9. helmikuuta 2009

La is labonitaOlipas humoristisia uutisia tänään liikkeellä, oikein sai aamunsa aloittaa hymysuin. Ei sillä, että olisin vahingoniloinen, mutta onhan tämä nyt jotenkin, eh... Siis Madonna? Ihan tosi?

"Ensimmäisenä Lippupisteen edessä jonottanut H. S. sai kolme lippua parhaille paikoille. S. kiljui riemusta ja pomppi ympäriinsä ostettuaan liput.

S. oli jonottanut lippuja sunnuntai-illasta lähtien. Hän on ollut Madonna-fani kuusivuotiaasta saakka.


- Madonnaa isompaa tähteä ei ole. Sen musiikki on ihan mieletöntä, S. kertoi."


Tuossa on juuri se mitä en tajua. Siis miten niin se musiikki on mieletöntä? Sehän on ihan... paskaa. Etenkin nykyään, eikä se kyllä ennenkään ollut kovin kummoista. (Älkää nyt suuttuko, tämä on vain minun mielipiteeni). Olen jotenkin vaan aina olettanut, että Madonnan suosiossa täytyy olla joku muu juttu kuin se musiikki, mutta olen varmaan sitten väärässä.

"T. V. oli viimeinen, joka sai ostettua liput ennen järjestelmän kaatumista. V. itki valtoimenaan, kun hän pääsi kassalta."

Itki valtoimenaan? Ihan tosi ihmiset...

IS

"Madonnan konserttiin myydään kolmen hintaryhmä lippuja. Lähimmäs lavaa pääsee 119 eurolla, keskinkertainen paikka kustantaa 109 euroa ja suurimmalle massalle myydään 99 euron arvoisia lippuja."

Ihan hullut lippujen hinnat!!! Sata euroa paskimmaltakin paikalta?!!?

Aamulehti

Siis vaikka itsekin fanitan (ihku sana) joitain bändejä, niin en nyt sentään hysteeriseksi heittäydy. Enkä nyt ihan äkkiä keksi mistä olisin valmis maksamaan yli 100 euroa. Ehkä jos Morrison tai Staley tekisivät jonkinlaiset comebackit, niin sitten...


Ps. Luulin pienenä, että siinä yhdessä biisissä lauletaan "la is labonita". Älkää kysykö mitä se tarkoittaisi, ei mitään käsitystä.

Pps. Sensuroin noita nimiä noista uutisista, koska ne kuitenkin googlaavat omalla nimellään ja päätyvät sitten tänne parjaamaan minua. Siis koska vain minähän saan pilkata heitä, eikä toisinpäin.

9 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Niin siis mähän olin siellä Madonnan konsertissa joskus syksyllä ja häivyttiin joku 30 tai40 minuutin jälkeen. Että sellainen kokemus. Aika paska, sanoisin.

(Mutta hienoa että nämä itkufanitytöt nyt pääsevät jne.)

Tiina kirjoitti...

Toivottavasti et maksanut siitä puolesta tunnista kuitenkaan sataa euroa. :D

--KATA-- kirjoitti...

juu ei pelkoa, en penniäkään paitsi bensakulut, mutta siitä parkkipaikkarumbasta ja paikan etsinnästä sekä kaljan odottelusta olisi kuulunut saada palkkaa :D

Brim kirjoitti...

Kyllä minäkin itkisin jos tuollaisesta summasta joutuisin luopumaan, ja vielä tuollaiseen tarkoitukseen.

Härregud.

Adalmiina kirjoitti...

Minusta tuo tägi "maailmassa on virhe" kuvaa hyvin tätä uutista :)

Tiina kirjoitti...

Kata, toivottavasti et kuitenkaan joutunut jonottamaan tuntia pakkasessa kuten minä alkutalvesta Slipknotin keikalle. En tiedä oliko sekään ihan sen arvoista. :D

Brim, no itkettänyt muakin kyllä olis jos olisin saanut liput Madonnan keikalle. Pakottikohan joku nuo jonottamaan lippuja aseella uhaten?

Adalmiina, no joku virhe tässä kyllä on. :D

Elma kirjoitti...

Tiina, oot taas niin mun nainen!
Oon ihan samaa mieltä kaikesta mitä kirjoitit.
Madonna on mun mielestä ihan yli-arvostettu. Se on tyl-sÄ ja sen biisit on tylsiä.
Ja noi lippujen hinnat ja rumba.. jessus.
En kattois Madonnan konserttia ees kotisohvalta telkkarista, saati että maksaisin siitä itteni kippeeks.

violet kirjoitti...

Mää maksaisin satasen varmaan vaan Jim Morrisonista.
Mut ei taida onnistua.

Piiska kirjoitti...

No huhhuh... Mie kyllä siedän Madonnaa ja jopa tykkään sangen monista sen biiseistä, mutta... Ei saatana, 119 euroo - ei jumalauta, järkyttävää!

Mutta todellakin, satanen Morrisonista ei olis yhtään liikaa, eikä ehkä kaksikaan :)