20. toukokuuta 2010

Hiuspantamiehen paluu

Oskari "hiuspanta" Katajisto on ollut pitkään hämmästyttävän hiljaa, mutta tänään Oskari on taas aktivoitunut. Ilta-Sanomien lööpissä ja kannessa oli otsikko, että Oskari on lapsena joutunut pakenemaan juoppoa isäänsä. Juopot isät ovat toki ikäviä, en yhtään vähättele Oskarin lapsuudentraumoja, mutta siinä on aina jotain hiukan epäilyttävää, kun Oskari antaa lausunnon lehdistölle. Mitähän se tällä kertaa tietää?Tai onhan Oskari oikeastaan päästellyt ääniä tässä vähän aikaakin sitten. Kun Peter Franzenilta ilmestyi esikoiskirja jonkin aikaa sitten, niin Aamulehti näki tarpeelliseksi kirjoittaa jutun — ei siitä, että Peter Franzenilta on ilmestynyt kirja, vaan siitä mitä mieltä Oskari "hiuspanta" Katajisto on siitä kirjasta. Oskari kehottaa siis lukemaan kyseisen kirjan. Oletteko lukeneet?

Ps. Valitettavasti en voi linkittää siihen tämänpäiväiseen juttuun, koska Ilta-Sanomien nettilehteen uutinen ei ole kelvannut, vaikka painomustepuolella onkin valittu oikein lööpin arvoiseksi asiaksi.

Pps. Hei mies pitää hiuspantaa. Mielestäni on oikeus ja kohtuus aina vähän dissata sitä.

10 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Kauheeta syrjintää, kun ei Oskaria huolita nettilehteen, vaikka kerta pääsee otsikoihin paperilehdessä, pyh! Nettilehdessä joku Masa Vanhanen (tai hänen tiedottajansa) vaan vinkuu, että joku on taas uhkaillut Masaa (ihan idiootti juttu muuten, hohhoijaa).

Osku voisi kuitenkin joskus vaihtaa pantaa. Vähän kyllästyttää tuo tylsä musta. Ja Peterin kirjasta en ollut ennen kuullutkaan. No nyt olen kuullut, mutta tuskin tulee hankittua - edes ilmaiseksi en välttämättä huolisi. :D

Annikki kirjoitti...

Juuri meinasin kysyä, että mikä mahtaa olla kesän hittiväri näissä hiuspannoissa?

onko se musta?? onko se keltainen?

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi ällöjen kunkkua: Oskari ja Panu Rajala.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän äijässä tuntuu olevan vähän tuota solariumineekerin vikaa.
Ainakin noin kuvasta välittyvän asenteen perusteella.

Viiu kirjoitti...

mut, onkohan Oskarin aktivoitumisella jotain tekemistä sen kanssa, että Tuksu on taas sinkku? haiskahtaa salaliitolta.

hdcanis kirjoitti...

Mun pitää varmaan lopettaa kaupassa käyminen tms kun iltapäivälehtien lööpit on saaneet mut tuntemaan sympatiaa Matti Vanhasta kohtaan, noilla "MATTI JÄTTI SIRKAN suomeen" otsikoilla. Että ihan kuin ne lehdet oikein haluaisi että ne eroaa.
Paljoa en elämältä pyydä, saanko olla symppaamatta Mattia?

Antti kirjoitti...

Se alkoholisti-isä varmaan pakotti oskarin pitämään hiuspantaa aina saatuaan kiinni.

Kirsikka kirjoitti...

Kerran viime kesänä olin samassa baarissa Oskarin kanssa. Oskari lauloi siellä karaokea. Ja aika huonosti vieläpä, etenkin loppuillasta. Hiuspannan se oli silloin jättänyt kotiin.

Tiina kirjoitti...

Kauhee kun mulle tuli nyt huono omatunto tästä Oskarin dissaamisesta. Oikeesti se on varmaan ihan hyvä tyyppi, huvitun vaan sen hiuspannasta ja siitä, että se on aina lausumassa iltapäivälehdissä jotain mistä tahansa.

Elegia, mä näin sen otsikon, että Vanhasta on uhkailtu, mutta en edes jaksanut klikata sitä kuvaa suuremmaksi että olisin nähnyt ko. uhkauksen. Hmm, oliskohan pitänyt...
Eihän sitä tiedä, vaikka Peter olis miten hyvä kirjailemaan. Lue hei sä se ensin ja raportoi sitten mulle. ;D

Annikki, niin, tänä kesänä täytyis kyllä varmaan olla joku kirkas väri. Neonvärithän on nyt kaikkien huulilla. Ja vaatteissa.

Anonyymi #1, Panu Rajala ei olekaan vielä tehnyt mitään, mikä ylittäisi minun kiinnostukseni.

Anonyymi #2, solariumneekerin? :D

Viiu, mutta Tuksuhan antaa nyt Artolle uuden mahdollisuuden, mikäli Arto säntää Tukholmaan hänen luokseen. Edes Oskarille en toivoisi Tuksu-kohtaloa.

Hdcanis, joo, ihan samaa mietin eilen. Että tässä nyt oikein halutaan erottaa ne. Onhan sillä Sirkalla nyt omakin elämä ja työ. Voi kauhee, jos se ei pysty lähteen edustaan jonnekin Matin kanssa. Enkä mäkään halua sympata Mattia!!!

Antti, melko varmasti. :D

Kirsikka, mä en olekaan tainnut ikinä nähdä Oskaria livenä. En ainakaan muista. Laulavan sen en ainakaan ole kuullut, sen varmaan muistaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Re:solariumiumineekeri
Eikös Rakkauslaulu ole tuttu?