28. heinäkuuta 2013

Bullet with butterfly wingsJos minulla ei olisi karmeata kesäflunssaa nyt, niin toivoisin, että voisin pysäyttää ajan juuri tähän hetkeen. Olen vaan jotenkin niin... tiu tau. Pelkkä sen yhden tyypin ajatteleminen ottaa vatsanpohjasta ja tekisi mieli vain hymyillä. Ja hymyilenkin. Perhoset lepattelevat, sekä ulko- että sisäpuolellani.

Pelkään, että tästä ei ole suunta kuin alaspäin. Pudotan itseni välillä maanpinnalle muistuttamalla, että minun elämässäni ei juurikaan tapahdu sellaista. Se, että se katsoo aina, suoraan silmiin ja pitkään, jotenkin enemmän minuun kuin kukaan muu, ei välttämättä tarkoita mitään. Tai jos tarkoittaakin, niin siitä on vielä pitkä matka siihen "ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun saakka".

Mutta just nyt kaikki on ihanaa. (Paitsi flunssa).

6 kommenttia:

Kielikepponen kirjoitti...

Haa! Jäärä*pornoa!* Kuvassa kaksi Leptura quadrifasciata -lajin yksilöä

littleB kirjoitti...

On muuten kohtuullisen ärsyttävää olla flunssassa tällä kelillä :/ Terkkuja vaan kohtalotoverilta täältä nenäliinojen keskeltä.

littleB kirjoitti...

On muuten kohtuullisen ärsyttävää olla flunssassa tällä kelillä :/ Terkkuja vaan kohtalotoverilta täältä nenäliinojen keskeltä.

Riikka kirjoitti...

huh. ihanaa! oli ihan mennä ohi tämä. mitään neuvoja tai vastaavia en anna, koska, tiedäthän. paitsi että parane flunssasta! ja otsikko oli hieno.

Tiina kirjoitti...

Kielikepponen, niinpä, ja mä vielä katselin sitä livenä. Ja kuvasin! Ei mitään häpyä.
(Kiitos tarkasta lajimääritelmästä).

LittleB, osanotot sinnekin päin. Jotenkin olisin toivonut olevani kipeä (jos pakko on olla) tuossa viileämpänä ajanjaksona enkä nyt just näillä helteillä.

Riikka, no huh tosiaan. Näissä asioissa tapaa olla niin nopeat käänteet, että jos ei ole tarkkana kuin kärppänä, niin saattaa mennäkin kokonaan ohitse.
Ja tiedän. Ei kai tässä neuvoilla paljon mitään teekään. Joko se on jotain tai sitten ei ole. Paitsi mietin, että onko tää nyt jotain pahaa karmaa, kun tästä kirjoittaa ennen kuin mitään on tapahtunutkaan, mutta... toivottavasti ei.

Riikka kirjoitti...

mä olen monesti miettinyt, että onko pahaa karmaa kirjoittaa liian aikaisin. mutta on ne asiat saattaneet mennä päin seiniä kirjoittamattakin, jos ovat olleet mennäkseen. ja joskus ne on menneet ihan hyvin, vaikka olis jotain kirjoittanutkin. voihan siinä olla jotain sellaista, että kirjoittaminen ja pureksiminen hämmentää omia ajatuksia ja sitten tapahtuu jotain, minkä ikään kuin tiesi muttei ihan myöntänyt. tai jotain.

mutta! miehet on ihania. perhoset vatsassa on ihania. voi olla villi joskus ja vaan fiilistellä sitä.