11. toukokuuta 2010

Hey now don't make a sound


Kävin tänään yhdessä tentissä. Kouluun talsiessani siinä ovien edessä seisoi pari minulle tuntematonta poikaa tupakalla. Juuri, kun kävelin siitä ohitse, toinen poika sanoi kovaan ääneen, että "mun elämäni menee pilalle, jos mä en pääse siitä läpi". Se oli niin lohdullista kuulla, että melkein halasin sitä poikaa. En olekaan ainut, jolla on melkoiset ranteet auki -fiilikset opintojen suhteen tällä hetkellä.

Ei mulla muuta.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sitä sattuu kaikille. Älä välitä.

Tiina kirjoitti...

:D :D :D Aivan loistavia kuvia. Musta tuntuu juuri siltä kuin tuosta haarukasta.

Kiitos, helpotti.

Alcinoe kirjoitti...

Minulla on muutama gradun valmiiksi tylstyttämä henkinen lusikka, joilla on hyvä nirhata rannetta pitkinä opiskeluöinä. Tuonko joku kerta tullessani?

Tiina kirjoitti...

Täytyy miettiä, että kannattaako ne tuhlata nyt vai sitten sen mahdollisen gradun kohdalla...

Aika kauhusta kankeana odottelen palautetta yhdestä harkkatyöstä. Jos mä en pääse siitä läpi tänä keväänä, niin en sitten kyllä koskaan.

Alcinoe kirjoitti...

En minä paljosta tiedä, mutta jotenkin en usko tuohon en koskaan.

DorianK kirjoitti...

Asioiden arvon huomaa parhaiten vasta jälkikäteen. Yleensä tätä kai toitotetaan terveyden ja ihmissuhteiden yhteydessä tietyssä merkityksessä, mutta minusta esim. opiskelu (ainakin useimmilla aloilla) on hyvä esimerkki juuri vastakkaisesta havahtumisesta: jälkikäteen sitä tajuaa, kuinka vähän millään tenteillä tai kokeilla on merkitystä. Ainakin omalla alallani ketään ei kiinnosta ne saadut paperitkaan.

Tiina kirjoitti...

Alcinoe, tässä tapauksessa se "ei koskaan" olisi varmaan kiinni omasta motivaatiosta. Että antaa sitten olla, jos ei kerta suju.

DorianK, näinhän se on, eihän niillä muuta merkitystä olekaan kuin niiden papereiden saamisen kannalta. Eikä niitä papereita paljoa töissä kysellä, paitsi lähempänä valmistumista olevien on kai hiukkasen helpompi saada töitä.
Mut ehkä tää on sellanen itselle merkitystä oleva asia.