20. maaliskuuta 2014

Arvontalaulu raikaa, on arvonnan aika

Kiitos vaan tsempeistä edelliseen kommentoineille, ja sitten otetaankin komento takaisin. Ei nimittäin mennyt ihan niin kuin oltiin ajateltu.

Moni nainen tietää ne kivat kohteliaisuudet, mitä gynekologeilta voi saada, kuten että kohtu on kaunis ja munasarjat on tosi siistit. No, minä en saanut semmoisia tänään. Sain kuulla, että toinen munasarjani on iso ja omituisen näköinen. Se siitä sisäisestä kauneudesta.

Viime tsekkauksessa alle vuosi sitten kaikki oli vielä tosi hienosti ja nätisti. Nyt rupesi epäilyksiä herättämään jo heti, kun gyne alkoi kysellä, että onko kuukautiset olleet ihan tavalliset ja onko ollut jotain poikkeuksellisia kipuja? Vastasin, että ei, yhtä kivuliaat ne ovat aina. Joo ei, ei laitetakaan sitä kierukkaa vielä. Lähete labraan ja katsellaan kuukauden päästä uudestaan. Voi paska.

Kaverin endometrioosituskailuja vierestä seuranneena voin vaan toivoa, ettei nalli napsahda omaan otsaan tällä kertaa...

5 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Se voi olla myös harmiton nestekysta, mul...nkin yhel kaveril on eikä se tunnu missään.

No, tutkitaan ja katotaan!

Tiina kirjoitti...

Joo, lääkärikin sanoi, että on aivan liian aikaista arvailla mitään. Toisaalta endometrioosi kyllä selittäisi aika paljon näitä kuukautiskipujani, jotka ovat isoin syy että ylipäänsä koko kierukkaa olen laittamassa. Mutta kattellaan. Jos se ei tapa, niin se vituttaa. ;)

Salka kirjoitti...

Toivottavasti kaikki menee hyvin.

Dårka™ kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mymskä kirjoitti...

Aargh. Tällaisissa jutuissa on aina se, että vaikka kuinka (sinulle kaikki sanovat ja) tiedät oikein hyvin, ettei se murehtimalla parane/huonone, niin olepa siinä sitten ajattelematta asiaa.
Mutta toivottavasti se ei ole mitään.