10. toukokuuta 2014

"Fitness on nykyään sitä, että sulla on kuvia sun perseestä ja puurosta"

Katselen Euroviisuja, mutta en jaksa mitään liveraportointia kuitenkaan. Viihdytän sen sijaan itseäni kommentoimalla Pakkotoistolta löytämääni listaa naisten kuntosalikulttuurista:


- Jokaisella pitää olla tosiaan se oma blogi, jonne alkaa ilmestyä 2 viikon treenauksen jälkeen FUCK YEAH TRAIN HARD MOTHERFUCKER NO EXCUSES BITCH -tyyppisiä sloganeita ja kuvia maitorahkasta 

Mulla oli blogi jo silloin kun olin vielä pläski! Kuvia maitorahkasta myönnän laittaneeni joskus, kun sitä vielä yritin syödä. Sloganeista en ole varma, mutta olisihan tuo aika tiukka.

- Lähes jokainen teinityttö kertoo heti tavoitteekseen fitness-lavoille nousemisen. 

No en ole teinityttö, joten sivuutan tämän. Enkä ole fitnesskään.

- Tärkeintä tuntuu olevan kireät treenivaatteet, mielellään Better Bodies -merkkiä. Ne jalassa sitten pyllistellään peilin edessä ja otetaan 100 kuvaa joista julkaistaan se jossa hanuri näyttää eniten "insert cock here" -tyyppiseltä. 

Kireät treenivaatteet, hell yeah! Miten reisilihakset muuten erottuisivat? Better Bodiesia en kyllä ole ostanut enkä toivottavasti ostakaan. H&M ja Nike vaatettaa minut. Yhtään kuvaa hanuristani (rakastan tuota sanaa, koska pt:nikin käyttää sitä) en ole vielä ottanut, paitsi yhden sivukuvan osoittaakseni miten reiteni ovat nykyisin isommat kuin takapuoleni. Sitäkään en laittanut julkiseen jakeluun. Vielä... Haluatteko nähdä?

- Salille pukeudutaan seksikkäämmin kuin baariin. Miten ne kireät vaatteet edistää treeniä? Eikö ole hankalampi treenata kun kiristää, olen kuullut monta selitystä missä sanotaan että ne ovat "mukavampia". Millä tavalla mukavampia kuin collarit tai perusshortsit? 

No... en tiedä. Laitan baariin yleensä hameen ja salille housut. Ei ne tosin kiristä. Hyvin joustavat. Tissini ovat kyllä treenivaatteissani hyvin edustettuna (ei tosin yhtä hyvin kuin Norjan Euroviisu-ehdokkaalla, joka parhaillaan tulee televisiossa), varsinkin kun yksi lempparitoppini yrittää kaikissa pullover-liikkeissä hilautua pikkuhiljaa alaspäin. Mutta pitääpä sitä jotain iloa miehilläkin olla.

- Sitten tosiaan kun on se saliharrastus aloitettu, niin on hyvä tekosyy julkaista perseestä niitä kuvia, 2 viikon jälkeen. 

Ei edelleenkään.

- Jos joku mies kuitenkin jää kiinni peilin kautta perseen tiirailusta, tätä mulkaistaan vihaisesti. Ellei nyt tietysti satu olemaan joku komea metroseksuaali. 

Olisin imarreltu. Kertaakaan en ole vielä huomannut sellaista tapahtuneen. Olen pettynyt.

- Painoa laitetaan liian vähän, ettei kasva liian isot lihakset, koska en siis halua mitään äijälihaksia. 

Haluanpas. Hartiani ovat jo aika miehekkäät. Tai siis naiselliset.

- Treeni on usein munatonta hissuttelua ja liikkeitä tehdään hindulaisen lehmän rauhallisuudella, vapaita painoja karttaen. 

Vitut.

- Bulkki on vieras käsite monelle, koska siis salillehan mennään "kiinteytymään" ja silloin pitää syödä pelkkää salaattia.

Kysyin taannoin pt:ltäni koska minun massakauteni alkaa? Ei kuulemma vielä ihan hetkeen. Huoh. Sitä odotellessa...

- Helvetinmoiset lisäravinnesatsaukset, on pilleriä ja purnukkaa ja niistä kuvia someen, ennen kuin mitään tuloksia on. 

Nääh. Gainomax on mun purnukka. Bananas are for monkeys. (Oikeasti syön banaanejakin).

- Meikit lärviin ennen salia. Sitten jos joku äijä treenaa tosissaan apinanraivolla niin että kuuluu pientä huutoa välillä, niin saattaa saada näiltä lissuilta nyrpistelyä osakseen. 

En koskaan ole ollut meikattuna salilla. Jopa suoraan töistä treeneihin mentyäni olen hinkannut ensin pukuhuoneessa meikit pois. Eikä se huuto haittaa. Huvitan itseäni ja mielikuvittelen aina minkälaisia ääniä ne tyypit (miehet tai naiset) pitävät sänkypuuhissa.

- Ne naiset sitten jotka treenaavat kovempaa, melko usein painottavat pelkkää kyykkyä ja perstreeniä ja laiminlyövät kädet ja yläkropan kokonaan. Ettei vain "vahingossa" kasva miesmäiset kädet tjsp. 

Höpö höpö. Ei ole kyllä yhtään parempi vaihtoehto kuin ne miehetkään, jotka treenaavat pelkkää yläkroppaa ja unohtavat, että kyykätäkin voisi välillä. Kyllä kropan pitää olla sopusuhdassa.
Jätin listasta loput pois, koska ei niin kiinnosta turhat julkkikset eikä fitness-kisat. Ja johan tällä olikin mittaa.

8 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Oon lukenut saman tekstin joskus aiemmin, olihan se aika hauska :-) En tosin pörrää Pakkotoistossa, mutta jossain oli linkki tohon.

Joo, haluttais se reisikuva, nyt kun kerta kysyit.

Tiina kirjoitti...

Pakkotoistohan on parasta. :D

Reisikuvan pointti oli oikeastaan todistaa, että mulla on lattaperse. Ei niinkään se, että reidet olisi ihan jäätävät. Täytynee kyykätä enemmän ja syvempään. ;)
Olin muuten poistanut sen puhelimestani, mutta täytyy kattoo löytyiskö sitä jostain muualta ja sitten, että kehtaako sitä edes julkaista. (Housut on kyllä jalassa).

Mymskä kirjoitti...

Vaadimme persekuvia!!!

Tiina kirjoitti...

Harmi, että se on latta, niin siinä ei ole paljoa kuvattavaa. ;D

maythef kirjoitti...

Minäkin kannatan kuvia!

Elegia kirjoitti...

Mäkin haluan persettä (kuvana siis)! Mulla on just sellainen pomppuperse, haaveilin joskus lattapyllystä. Nykyään on ihan sama, kunhan se perse on koska sille on käyttöä :D

Tiina kirjoitti...

Älkää nyt henkeänne pidätellen odottako kuitenkaan. :D

Perseelle olisi muuten huomattavasti enemmän käyttöä, jos siinä olisi enemmän pehmustetta, olen huomannut.

Kirsikka kirjoitti...

Aargh! Nyt alan ihan varmasti kuvittelemaan satunnaisten vastaantulijoiden sänkyääniä! (Tai sitten vetoan tuohon silloin, kun perustelen miksen voi käydä kuntosalilla tai missään muussakaan urheiluharrastuksessa...)