19. heinäkuuta 2013

15. outside the window

Kuka sanoo, että näitä kuvia tarvitsisi oikeassa järjestyksessä laittaa? Ei kukaan!Viime päivinä näkymäni työhuoneen ikkunasta on ollut tämmöinen. Raksapoikia ikkunan takana. Nuo oranssit tuolla kuvan yläreunassa on niiden jalat, jos ette hahmota.

On vaan tosi sääli, että nyt on sateista ja kylmää eikä yhtään kuumaa ja aurinkoista, koska toisella noista raksapojista on todistettavasti järjettömän hyvä kroppa. Hellepäivinä hän on nimittäin duunannut ilman paitaa. Kyllä kelpaisi tehdä töitä sellaisilla näköaloilla.

Ja joo, anteeksi nyt vaan taas hirveästi, kun esineellistin tuota raksapoikaparkaa, mutta hei kamoon... Katseltavaksi ne treenatut kropat on kai tehty? Vai kuka väittää treenaavansa vain omaksi ilokseen ja sen jälkeen pukeutuvansa johonkin joukkuetelttaan, ettei kukaan vaan saisi siitä kropasta mitään positiivisia viboja tai silmänruokaa? Jos väittää, niin valehtelee. Tai on tosi outo ja ankea tyyppi.

Ihme puritaaneja minun lukijoissani! (Huomatkaa, että tuohduin jo ennen kuin kukaan edes sanoi mitään).

11 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

:D
Oikeassa olet. Näyteltäviksi ne on treenattu eikä piiloteltaviksi. Mikä olis painaa pitkää päivää, jos ikkunan takana joku namiskukkeli hilluisi paidatta. *huok*

Mymskä kirjoitti...

Aina on hyvä tuohtua, jos ei muuten niin ihan varmuuden vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

49 74 65 20 6f 6f 74 21 20 56 6f 69 73 69 74 73 e4 20 6c 6f 70 65 74 74 61 61 20 74 6f 6e 20 76 69 68 61 70 75 68 65 65 6e 2e 20

Tiina kirjoitti...

Nollavaimo, olen. Tää tyyppi on kyllä kasvoiltaan melko babyface, että parhaimmillaan se on silloin, kun se näkyy vain kaulasta alaspäin. Jotenkin pilaa tunnelman, kun miehekkään kropan päällä on lapsen kasvot.

Mymskä, nimenomaan!

Anonyymi, Gmail on ilmeisesti luokitellut viestisi roskapostiksi, koska en ole siitä ilmoitustakaan saanut. Mietipä sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Tiijäkkö kuule, joskus alkaa ihan ärsyttää kun luulee, että joku nainen on oikeasti fiksu ja sitten se ei olekaan.

Tiina kirjoitti...

Eikö fiksu nainen voi arvostaa mieskauneutta? Vai mitä siellä nyt urputat?

En nyt lähtisi kuitenkaan ihan blogin perusteella tekemään päätelmiä kenenkään älykkyysosamääristä.

Ps. Tuolla ylänurkassa on toi ruksi, josta voi sulkea sivun, jos ihan kauheasti alkaa ärsyttää. Olisit käyttänyt sitä jo kauan aikaa sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Ei, kun tuo anonyymi on kirjoittanut jotain loukkaavaa ja laittanut sen jostain käsittämättömästä syystä kommentiksi heksadesimaalikoodattuina ASCII-koodeina. Poista ihmeessä ihan surutta.
Sen ymmärtää, että piilottaa nimen, jos se ei ole oleellista, mutta jos viestikin pitää noin vaikeaksi tehdä, ei sitä kukaan kaipaa. Tuommoiset antaa anonyymeille huonon nimen.

Tiina kirjoitti...

Olen kyllä tajunnut ja dekoodannut ja kaikkea. Ei se ny niin loukkaavaa ollut, että poistelemaan rupeaisin. Vielä en ole ihan hirveän montaa kommenttia tainnut poistaa tästä blogista, jos yhtään. Kerran poistin kokonaisen postauksen kommenteineen, mutta se olikin asia erikseen.

Huvinsa kullakin, sano.

Anonyymi kirjoitti...

Nythän tässä kävi niin, että bloginimimerkki Annikki kävi sanomassa miten toi puretaan ja laittoi sitten "anonyymin" kommentin. Annikki 1 Tiina 0.

M.O.T

piis, over and out

Tiina kirjoitti...

Voi morjes. Mene nyt dorka kotiisi.

Anonyymi kirjoitti...

Sä olet Tiina nyt vähän tuohtunut.