1. marraskuuta 2010

So you're offended. So fucking what?


Stephen Fry on sanonut olevansa 90-prosenttisesti homo. Nyt Stephen Fry on myös sanonut, että naiset eivät oikeasti nauti seksistä. Fryn mielestä naiset näkevät seksin vain hintana, jonka he ovat halukkaita maksamaan parisuhteesta. Kukapa olisikaan parempi asiantuntija kommentoimaan aihetta kuin homomies? Stephen Fry on yksi lemppareitani enkä viitsi tästäkään provosoitua kauheasti, koska hän on myös lausahtanut tuon tämän postauksen otsikon lainauksen, ja olen samaa mieltä asiasta, jos tajuatte mitä hän tuolla on tarkoittanut. (Jos ette, niin kvg).

Suuremmalla mielenkiinnolla mielikuvittelen kaiken sen mielipiteiden vaihdon asian ympärillä, jota tästä ainakin teoriassa voisi syntyä. Ihmettelen, jos ei jossain ihmissudet-blogissa riemastuta tästä totuuden ilosanomasta, joka todistaa sen, että naiset käyttävät seksuaalista valtaansa ihan surutta miesparkoihin. Eivätkä edes nauti siitä itsestään. Vallasta tietysti nauttivat.

Fryn mukaan heteromiehet myös pelkäävät, että he inhottavat naisia. Hei miehet, älkää olko hölmöjä!

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Good grief!

Tykkään Frysta, mutta haluaisin taas kuulla että missä yhteydessä tästäkin asiasta on tilitetty.

Jos Stephen on tosissaan, ilman kaupallisia tarkoitusperiä, niin voisin pyytää hänet mukaan mihin tyttöjen iltaan vaan. :)

Ainakin minun likkakavereitten kanssa hyvinkin pian kuulee, että mikä on parisuhteessa&seksissä kivaa. Hyvinkin graafisesti. :)

Eikä tarvitse arvailla sitä, onko seksi naisista nautittavaa vai ei.

Juu on. :)

Anonyymi kirjoitti...

Taisin missata pointtisi? :)

- Silti ajatus siitä, että naiset eivät haluaisi seksiä saakoon yhden, kirjoittaisin jyrkän vastalauseen, jopa nolle prosequien, (hatunnosto P.G. Wodehouselle) sinunkin blogissasi! :)

Anonyymi kirjoitti...

P.S. Haluanko edes kuulla mitä tai mikä om "kvg"?!

seeds kirjoitti...

Käytä v**** googlea.

seeds kirjoitti...

Ja tuohon varsinaiseen asiaan: tuolle kommentille voinee antaa just tasan niin paljon arvoa, kuin ylipäätään mille tahansa homomiesten näkemyksille naisten seksuaalisuudesta. Tosi asiantuntijan lausunto ;)

Tiina kirjoitti...

Char, ilmeisesti Fry on lausahtanut nämä jutut jollekin homolehdelle. Siinä kontekstissa tätä ei varmaan ollut edes tarkoitettu naisten korville. ;)
Eikä mulla tässä kai mitään erityistä pointtia ollut, kunhan läpisin lämpimikseni.
Google varmaan kertoisi sen kvg:n, paitsi että Seeds sen tuossa jo sanoikin.

Seeds, näinhän tuo on. Musta tuo oli aika hauska kommentti. Logiikkana oli kai se, että jos naiset nauttisivat seksistä oikeasti, niin me olisimme jatkuvasti bylsimässä jossain puskassa ketä tahansa vastaan kävellyttä miestä. Niin kuin homot tekee?

hdcanis kirjoitti...

Niin no, noinhan se menee, heteroiden vähäinen kruisailu puistoissa yms ja anonyymi seksi johtuu kai lähinnä naisten vähäisestä kiinnostuksesta moiseen. Vai?
Huomaan Charin sanoneen "parisuhteessa&seksissä", mikä tukeekin sitten Fryn pointtia.

Heitetään tähän gallup naisille:
"Olen harrastanut/voisin harrastaa seksiä henkilön kanssa jonka nimeä en tiedä", kyllä/ei
(ja sitä että partneri kertoo väärän nimen ei lasketa)

Anonyymi kirjoitti...

Fry vain pukee sanoiksi jokaisen heteromiehen hiljaa sisimmässään kantaman totuuden: mikään ei tässä maailmassa ole niin naurettavaa kuin alaston miehen keho.
Paitsi ehkä kaksi alastonta miehen kehoa.

Siksi me tarvitsemme niin paljon vakuuttavia päänsilityksiä teiltä.

Tiina kirjoitti...

Sekö on nautinnon mittari, että harrastaa seksiä ihmisten kanssa, joiden nimeä ei tiedä? Ettäkö seksistä ei voi nauttia, jos haluaa harrastaa sitä ainoastaan tutun ihmisen kanssa?
Kyllähän naiset masturboivatkin. Miksi ne sitä tekisivät, jos se olisi vain hinta parisuhteesta? Kenen, oman käden tai jonkun dildon kanssako?
Höpön löpön.

Tiina kirjoitti...

Termostaattori, mutta kun minä en ole tuota mieltä. Minusta alaston mies on ihana. Ihan sellainen taviskin eikä mikään huippuunsa trimmattu kroppa. (Sili sili).

hdcanis kirjoitti...

Valmius anonyymiin seksiin ei ehkä ole nautinnon mittari mutta se kuvaa kyllä minkä verran nauttii seksistä itsestään ja minkä verran sen yhdistää siihen seksin ulkopuoliseen ihmissuhteeseen.
Toinen gallupkysymys: voisitko harrastaa seksiä sellaisen ihmisen kanssa jota inhoat tai halveksit ihmisenä?

Masturboinnista on vaikea sanoa mitään, pitäisi saada silloin selville se mitä siellä päässä liikkuu masturboinnin aikana tai juuri sitä ennen...

Tiina kirjoitti...

Sanotaanhan sitä, että aivot ovat suurin sukupuolielin. Myös miehillä. Jos puhuttaisiin ihan pelkästään seksistä, ilman mitään lisämausteita mistä kukin kiihottuu, niin silloinhan ei seksuaalisuudellakaan olisi väliä. Siis kaikki voisivat harrastaa seksiä ihan ristiin. Silloin homokin voisi harrastaa seksiä naisen kanssa, koska se olisi seksiä. Minua taas ei kiihota seksin harrastaminen jonkun täysin randomin tyypin kanssa (ainakaan käytännön tasolla, fantasiat ovat sitten asia erikseen), kuten sinua ei (mahdollisesti) kiihota seksi naisen kanssa. En tarkoita, että se olisi sama asia, mutta väitän, että kumpikin on aivoista kiinni.
Ihminen nyt ei kuitenkaan ole aivan eläin, joka toimii vaistojensa varassa ja tyydyttää perustarpeitaan.
Minä pystyn (enkä varmasti ole ainut nainen tätä laatua) kuitenkin tykkäämään seksistä ilman että tarvin parisuhteen siihen rinnalle.

Näin mä sen näkisin.

Kaisa kirjoitti...

Ah, mä voisin kertoa teille yksinhuoltajien salattuja sivuja jos vain kunnolla alkaisin. Aika paljoon ovat naiset valmiita saadakseen sitä seksiä (ja läheisyyttä) nimenomaan ilman minkäänlaista parisuhdetta. Randompartnerit kun ovat a)vaikeasti löydettävissä b)laadullisesti vähintäänkin epävarmoja. Moni etsii siis tuttua ja taattua kumppania, josta ei tarvitse tietää kuin nimi ja jonka käsivarsilla voi hetkeksi unohtaa kurahaalarit ja maksurästit.

Olga kirjoitti...

No jopas sattui... itse juurikin pohdin seksuaalisuutta ja näemmä se on ollut täälläkin puheenaiheena.
Nyt alkoi jännittää, että tuleekohan mustakin nainen, jolle seksi on vaan parisuhteen hinta. Voivoivoivoivoivoi...
Onneksi mulla on maailmankaikkeuden hotein mies, eli jos tilanne ei kohta ala näyttämään elpymisen merkkejä, niin tiedän, että mun aivoissa seksilohko on lakannut täysin toimimasta... Ja joku homomies vielä pelottelee lisää ja SÄ Tiina jaat täällä tota ilosanomaa?????? Mulla on nyt niin paljon paineita.

;)

Tiina kirjoitti...

Kaisa, niin, onkohan tässä nyt se ero sitten, että naiset haluaa seksin lisäksi läheisyyttä ja miehet ei, joten miehet kuvittelee, että naiset haluaa sitä seksiä ainoastaan saadakseen läheisyyttä, joka tarkoittaa tietysti että haluaa seukata ja mennä naimisiin ja pieniä vauvan palleroita! ;D

Olga, no niin, kyllä sun nyt täytyy ruveta heti haluamaan!
No ei vaineskaan. Eiköhän se tilanne normalisoidu jossain vaiheessa, luulisin, kerta se mieskin on niin hotti. Ja jos ei normalisoidu, niin sun varmaan täytyy sitten vaan maksaa se hinta siitä parisuhteesta. ;)

Rajankävijä kirjoitti...

Hassusti sattui asia, joka on ollut omassakin elämässä pinnalla.

Onko olemassa naisia, jotka pitävät seksin fyysisyydestä niin paljon, että emootiot jäävät toisarvoiseen asemaan? Onko naiselle olemassa seksiä ilman symbolista hyväksynnän hakemista tai varsinaista välittämisen ilmaisua?

Mielestäni on, mutta olen siksi saanut kuulla olevani tunteeton, kuvottava paska, joka yrittää vetää kanssaihmisensä viemäriin mukanaan. :D

Myönnän kyllä, että myös miehenä seksiin tulee aivan uudenlainen ulottuvuus, jos siihen liittyy vahvasti tunteet, mutta kysymykseni on se, että eikö nainen osaa nauttia fyysisyydestä ilman tunteita. Eikö niitä muka ole mahdollista erottaa?

Anonyymi kirjoitti...

seeds, nielaisin aamukaffen väärään kurkkuun kuin luin kommenttisi; onpas täällä Tiinan luona pontevaa porukkaa! :) Ennenkuin sitten toimin postauksesi mukaan, ja huomasinkin että kiltisti vastasit minulle... :) - Olen blondi, enkä aamuisin se penaalin terävin kynä, kuten huomaatte! :D

Tiina, kiitos taustatiedoista! - Melkoisen melskeen Fry onkin saanut aikaiseksi; media kuhisee...

hdcanis: asettelin sanani huonosti, kun yhdistin seksin ja parisuhteen. - "Parisuhteen" käsitin kirjoittajana väljästi: tutut partnerit mukaanlukien. Joihin ei siis ole mitään sen erikoisempia tunnesiteitä (ns. fuck-buddies).

Naisista vain n. 20% orgasmoi pelkässä heteroyhdynnässä aina tai yleensä, ilman muuta seksuaalista stimulointia (riippuu vähän mitä taulukkoa lukee, mutta tuo lienee karkea keskiarvo).

Mikä selittänee joidenkin naisten haluttomuuden kokeilla onneaan vieraiden miesten kanssa randomisti. - Kyseessä ei siis ole tarve alkaa rakentaa pesää kahdelle pikku kyyhkyselle, ja innolla toivoa pikku jalkojen tepsutusta mahd. pian, kuten Tiina jo kirjoittikin, vaan silkka oman seksuaalisuuden toteuttamisen tarve, omilla ehdoilla.

Voimakas seksuaalinen kiihottuminen ilman orgasmia voi olla tosi turhauttavaa; monet naiset saattavat järkeillä asian niin, että jos kuitenkin loppupeleissä joutuvat ns. hoitelemaan itsensä, tai olemaan kipuilevia ja ärsyyntyneitä, jos eivät seurassa pysty, miksi ylipäätään vaivautua.

Tutulle partnerille voi olla helpompaa kertoa, mitä tarvitsee. Ja tarpeeksi tuttu saattaa hoksata sen kertomattakin. - Vaikka toki kannustan kaikkia ihmisiä aina puhumaan omista seksuaalisista toiveistaan partner(e)illeen.

Anonyymi kirjoitti...

Rajankävijä: kysymykseesi lyhyt vastaus: kyllä naiset voivat. Ja monet aktiivisesti ja jatkuvasti toimivatkin näin. :)

Niin miesten kuin naistenkin seksuaalinen halukkuus ja kiihottuneisuus riippuu kuitenkin samankin ihmisen kohdalla lukemattomista eri muuttujista (mieliala, vireystila, hormonaaliset vaihtelut, ym., jne), että tuskin kukaan meistä osaa antaa varmaa kaavaa edes omaan orgasmiinsa. - Joiden voimakkuus muuten vaihtelee merkittävästi, meistä useimmilla.

Naisten orgasmeja on viime vuosina alettu tutkia myös geneettiseltä pohjalta; orgasmiherkkyys saattaisi olla ainakin osittain periytyväkin ominaisuus.

Evoluutiobiologisesti tarkasteltuna naisten orgasmi on "turha"; raskaaksi voi tulla vaikka julmasti raiskattaisiin. - Mediassa aina välillä pompsahtaa esiin näitä tutkimuksia naisten orgasmien ja hedelmöittymisen korrelaatiosta, mutta käsittääkseni mitään näyttöperusteiseen lääketieteelliseen tutkimukseen perustuvaa faktista pohjaa näille teorioille ei ole.

Myös mies voi saada siemensyöksyn ilman orgasmia, mutta ilman siemensyöksyä hedelmöittymistä ei tapahdu.

Evoluutiobiologinen "turhuus" ei yksittäisen nais- tai miesihmisen kannalta ole merkittävää. Eikä muutenkaan.

Useimmat miehet käsittääkseni ja kokemukseni mukaan toivovat "naisensa" nauttivan; kukaan tuntemani nainen ei pidä omaa orgasmiaan "turhuutena".

Älkää siis käsittäkö kirjoitustani väärin! :)

- Seksologia on paitsi kiinnostavaa, myös kivaa: saa lukea, katsoa ja tehdä käytännössä mitä vaan, ja kaikki on joko "taustatyötä", "materiaalinhankintaa" tai "kenttätutkimusta"! :D:D:D

Anonyymi kirjoitti...

Ups, Tiina,

en kai hopskoijannut blogiasi? :)

Kirjoitan pitkään ja laveasti, ja tämänpäiväinen oli paras lyhyt versio mihin pystyin. - Menemättä yksityiskohtiin, siis. :)

Tiina kirjoitti...

Rajankävijä, kyllä mä uskon, että tuollaisia naisiakin on olemassa.
Kai se jollain tapaa on sukupuolesta kiinni, mutta kyllä nainen pystyy nauttimaan fyysisyydestä ilman tunteita. Itse olen sen verran rajoittunut tapaus, että minun on vaikea päästää ketään kovin helposti lähelleni, joten siinä mielessä mitkään yhden illan jutut eivät ole edes vaihtoehto. Paitsi tietty jos on jonkinlaista lämpenemistä ehtinyt tapahtua sen yhden illan aikana, mutta ihan kylmilteen en kenenkään kanssa rupeaisi mihinkään ja nimi on ihan kiva tietää. Tunnen kyllä myös tyttöjä, jotka raahaavat baarista kotiin eri miehiä. En pääse tietenkään heidän päänsä sisälle, mutta luulisin, että niissä tapauksissa kyse on vain lähinnä siitä fyysisyydestä.
Ja onhan sellainen fuckbuddy-systeemi monesti toimiva. Siinä on tuttu ja kehityskelpoinen mies, mutta ei olla kuitenkaan pesää rakentamassa.
Ja kuten Char taisi tuossa mainitakin, niin naiselle ei ole kovin nautinnollista välttämättä sellainen nosto, pisto ja pamaus -tyylinen toiminta, mutta se johtuu ihan pelkästään siitä miten nainen rakentuu fyysisesti eikä tunteista. Vaikka on sekin joskus toki poikaa. ;D

Char, en tiedä mitä on hopskoijaaminen, mutta tuskin sentään. Kyllä tänne saa kommentoida niin pitkästi kuin itsestä hyvältä tuntuu. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Tiina! :)