8. toukokuuta 2013

Mitäs muut, onko smooth niiku smoothie?

Jotenkin on alkanut vituttaa sähköpostiin kilahtelevat mainokset siitä, mitä milloinkin pitäisi ostaa äidille tulevan äitienpäivän kunniaksi. Joo, eihän ne markkinahenkilöt voi tietää, ettei minulla nyt ole juuri käyttöä noille mainoksille, mutta korpeaa silti. Ei yksi eikä kaksi mainosta ärsytä, mutta viime päivinä niitä on kilahdellut joka ainoalta taholta, joka vain koskaan on mainospostia minulle lähettänyt. Levykauppa Äx taisi vetää juuri pohjat sanavalinnalla "Tällä cowboylla ei ole äitiä - toisin kuin sinulla!" Voisiko noiden ihan tavallisten markkinointirekistereiden lisäksi olla olemassa joku semmoinen rekisteri, johon merkattaisiin millaisia mainoksia on korrektia lähettää kenellekin? Hyvä markkinakoneisto, voitko nyt työntää sen äitienpäivän sanonko minne?

Ulkona on aivan ihana ilma. Tietysti juuri nyt, kun olen oikein reipastunut tuon gradun suhteen. Tänään taidan lähteä ulos, aivan kohta. Huomenna sataa vettä. Huomenna ehtii kirjoittaa gradua. Onneksi en koskaan jätä viime tippaan mitään. Tässähän on ruhtinaalliset kolme viikkoa aikaa kirjoittaa gradua kunnes kesätyöt alkavat. Helppo homma sikäli, että valmiina on tällä hetkellä kansilehti, sisällysluettelo ja tiivistelmä. Paitsi se sisällysluettelokin on aivan päin honkia, mutta se korjaantuu sitten joskus. Nyt on pääasia saada tekstiä tuotettua niin paljon kuin ennen kesää ehtii ja syksyllä sitten jatketaan. Paitsi jos tulee samanlainen kesä kuin vuosi sitten, niin hätäkös sitä on istua illat ja viikonloput kotona koneen ääressä.

Treenit sujuu hyvin, vaikka paino onkin jumittanut taas liian pitkään samoissa lukemissa. Raineri tekee ihme temppujaan ja saa minusta parhaimmat puoleni esiin. Joka kerta se saa puristettua minusta aina pikkuisen enemmän, vaikka itse en aina jaksakaan uskoa pystyväni. Parin viikon päästä laitetaan treenikuviot aivan uusiksi enkä millään malttaisi odottaa. Miten siitä hakatusta olosta voikin tykätä näin paljon?

On olemassa kolme nettifoorumia, joissa nykyisin kulutan aikaani tarvittaessa: Murha.info, Punk in Finland ja Pakkotoisto. Lista kertonee kaiken oleellisen minusta.

2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Äitienpäivä on ihan kaunis ajatus, mutta tuollainen ylitulviva mainonta vaan vituttaa. Vähän niin kuin kaikissa asioissa, joissa aina oletetaan ihmisten olevan homogeenisia. Sillä tokihan kaikilla on äiti ja isä ja ihanan herttainen perhe ja kaikki tahtovat lapsia ja saavat niitä just silloin kun tahtovat.

Maailmassa (ja ihmisten ajattelussa) on niin paljon virheitä, että järki menee jos ne kaikki yrittää korjata.

Hei jos sulle jää luppoaikaa niin viitsitkö kirjoittaa mun gradun loppuun... Nyt ei jotenkin etene.

Tiina kirjoitti...

No joo, siis ilman muuta! Helposti kolmesta viikosta jää pari sunkin gradusi kirjoittamiseen! ;)

Enhän mä tosissani vaatisi, että pitäisi kaikki ottaa huomioon, ihan mahdotontahan se olisi, mutta on tää(kin) aika vuodesta vähän sellaista kuin märällä rätillä heiteltäisiin päin näköä tämän tästä.