13. helmikuuta 2009

Harri on tehnyt itsestään pellen

Yksi sankari on taas kirjoittanut kirjan. Olen nauranut vatsani kipeäksi, kun olen seurannut tässä viime päivinä keskustelua siitä, että kaikilla 18-30-vuotiailla naisilla pitäisi olla jonkinlainen asevelvollisuuteen verrattavissa oleva seksivelvollisuus. Bordelliin vaan yhdeksäksi kuukaudeksi jakamaan pesää tyypeille, jotka eivät saa! Luulen kyllä, että tuo ehdotus ei ole ihan vakavasti otettavaksi tarkoitettu, mutta ei niin pientä pilaa, ettei totta toinen puoli, kuten erään ystäväni äiti tapaa sanoa. Tuossahan on selkeästi takana kuitenkin se ajatus, että naisilla — nuorilla naisilla siis — on jonkinlainen velvollisuus antaa jokaiselle tai kelle tahansa miehelle. Tosin, kuten arvon kirjailija itse sanoi, niin tuota kirjaa ei ole kirjoitettu pilke silmäkulmassa.

Aika elämästä vieraantunutta, etten sanoisi. Minun tietääkseni kukaan ei ole vielä kuollut seksin puutteeseen. Ja jos niin paha tilanne alkaa olla käsillä (no pun intended), että terveys jo kärsii, niin suurimmalla osalla miehistä on ainakin yksi terve käsi. Ymmärrän kyllä, että saattaa olla turhauttavaa kun ei saa vaikka haluaisi, mutta onhan noita thai-hierontapaikkojakin ainakin isommissa kaupungeissa joka toisessa kadunkulmassa, ja sitten on kaiken maailman sihteeriopistoja ja muita, joten ei luulisi olevan ongelma. Tosin ongelma tässä lienee se, että nämä saamattomuuttaan itkevät tyypit haluaisivat että nuoret ja hyvännäköiset naiset antaisivat heille ilmaiseksi ja vapaaehtoisesti. Jotenkin vaikea ymmärtää, että miksi ihmeessä nuori ja kaunis nainen, jolla on varmasti valinnan varaa, haluaisi ruveta antamaan velvollisuudesta saati säälistä kenellekään. Ja vaikka peilistä katsoisi minkälainen normaaliin hygieniaan kykenemätön mörökölli, niin annas olla jos joku ei-niin-kaunis naishenkilö yrittää lähestyä näitä sankareita, niin vastaus on "hyi vittu, mee pois".

Jossain keskustelussa sanottiin, että miehen pitää olla joko hyvännäköinen tai vaihtoehtoisesti rikas, että saa naisilta. Minä ainakin tiedän monia ulkoisesti vähemmän viehättäviä ja melko köyhiäkin tapauksia, jotka siitä huolimatta ovat ihan saaneet seksiä ja saattavat vieläpä olla onnellisessa parisuhteessa. Luulen, että näiden ihmisten salaisuus on se sisäinen kauneus. Jos on miellyttävä ja ihana tyyppi, eikä kurottele mihinkään pamela andersoneihin (tai mistä miehet nyt tykkäävätkään) niin ei luulisi olevan suurikaan ongelma saada tyttöystävää edes jossain vaiheessa elämää. Ja jos ongelmana taas on ujous, ettei uskalla sanoa tytöille mitään, niin netti on tänä päivänä aika loistava paikka tyttöjen tapaamiseen. On muuten ihan tosi vähän sellaisia juttuja, joihin ei itse voisi vaikuttaa. Keskustelutaitoakin voi opetella. Tyyli taas vaikuttaa tosi paljon ulkonäköön, jos katsotte vaikka tätä kuvaa (alla) Neil Straussista ennen ja jälkeen stailauksen. Tai tämän kuvan tapauksessa jälkeen (vasemmalla) ja ennen (oikealla). Neilillähän ei ennen käynyt flaksi, vaikka hän oli mukana Mötley Crüen ja Marilyn Mansonin kiertueillakin.Olen kyllä vakaasti sitä mieltä, että minulla naisena ei ole ensimmäistäkään velvollisuutta antaa kenellekään. Jos ei saa seksiä, niin kannattaa ensimmäisenä tarkastella itseään ennen kuin alkaa katkeroitua ja lässyttää naisten fasistisesta pahuudesta. Ehkä siihen on joku syy, ettei irtoa.


Ps. Huomatkaa, että en ole lukenut tuota kirjaa (ainakaan toistaiseksi, melkein se on kyllä ehkä pakko lukea), joten en nyt ota kantaa varsinaisesti siihen vaan sen ympärillä velloneeseen keskusteluun.

17 kommenttia:

Brim kirjoitti...

Maailmassa ei ole tarpeeksi painokkaita sanoja, joilla voisin ilmaista olevani kanssasi tuosta hommasta tismalleen samaa mieltä.

Kyllä jos ei flaksi käy, kannattaa ensimmäisenä vilkaista peiliin että mikä itsessä mättää. Tai sitten lakata jahtaamasta niitä Pamela Andersoneita (hirveän moni kyllä vakuuttelee että kiinnostaa se tavallinen naapurintyttö, mutta tositilanteessa se ei pidäkään paikkaansa, olen huomannut).

Ja ylipäänsä, jos ei ole valmis näkemään vaivaa ulkonäkönsä vuoksi edes sen vertaa että hoitaisi perushygienian ja kulkisi puhtaissa ja siisteissä vaatteissa (ei niiden tarvitse olla kalleimpia menovermeitä, kunhan ovat oikeasti sopivan kokoiset ja hyvin istuvat, puhtaat ja vailla reikiä/polvipusseja/repeytymiä jne), niin kyllä löytyy naisseuraa. Kannattaa myös opetella puhumaan jostakin muusta kuin kernelin kääntämisestä, Transformersista ja WoWista - eikä kannata ruveta lässyttämään nuorten naisten fasistisesta pahuudesta, koska se on mielisairaan keksintöä. Be told. I know.

Kenelläkään ei ole velvollisuutta antaa seksiä siksi että toinen haluaa taikka säälistä. Terveet Kädet on muutakin kuin torniolainen bändi. Että miettikääs sitä yöllä, veljet.

Tiina kirjoitti...

Ihan ensiksi. Mä olen yllättynyt että sä tunnet Terveet Kädet. :D

Ja sitten. On niitä tietty ihan kunnollisiakin miehiä, joilla ei syystä tai toisesta käy säkä. Yleensä kyse taitaa olla ujoudesta silloin ja se on hirmu sääli. Mutta onneksi nykyään on tosi paljon helpompaa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen (tämähän taitaa koskea vain heteroja, en ole kuullut homojen valittavan samasta), kun on tämä netti. Ja kyllä hyvät tyypit löytää puolikkaansa aina ennemmin tai myöhemmin, uskon näin.

Mä mietin, että onko nämä puutostilastaan ääneen itkevät tyypit olleet alunperin herttaisia mutta ujoja poikia ja sitten saamattomuus on vain tehnyt heistä katkeran. Epäilen, että ei.

Elegia kirjoitti...

Niin, sitä omaa kriteerilistaa kannattaisi ehkä tarkistella, niin voisi syy saamattomuuteen löytyä. Mutta kun saavathan telkassakin 60+ vanhat äijänkäppyrät pesää parikymppisiltä blondeilta, niin miksen mää... byääh!

Ja samalla kun (mies) itse kieltäytyy seksistä, hän epää joltain toiselta seksin!!!!

Mymskä kirjoitti...

Surullisinta (tai hauskinta?) asiassa on, että Hännikäisen poika on ehdottomasti kieltänyt vitsailleensa asialla.

Mä tapasin herra kirjailijan männävuosina. Olen vakaasti sitä mieltä, että pääasiallinen syy siihen, ettei flaksi käy on liian lyhyet housunlahkeet.

Tiina kirjoitti...

Elegia, niin just, kun telkkari on realistista ja silleen.
Kantsis kyllä tosiaan vähän miettiä onko itsellä rahkeita niihin naisiin keiden kanssa haluisi päätyä petipuuhiin.

Mymskä, no liian lyhyet lahkeet on kyllä melkoinen turn-off. :D
Se tyyli justiinsa onkin aika olennainen asia. Ei tarvi pukeutua kumiimpaan fäshöniin, mutta kunhan vähän edes katsoo mitä päälleen laittaa.

DorianK kirjoitti...

Minusta on ihan kiinnostavaa, että nämä vinkujat on (minun rajallisen kokemukseni perusteella) poikkeuksetta miehiä. Kaipa se sitten johtuu siitä, että naiset saavat seksiä aina kun haluavat ja aivan keneltä haluavat...

"Mä mietin, että onko nämä puutostilastaan ääneen itkevät tyypit olleet alunperin herttaisia mutta ujoja poikia ja sitten saamattomuus on vain tehnyt heistä katkeran."

Voi toki olla, ainakin jos saman ilmaisee sanoin "...kunnes vastaan tuli kylmä ja fasistinen psykonarttu" (joka kai tarkoittaa naista, joka ei kaksien treffien jälkeen pitänytkään tätä tapausta elämänsä miehenä).

"Ei tarvi pukeutua kumiimpaan fäshöniin, ...

Ei, mutta joissain paikoissa sellainen tyyli on kuuminta hottia. Tai näin ihmiset kylillä puhuvat, itsehän en asiasta tiedä.

Ilkka kirjoitti...

No mutta rakkaat ihmiset, hyvää ystävänpäivää!!

Mä olen tän aihepiirin kanssa tahkonnut jokusen vuoden. Oikeasti on ollut helpottavaa päästä siitä ulos. Vaikka omassa blogissani nk. voivottelinkin nykyistä asioidenlaitaani niin oikeasti on helpottavaa ymmärtää se että itsestänsä nää jutut on lähtöisin.

Konkretiaa: Taitaa olla 9-10 päivää nyt kulunut siitä kun viimeksi suihkussa käväisin & vaatteeni vaihdoin. Mulla ei ole epärealistisia kuvitelmia siitä mitä minun pitäisi ENSIKSI tehdä jos oikeasti iskisi ajatus kallooni vastakkaisen sukupuolen hurmaamisesta.

Koskapa tätä aatosta ei tällä hetkellä ole tuolla kajuutassani jatkan tätä brandin naukkailemistani tässä ihan muina miehinä (mutta viimeistään huomenna mun on kyllä mentävä oikeasti suihkuun, en meinaa kestää enää itsekään omaa ödooriani...)

nona kirjoitti...

Saahan sitä haluta vaikka mitä, mutta ei kenenkään ole pakko suostua. Jos tyypille oli uutinen, että parisuhde on kahden ihmisen halun ja suostumuksen asia, niin kyllä jotain oleellista on jäänyt ymmärtämättä.

Ehkä hän halusi kirjoittaa parodian siitä, miten elämän pettymyksiä käsittelemään kykenemättömät nuoret miehet elävät fantasiamaailmassa. He yksinvaltiaina hallitsevat kaikkea, kaikki ovat olemassa vain tuottaakseen heille maksimaalista nautintoa ja innokkaina alamaisina väsymättömästi miettimässä uusia jännittäviä keinoja heidän halunsa tyydyttämiseksi.

Eikö nuorilla naisilla vastaavaa "prinsessa syndroomaa" pidetä vähän hassuna? Kun on elämän tosiasiat vähän hakusessa?

Tiina kirjoitti...

DorianK, niin nämä vinkujathan perustelee sitä sillä, että miehille seksi on AIVAN ERI JUTTU kuin naisille. Miesten on niinku pakko saada, mutta naisten ei.
Musta olisi hauskaa ihan kokemuksen vuoksi vaan olla joskus sellainen psykonarttu. :D

Ilkka, niin, mutta sä et sitten itkekään ääneen, tai jopa kirjoita kirjaa siitä, että kun naiset ei nyt anna sulle vaikka se olis niiden velvollisuus.
Mä en kyllä pystyisi olemaan itseni kanssa kuin maks. kaksi päivää peseytymättä. :P

Nona, niin ja käsittääkseni tässä tapauksessa ei puhuttu missään kohtaa edes parisuhteesta. Eli naisten pitäisi antaa ihan ilman parisuhdetta näille rassukoille.
Itse asiassa lähestymitapa menee siinä jo varmasti pieleen kun naiselta ei haluta muuta kuin seksiä.
Heh, oliskin parodia. :D Hyvä pointti tuo prinsessavertaus.

DorianK kirjoitti...

Ai niin, jäi tuosta edellisestä kommentista puuttumaan se pehmentävä osuus...

Joissain noiden linkkien takana oli mainittu kirjoittajan kritisoivan nykymaailman seksikeskeisyyttä yms. ja kuinka hänen mielestään seksittä jäävä ihminen saa yleisen luuserin leiman. Tuossa on minusta toki ihan perääkin. En sitten tiedä (kirjaa lukematta), onko kirjoittajan tapa käsitellä aihetta kovinkaan fiksu.

Tiina kirjoitti...

No tuo on kyllä okei, jos kirjalla sitä kritisoidaan.
Toisaalta... Kuka tietää, että joku ihminen jää seksittä, ellei sitä itse toitota koko ajan kovaan ääneen? Ehkä jotkut läheisimmät ystävät on toistensa seksin saannista tietoisia, mutta onpa siinäkin sitten hyvä ystävä, jos rupeaa pitämään luuserina sen vuoksi. Ehkä vähän jotain perspektiiviä tuohonkin.

DorianK kirjoitti...

Totta tuokin. Ihmisillä vain tuntuu olevan kovin vahva tarve murehtia sitä, mitä muut heistä ajattelevat — ihan riippumatta siitä, ajattelevatko muut heistä yhtään mitään. (Vrt. takapuolen leveys, joka "kaikkien muiden" mielestä on aina liian suuri.)

Tässä välissä voisi varmaan taas syyttää mediaa siitä, kuinka meille toitotetaan meidän olevan huonoja (tai ainakin naapureita huonompia) ihmisiä, jos saamme päivässä alle kymmenen orgasmia ja jos vaakakin näyttää suurempia lukemia kuin anorektisille hyttysille.

Toki kysymys on varmaan pahoista itsetunto-ongelmista, jos oman olemassaolon hyväksyntä pitää saada lehdiltä ja TV-ohjelmilta... Mutta sitten voidaan palata taas siihen, mikä sen itsetunnon niin alas on saanut ja plaah (tämä kuvio on varmaan juteltu aika monta kertaa läpi blogeissakin).

Tiina kirjoitti...

Heikosta itsetunnostahan tuossa koko roskassa nimenomaan täytyy olla kyse. Jos ei usko voivansa saada keneltäkään, niin todennäköisesti sitä ei myöskään saa.
Se taitaa olla sitten vähän sellainen noidankehä, joka pitäisi jotenkin saada rikottua.

Ilkka kirjoitti...

Muakin jäi askarruttamaan tuo looginen juopa tossa. Mistä hemmetistä esim. mun työkaverini tietävät milloin olen viimeksi punkassa telminyt..?

Taitaa olla kirjoittajan omaa päänsisäistä dialogia kaikki tyynni, näin luulen.

Ilkka kirjoitti...

Haa muuten. Millainen on sitten sellainen itsetunto jota "Taatusti saisin mutta suihkuun pitäisi ensiksi mennä - enpäs jaksakaan"..?

Eikun oikeasti, mun tyylini on luoda sekundäärisiä ongelmia jotka peittävät primääriongelmat, tiedän sen.

Sit kun muut asiat on kunnossa on luonto (ainakin tämän) tikanpojan puuhun johdattanut, ongelmat oikeasti ihan muulla sektorilla.

Tästä on vaan niin kiva höpötellä :)

hdcanis kirjoitti...

Toteanpa etta teknisesti ottaen seksin puutteeseen voi kuolla: eturauhassyovan (ja oliko myos kivessyovan? En muista) riski kasvaa jos ei tyhjenna sopivin valiajoin.
Ei siihen toki kumppania tarvitse mutta silti.

Tiina kirjoitti...

Ilkka, luulen, että se ei ole itsetuntokysymys, jos ei jaksa huolehtia hygieniastaan.

Hdcanis, niin, sehän mun pointtini tuossa tavallaan olikin, että suurimmalla osalla miehistä on ainakin yksi terve käsi. Mä en ainakaan laske sitä varsinaisesti seksiksi, jos itse tyhjentelee kassejaan.