23. toukokuuta 2013

Mä herään eloon eloon eloon eloon

Näin unta, että elämässäni tapahtui jotain ja sen jälkeen bloggasin siitä. Sitten heräsin ja tajusin, että elämässäni ei ole tapahtunut mitään enkä ole myöskään blogannut. Viikkoon. Siinä unessa tosin myöskin joku sanoi, että pitää esittää, että bloggaamattomuus johtuisi siitä, että on niin kauheasti muuta elämää, mutta nyt mokasin sitten senkin. Eikä unista varsinkaan kannata blogata, koska ketään ei kiinnosta.

Eilen "vuoti julkisuuteen" Vain elämää -sarjan seuraavan tuotantokauden tyypit. Huhun mukaan mukana olisivat Anna Abreu, Laura Närhi, Maarit Hurmerinta, Juha Tapio, Ilkka Alanko, Jukka Poika ja Pauli Hanhiniemi. Jotenkin tuli semmoinen kiviäkin kiinnostaa -olo, paitsi Jukka Poika ja Pauli Hanhiniemi voivat olla ihan kiinnostavia hahmoja. Eipä sillä, että sitä sarjaa olisi pakko katsoa, jos ei kiinnosta.

Jännittävin tapahtuma elämässäni viime aikoina on ollut uusi treeniohjelma. Aloin tämän viikon alusta treenata 2-jakoisella ohjelmalla, joka tarkoittaa sitä, että kroppa laitetaan puoliksi (kuvainnollisesti, ei konkreettisesti). Yhtenä päivänä treenataan ensimmäistä puolta ja seuraavana sitten sitä toista puolta. Tätä sitten neljänä päivänä viikossa. Olen vielä ainakin kovin innoissani.

Gradua en ole vieläkään saanut kirjoitettua muuta kuin mitä nyt päässäni olen sitä kyhäillyt. Puoliksi suunniteltu on valmiiksi tehty, vai mitä?

Ajattelin kesäkuun alusta kokeilla taas sitä kuva päivässä -haastetta, jos muuten tämä blogi ei herää eloon. Mutta nythän on kesä ja kesä on ihanaa aikaa!!!

2 kommenttia:

Maketsu kirjoitti...

Ai kauheeta, mä just bloggasin hillittömän pornounen Jörn Donnerin kaa. Ajattelin, että se on kauheen kiinnostava ;)

Blogit hiljenee kesäksi. Ihmisillä on muutakin tekemistä, kun lukea meidän tylsiä juttuja. Tai ainakin niin minä ajattelen ja kirjoitan niitä tylsiä juttuja. Koko ajan. Oikeestihan mun elämässä tapahtuu koko ajan kaikkee ihan mieletöntä. Hirvee draivi on nytkin. Istun yksin mökin terdellä...

Tiina kirjoitti...

Ahhaha, no SE uni oli kyllä aika kiinnostava. Mä en koskaan näe tommosia unia enkä kyllä tiedä mitä tekisin herätessäni, jos näkisin unta köyriväni Jörkkaa!

Se on kyllä totta, että kesä vie aktiviteetteja enemmän ulos. Mutta sadepäivinä on kiva lukea toisten "tylsiä" juttuja. Sun jutut ei kyl oo tylsiä. :)