17. heinäkuuta 2013

16. bottle

Lakritsinmakuinen protskujuoma — uhka vai mahdollisuus?


Pakkohan tuota uutuutta oli maistaa. En vain oikein osannut päättää oliko se ihan hirveätä paskaa vai tosi hyvää. Kai sitä toistekin voi juoda. Taidan kuitenkin pääsääntöisesti pitäytyä suklaanmakuisessa Gainomaxissa, joka on salainen rakastettuni.

Olen ollut aivan jär-kyt-tä-vän väsynyt viime aikoina. Pidin treeneistä viime viikolla kevyen viikon. Kevyen viikon tarkoitus on antaa kropan ja mielen levätä, ettei pääse väsymään. Ja pah. Tämän viikon maanantaina olin entistäkin väsyneempi. Pusersin kyllä treenin läpi, mutta olin niin sippi sen jälkeen, että melkein nukahdin kotimatkalla. Ja sentään matkustin kotimatkan aivan omin jaloin. Olin melko varma, että kesäflunssa on nyt päihittänyt minut. Kotiin päästyäni kaaduin sänkyyn ja nukuin kaksi tuntia. Nukkuminen helpotti oloa vähän eikä enää tuntunut niin flunssaiseltakaan. Kuka hommaa ylirasitustilan kevyellä treeniviikolla? Minä ilmeisesti.

Osaltaan väsymykseen vaikutti se, että en saanut viikonloppunakaan nukuttua riittävästi. En ollut kotona enkä muualla osaa nukkua oikein hyvin. Lauantaina oli tarkoituksellinen aikainen herätys ja sunnuntaina pää vaan heräsi liian aikaisin. Toinen väsymykseen vaikuttava tekijä on tämä kahdeksasta neljään -työrytmi. Ei vaan ole minun juttuni. Luontainen rytmini on iltapainoitteinen ja on lähes murhaan verrattava rikos pakottaa minut heräämään joskus kukonlaulun aikaan. Ei auta vaikka menisin miten aikaisin nukkumaan, nämä aikaiset aamut eivät vaan toimi minulla. Kaikki illat menee ihan sumussa eikä liikuntakaan enää virkistä siihen tapaan kuin yleensä. En jaksa tehdä mitään. Mitään. Kotinikin on ihan kauhean kaaoksen vallassa, koska arkena ei jaksa siivota ja viikonloppuna ei ehdi (koska kesä). Ahdistaa.

Saatoin eilen vähän salaihastua yhteen tyyppiin. Se oli joku katse, joka sen laukaisi. You had me at hello, kuten ömerikaksi sanotaan. Luulin jonkun sanoneen, että tyyppi on naimisissa, mutta oma tutkimustyöni kertoi hänen kyllä olevan sinkku. Ainoa ongelma (ai ainoa? hah!) tässä nyt on se, että en tiedä tyypin ikää. Mikä luultavasti tarkoittaa sitä, että hän on minua noin kymmenen vuotta nuorempi. En vaan enää osaa yhtään arvioida miesten ikiä, tai kuvittelen itse olevani nuorempi kuin olen, joten pidän parikymppisiä miehiä itseni ikäisinä. Onhan se aika ihana tyyppi, mutta tämä menee ohitse. Tämäkin.

Kuten huomaatte, ei ole helppoa elämäni.

Ps. Se kuva päivässä -haastekin on unohtunut. Olkoon tuo Pro Feel -purtilo vastaus eiliseen bottle-haasteeseen (koska en keksi parempaakaan otsikkoa). Onhan se melkein pullo.

7 kommenttia:

littleB kirjoitti...

Ai lakunkin makusta on tullut! Mun lemppari on maitokahvin makuinen Profeel, nam!

Laiza kirjoitti...

Hah, puhut taas mun suulla. Kauhea väsymys ja vetämättömyys päällänsä ja kodissa myös kaaos. Salilla oon saanu käytyä lähinnä pakottamalla. Uusi työ on sen verran fyysistä hommaa, että ensimmäisen kuukauden olin siitä aivan puhki, nyt ehkä alkaa jo vähän helpottaa.

Kirsikka kirjoitti...

Haa, mulla on myös vaikeuksia hahmottaa ketkä ovat itseni ikäisiä. Järkytyn aina kun lehdessä on joku 34-vuotias ja kriiseilen varttitunnin, että en kai minä näytä yhtä vanhalta. Samaistun kaiketin myös niihin parikymppisiin ja kuvittelen olevani itsekin sen ikäinen. Mutta toisaalta, kun tulee vanhaksi, voi olla ihan just sen ikäinen kuin tahtoo. :)

Tiina kirjoitti...

LittleB, Gainomax on kyllä paljon parempaa kuin Profeel. Tosin niillä ei ole maitokahvin eikä lakun makua, mutta mä olenkin suklaatyttöjä. :)

Laiza, olipa onni, että sunnuntai oli pilvinen ja viileä, niin sain jopa siivottua. Tiskivuori odottaa vielä valloittajaansa...

Kirsikka, toi on kyllä kaikista pahinta, että joku itseni ikäinen näyttää vanhalta! En varmasti itse näytä!!!
Sitä paitsi eikös se ole nykyisin ihan ok ottaa vähän vanhempi nainen. Me kolmekymppiset ollaan niin paljon parempia kuin parikymppiset! ;D

Annikki kirjoitti...

Joka vuosi ne kymmenen vuotta nuoremmat on vuoden vanhempia nekin, joten ei hätää! Näihin aikoihin ne alkavat olla ihan aikuisia ja älyssään olevia ihmisiä, joten saa olla sen verran nuorempi. Totta kai. Ei se ikää katso. :)

Tiina kirjoitti...

Mähän en siis edes oikeasti tiedä minkä ikäinen tämä ko. tapaus on. Mun mielestäni se ei näytä niin nuorelta, mikä ihan takuuvarmasti tarkoittaa sitä, että se on just niin nuori. Pessimisti ei pety koskaan. ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Myöhään valvominen on kuin viinan kittaaminen: vannot että ei enää koskaan tämän kerran jälkeen, ja sitten teet sen uudestaan seuraavana iltana."

Mutta sama ongelma täällä. Ihan kauhistuttavan vetämätön olo vaikka olisit nukkunut + 9 tuntia.
Turha yrittääkään mitään iltamenoja kun heti klo 20 alkaa tuntua siltä että silmät eivät pysy auki...ja sitten kieriskelläänkin parhaimmillaan tunti sängyssä ihan pirteänä O.O