6. heinäkuuta 2013

6. fave smell


Pizza! Pizzapizzapizza!!! No okei, olisi niitä muita ja parempiakin lempituoksuja, mutta tämä oli nyt helpoin toteuttaa. Ihan kauheata, kun joutuu kävelemään kuntosalille ja sieltä takaisin aina pizzerian ohitse.

Napolissa en ole onnistunut käymään syömässä pitkään aikaan, sillä aina yrittäessäni siellä on jonot ulos asti. Olisi varmaan kauheata asua tuossa Napolin yläkerrassa, koska se tuoksutteluhan olisi ihan jokapäiväistä ja nälän täytyy olla jatkuva. Tai sitten ällötyksen, mikäli ei pidä pizzan hajusta. Vaikka söpöt lamput ovatkin parvekkeelleen ripustaneet.

Bonuskuva Termostaattorille:


Eipä täälläkään päin näköjään jakseta kantaa tyhjää palautusjuomapurtiloa roskiin asti. Tehotonta kamaa, siis.

4 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

siinä ei oo selvästi proden teho riittänyt enää purkin kantamiseen. :)

Annikki kirjoitti...

Eikun niinhän sä just itse kirjoititkin, kylläpä kannatti ruveta kommentoimaan ennen kuin luin jutun loppuun. Huoh. no samaa mieltä oltiin, lähes samoin sanoinkin.

Yksi suosikkituoksuistani on kukkivat apilat helteellä.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa huomata että muuallakaan ei jakseta kantaa parin gramman purkkia sen jälkeen kun on nostanut 200 kiloa suorille käsille.
Meilläpäin suositaan enemmän sitä mitä apinatkin käyttäisivät jos saisivat valita...mikä herättää kysymyksen siitä osaisivatko apinat viedä pakkauksen roskikseen?

Ai niin, ja lisäksi meilläpäin olisi astuttu tuon päälle koska sehän on puoliksi roskiin viemistä kun jokin on poissa näkyvistä.

Minäkin saan nauttia pizzan tuoksusta joka viikko; joku täällä kerrostalossa rakastaa special operan kuljettamista hississä.
Onneksi itse löysin eilen marinoidun tofun kasvissekoituksen kanssa. Niin hyvää että sanotuksi ei saa.

Matkatar kirjoitti...

Heh, voin kuvitella että pizzatuoksut kuntosalille mennessä voi tehdä kiusausta.. ;)