10. helmikuuta 2009

Eikä siinä vielä kaikki...


"Helsingin Sanomat uutisoi, että jos konserttijärjestäjän hakemus menee läpi, myös Lauttasaaren ja Länsiterminalin välinen vesialue suljettaisiin. Näin konsertinjärjestäjät estäisivät siis tavallisten veneilijöiden pääsyn kuuntelemaan konserttia ilmaiseksi.

Konserttijärjestävät uumoilevat myös ilmatilan sulkemista, jota ei ole aiemmin tehty pop-konsertin vuoksi. Muun muassa isot kansainväliset poliittiset kokoukset ovat sellaisia, joiden vuoksi tämä on aiemmin tehty Helsingissä, mutta turvallisuustekijät saattavat antaa tällekin luvan."

Mtv3.fi


Siis ihan oikeesti nyt ihmiset... Madonnan konsertin vuoksi harkitaan sekä Helsingin vesi- että ilmatilojen sulkemista? Mitä ihmettä? Oikeesti? En pysty nyt kuin vuoroin huutonauramaan ja olemaan hämmästynyt ja kyselemään että siis ihan oikeesti??? :D


***


Mutta siitä olen kyllä vähän vahingoniloinen, että valtakunnan ex-morsian Ruusunen tuomittiin hovioikeuden toimesta maksamaan sakkoja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä sekä menettämään valtiolle osan kirjan tuloista rikoksen tuottamana taloudellisena hyötynä. Ja nyt Susan ei kuulemma pysty maksamaan noita. No voi kyynel, mitäs läksi.

8 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

No nysse ruusunen juo punaviiniä.

Tiina kirjoitti...

Varmaan jotain halpaa punkkua, kun sen pitää nyt säästää noihin sakkoihin.

Elegia kirjoitti...

Ihan järkyttävät hinnat muuten ne halvimmatkin liput Madonan korsettiin. En maksaisi, jos edes kiinnostaisi mennä. Liityn ihmettelijöiden kuoroon ja mietin pitäisikö vielä äänieristää alue... :D

Vahingonilo on paras ilo - etenkin silloin, kun itseä ottaa päähän. Kjäh. ;)

Tiina kirjoitti...

Pitäisköhän sen alueen ympärille laittaa semmonen Maxwell Smart -tyyppinen äänieristyskupu päälle, ettei ääni kuulu ulkopuolelle? :D

destina kirjoitti...

Mä olen itseasiassa vähän surullinen tosta Ruusus-jupakan tuomiosta.

Mun mielestä ne sakot ja korvaukset ois saaneet olla isommat. :P

Tiina kirjoitti...

No joo, ihan tosi. :D
Mutta saipa se nyt ainakin jonkinlaisen näpäytyksen siitä, ja muille vastaavilla tapauksille esimerkkiä ettei ihan kaikki nyt ole sallittua, vaikka kuinka olis jätetty.

Anonyymi kirjoitti...

Madonna on kova jätkä :)

Ihan oikein ruususelle toi tuomio. Kuten joku jo edellä sanoikin, niin olis saanut olla vielä suuremmat rapsut.

-Euggis-

Charlatan kirjoitti...

Ihme juttu se ilmatilan rajoittaminen! =D

Ja ihmettelin niitä pieniä sakkojakin, Ruususelle. Ei mulla mitään kantaa sen kummemmin oo asiaan, mutta olisin luullut sakkojen olevan isommat.

Niin, siis vihdoin vastavierailulla! =)