...

Oho, melkein punastuin.
Ne on vähän niin kuin ne mustan kissan paksut pohkeet... ei kun oliks ne posket. :D

Annikki kirjoitti...

musculus deltoideus, mii laik.

Tiina kirjoitti...

Ja, just det. Mä tykkään kans. :D

maythef kirjoitti...

Erinomaista! Mäkin haluan (julkaista olkapääkuvan).

Tiina kirjoitti...

Tee se! Paitsi sitten aivan varmasti muistutan She-Hulkia, kun viherryn kateudesta. ;)

Zepa kirjoitti...

KYLLÄ ON NÄTIT! Ja kohta alkaa hihattomien aika, dippadii!

Mut onanaattorillako sä näitä otat? Tossa ainakin sulla on kädet vapaana. Mulla ei varmaan riittäisi hermo. Pitäisi pyytää joku kamu kuvaamaan mun "lihaksia" ja sitten katella kun se pidättelee nauruaan kun etin niitä "lihaksia". ttuku täältä läskien alta mitään näy. No, näkyy vähän.

Ei mitään erillisiä blogeja, tää on hyvä näin.

Tiina kirjoitti...

Ahhahaa, onanaattori... Mikä on onanaattori? Google ei kertonut. :D
Tässä tapauksessa mä laitoin kamerani hyllyn reunalle, ajastin sen laukaisemaan 10 sekunnin päästä ja menin kädet levällään sen eteen seisomaan ilman paitaa. Jouduin kyllä toistamaan muutamaan kertaan ennen kuin olin tyytyväinen lopputulokseen. Toivottavasti vastapäisen talon naapurit eivät kovasti ihmetelleet.

Sitten vaan seison koko kesän hihattomissa kädet tuolleen levällään, että kaikki huomaa mun olkapääni. ;)

Zepa kirjoitti...

Onanaattori, masturbaattori, itselaukaisija.

My dear Watson...

Tiina kirjoitti...

Hahhaa, no mä ajattelinkin, että joku koira siinä on haudattuna, mutta en osannut vaan käydä tuota ajatuspolkua lävitse. :D

Zepa kirjoitti...

Mun blogissa on lahja sulle.